De alweer 40e editie van mijn favoriete rubriek: jullie ingestuurde foto’s! Ik word hier zo blij van 🙂
Vandaag deel ik weer een flink aantal foto’s van jullie (maar liefst 32!), die ik afgelopen periode voorbij heb zien komen op social media.
Heb je ook een DIY of recept van mijn blog gemaakt en lijkt het je leuk om jouw foto in een volgende editie terug te zien komen?
Onderaan deze blogpost lees je op welke manieren je jouw foto op mijn radar krijgt 🙂
Kwarktaarten-Parade
Ik geloof niet in moeilijk doen, wanneer iets ook heel makkelijk kan.
En daarom is mijn No Bake Rainbow Cake al jaren een succesnummer op ieder feestje en wordt hij ook door jullie vaak enthousiast gemaakt 🙂
Stiekem vind ik mijn nieuwste kwarktaart-variant (de ‘No Bake Pandan & Kokos Cake‘) lekkerder. Echt heel lekker fris en tropisch, een aanrader om deze zomer eens te proberen!
Maar goed: de regenboogtaart ziet er natuurlijk feestelijker uit 🙂
Beide kwarktaart-varianten heb ik afgelopen periode vaak voorbij zien komen op social media:
Foto: Haitske Van Rhijn op Facebook.
Foto: Yvette (@vettt_follow_the_fun ) via Instagram Stories.
Foto: Nathalie Kleyn Hesselink via Pinterest
Foto’s: Heleen Schoppink via Instagram
Foto: @vlakbijzee via Instagram Stories
Foto: Pandan-Kokoskwarktaart gegarneerd met spekkoek, door @chefhetzelf
Foto: Regenboogkwarktaart van @desiree_salomon
Foto: @marcella_gauna via Instagram Stories
Foto: @paddy_polkadot via Instagram Stories
Foto: @janet_adham via Instagram Stories
Foto: @femm.en via Instagram Stories
Foto: Regenboogkwarktaart mét vulling (geweldig idee!!!) van Katrien van Hoeck via Pinterest
Foto: @nathaliesp83 via Instagram Stories
Foto: Pandan-Kokoskwarktaart van @itsyagirldy_
Foto’s: Pandan-Kokos-Kwarktaart van @nessebessie via DM op Instagram: superleuk idee om de kwarktaart in kleine glaasjes te serveren!
Gado Gado
Gado Gado is mijn all time favoriete Indische gerecht en ik maak het eigenlijk iedere keer weer anders (met seizoensgroenten bijvoorbeeld).
Het is een superlekkere vegetarische maaltijd met knapperige groenten zelfgemaakte romige pindasaus. Op mijn blog vind je drie Gado Gado gerechten:
1) Hoe ik Gado Gado + perfecte pindasaus maak
2) Een supersnelle Gado Gado Salade (met een wat zoetere pindasausdressing)
3) Een Gado Gado Burger (ook vega)
Bij jullie is het ook een geliefd gerecht, heel leuk om terug te zien:
Foto: @duurzamekeuzes via Instagram Stories
Foto’s: @miertjekakelbont via Instagram Stories
Foto: @chefhetzelf
Foto: @healthylivingbylisette via Instagram Stories
Unicorn Traktaties & Ander Leuks
Deze eenvoudig te maken kleutertraktatie (Unicorn Popcorn Bekers) spotte ik op Pinterest:
Foto: Iboya Smaal via Pinterest
Foto: Romige Courgettesoep van @curlysuerte via Instagram Stories
Foto: Paasei Piñata (vind ik persoonlijk één van de leukste DIY’s van mijn blog!) gemaakt door @blauwdruk.19
Foto: Guacamole van @mariensweet via Instagram Stories
Foto: Witlofsalade met mandarijn, ananas, kerrie en kaas, van Marianna Fidder-Ferwerda via Pinterest
Foto: @marganijhuis maakte mijn Stroop Susu IJsjes
Vegan Buffalo Wings
Eén van mijn favorietste vegan ontdekkingen, is het zelf maken van Bloemkool Buffalo Wings. Ik maak meestal twee batches: één spicy en een milde kidsproof variant met ketchup.
Foto: @duurzamekeuzes
Foto: Susa via Pinterest
Foto: @groenestapjes op Instagram
Foto: @curlysuerte via Instagram Stories
THANKS @ iedereen voor het delen van jullie mooie foto’s! Makes me so, so, soooo happy!
Xxxx