Over mij

Mijn naam is Máris Maria Renne. Ik ben geboren in 1979, woon in Haarlem en heb de Nederlandse nationaliteit met Indische roots. Ik ben een single parent van een grote zoon (2005) en jonge dochter (2015). Ook ben ik het slaafse personeel van de eigenaardige en dikke rode jeweetwelkater Badjak. Samen wonen wij in een klein en superschattig huisje, dat ik met veel liefde en enthousiasme aan het schilderen, opknappen en inrichten ben.

Ik ben een enthousiasteling die graag verschillende dingen uitprobeert en zelf maakt. Dingen die mij het meest kenmerken zijn ‘kleur‘ en ‘verandering‘. Ik verander regelmatig van kledingstijl, interieur, hobby’s, interesses, haarkleur of coupe en ik hou niet van saai. Ook ben ik altijd aan het schrijven of tekenen en maak ik overal foto’s of filmpjes van. Dingen vastleggen, delen en nieuwe  inspiratie zoeken, zijn mijn grootste passies. Ik heb dan ook een ernstige Pinterest verslaving 😅 .

Met mijn site & socials hoop ik mensen te inspireren om op eenvoudige wijze meer kleur in je leven aan te brengen en ook dat shit niet perfect hoeft te zijn.

Of je nou een lekker recept maakt, een minder goed gelukt gerecht toch leuk weet te presenteren, een meubelstuk van de Kringloopwinkel pimpt met verf of een vermakelijk spelletje, serie of boek ontdekt om mee te ontspannen: er zijn zóveel kleine dingen die je zelf kunt doen om je leven kleur te geven en leuker te maken!

Bekijk hier meer zakelijke info over mij en mogelijkheden voor samenwerkingen op mijn website >> >>

Je kunt me trouwens ook als Freelance Content Creator inhuren voor teksten op jouw eigen site of hulp bij je socials.

Nooit meer iets missen? Volg Hare Maristeit op Facebook of Instagram.

maris maria renne