Freelance

Wil je met me samenwerken of kun je mijn hulp gebruiken voor je teksten of social media? Ik publiceer niet alleen blogposts op mijn eigen site, maar ben ook in te huren voor bijvoorbeeld het plannen van je insta-posts of het SEO-proof maken van de teksten op jouw website.

Webredacteur & Social Media Beheer

Sinds juni 2022 ondersteun ik de redactie van het populaire foodblog Eef Kookt Zo (maandelijks méér dan 1 miljoen unieke bezoekers) met de teksten op de site en content op social media.

Eef deelt toegankelijke recepten, waardoor je gelijk de keuken in wil duiken of een sprintje naar de supermarkt maakt. Van haar prachtige food-foto’s krijg je ook direct trek. Hier heb ik zelf trouwens ook ‘last’ van, wanneer ik haar recepten uitwerk in lekker leesbare teksten of weekmenu’s samenstel uit het eindeloze archief van haar recepten index.

Tekstschrijver

Voor de internationale award winnende fotograaf Isabelle Hattink, verzorgde ik alle teksten op haar website. Ook ondersteun ik haar met aan te leveren teksten voor persbureaus en uitingen op social media.

Ik vind het belangrijk dat de tekst op jouw site ‘klinkt’ zoals jij het zou zeggen. Naar de enthousiaste Isabelle kan ik uren luisteren en haar foto’s zijn stuk voor stuk kunstwerken. Haar ‘geratel’ (haar woorden, niet de mijne) vertalen in een blogpost, is voor mij dan ook geen rocket science.

Natuurlijk let ik vóór publicatie van een blogpost op haar site of het SEO-proof is, maar ik staar me niet blind op groene bolletjes in de Yoast-plugin. Authenticiteit en ‘lekker leesbare teksten’ vind ik veel belangrijker.

Social Media Beheer

‘Wij moeten ook echt iets gaan doen met social media…’ Dit hoor ik zó vaak en meestal wordt het ‘snel snel’ even tussendoor of ‘ernaast’ gedaan.

Je hebt geen duur marketingbureau nodig of een volgeplempte social calendar: een trouwe online fansbase creëren voor je bedrijf en engagement verdienen kost tijd. Ik kijk en denk graag met je mee, om te onderzoeken welke vragen jouw doelgroep heeft en hoe jij deze het best kunt benaderen.

Administratiekantoor Kamp B.V.

In februari 2022 ben ik gestart met het maken en inplannen van de (IG & FB) posts voor @kamp_bv Samen maakten we een leuke en lange lijst van agendapunten voor de komende periode, waarvoor ik de beelden en teksten maak én inplan.

Food Fotograaf Lyan van Furth

Sinds oktober 2021 ondersteun ik Food Fotograaf Lyan van Furth met zijn socials en side projecten. Lyan is een superenergieke en altijd volgeboekte fotograaf met een groot bereik en hoog engagement op Instagram. Alleen heeft hij weinig tijd om op dit medium actief te zijn.

We kunnen heel prettig samenwerken: hij stuurt mij de te publiceren foto’s en ik zorg ervoor dat deze op de juiste dag en tijdstip ingepland worden, met de correcte omschrijvingen van de gerechten plus tags van de restaurants, chefs en opdrachtgevers.