Contact & Disclaimer

Op deze pagina vind je mijn contactgegevens en disclaimer, een toelichting voor winacties en informatie over affiliate links of gesponsorde content in artikelen op mijn site.

Bedrijven

Op de pagina ‘Samenwerken’ kun je meer lezen over mijn werkwijze met bedrijven die bij mij en de uitstraling van mijn site en socials passen.
Ook kun je mij inhuren als Freelance Content Creator voor teksten op jouw site of ondersteuning op je socials.

Lezers, volgers & veelgestelde vragen

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te reageren op comments onder blogberichten en op social media.
Heb je een inhoudelijke vraag over een artikel, recept, how to of product? Stel die vraag dan in een reactie onder het artikel, zo weten anderen ook meteen het antwoord. Of iemand anders kan het dan beantwoorden wanneer ik het zelf ook niet weet 😉 .
Voor alle overige vragen mag je mailen naar maris@haremaristeit.nl 

Disclaimer

Op de inhoud van deze website berust het copyright van Hare Maristeit. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.

Ik sta toe dat mijn foto’s voor niet commerciële doeleinden op het internet of in de media gebruikt worden door derden, mits mijn naam (Máris Maria Renne) of blognaam (Hare Maristeit) vermeld wordt én er gelinkt wordt naar www.haremaristeit.nl
Vooraf melding geven of toestemming vragen voor het gebruik van mijn foto’s of teksten, wordt op prijs gesteld. 

Mist er ergens een bron, stuur me dan een mailtje en ik plaats er graag direct de goede link bij. Is jouw content (deels) overgenomen op mijn site en/of is je site gelinkt en ben je het daar niet mee eens? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, want dan maak ik dit graag direct ongedaan.

De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud. Ik ben niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen of uitlatingen van bijvoorbeeld webshops waar ik over schrijf.

Moderatie & Winacties

Reclame en ongepaste of aanstootgevende reacties op mijn site en socials worden verwijderd.

Bij iedere winactie op mijn socials wordt expliciet vermeld wat de voorwaarden voor deelname zijn en op welke manier en datum de winnaar bekend wordt gemaakt. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

Sponsoring & Affiliate Links

Wanneer een artikel op mijn site gesponsorde producten bevat of een advertorial betreft, dan vermeld ik dit.
Ik ga niet op de foto in kleding die ik niet leuk vind. Ook eet en promoot ik geen voedsel dat ik stiekem niet lust. Er is wat dit betreft geen enkel verschil tussen de producten die ik zelf heb gekocht of heb gekregen voor een review of advertorial. Als ik ergens matig (of niet) enthousiast over ben, dan probeer ik dit te onderbouwen met mijn eerlijke mening, mits ik het de moeite vind om te delen op mijn site.

In mijn webshop en in sommige blogberichten, gebruik ik affiliate links voor producten van Bol.com of Coolblue. Wanneer jij hierop klikt, bezoek je deze websites via een speciale link. Dit betekent dat wanneer jij een aankoop doet, ik een (klein) percentage krijg van de producten uit jouw winkelmandje.
Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet en ik link ook alleen naar producten die ik ook daadwerkelijk leuk vind, zelf in huis heb of heb gebruikt in een blogpost.