Lezersfoto’s #21

lezersfoto's

Ik deel vandaag weer trots een aantal foto’s van lezers die aan de slag zijn gegaan met DIY’s of recepten van mijn blog! Vooral mijn regenboog kwarktaart was populair 🙂

Ik moet vaak zo lachen om Rory (van het blog 40envoorheteerstmoeder.nl) 🙂
Rory is geen keukenprinses (ik was erbij toen ze haar allereerste ovenschaal voor quiches kocht haha) en ze heeft inmiddels toch al wel een aantal recepten van mijn blog gemaakt. Afgelopen week maakte ze de Lasagna Passata die ik in 2014 op mijn blog deelde.

Wat mij betreft is het dus een groot compliment, dat de recepten op mijn site werkelijk voor ie-de-reen toegankelijk zijn. En nee dit is geen diss: ik kon tot een paar jaar geleden ook namelijk écht NIET koken!
Maar dan ook echt niet.

Shame on me: Monique van het blog FreudandFries.nl kende ik nog niet! Nu wel natuurlijk, ze is leuk!
Kennen jullie haar al? DO check, want op het blog van deze fitgirl vind je onder anderen een recept voor een regenboog protein fluff. Die staat nog op mijn to do list om ook eens te maken.

Monique ging aan de slag met een paar van mijn Indische recepten. Zo maakte ze een variant op mijn Gado Gado en ook mijn Ajam Mosterd:

Rustdagje en Thailand-dromen ?? • geen gym of run vandaag, maar goed voer (zoals de #Ajam Mosterd van @hare_maristeit ? met a touch of Monique, die je dus binnenkort ook op de blog gaat zien ?) en dagdromen over een tripje naar Thailand! Yesss, deze girl heeft besloten nog eens de stoute (wandel)schoenen aan te trekken (?) en zich voor het eerst in Azië onder te dompelen (?). Nog niks geregeld – buiten mijn lieve kattenoppas en een mogelijke backpack (?) – maar GOSH, ik heb er nu al zin in! Alle tips zijn welkom dus (comment, mail me, DM me ??). Ik denk nu aan oktober, zo’n drie weekjes en dan waarschijnlijk Bangkok, Chiang Mai/Rai en Phuket/Similan Islands (??‍♀️). Van slaapplek (?) tot food hotspot (?) en van speciale tempel (?) tot secret beach (?). IK.WIL.HET.WETEN! Ben jij er al eens geweest? #dinner #dinnerwinner #goatcheese #freudandfries

Een bericht gedeeld door Monique | Freud and Fries (@freudandfries) op

En ook de immer populaire home made Big Mac kwam weer eens voorbij:

Ik moest wel lachen om Minke’s omschrijving, maar eerlijk: de Big Macs die ik zelf maak zijn ook nooit heel mooi. Maar ach, dat zijn ze bij Oom McDonald ook niet, alleen op de reclamefoto’s 😉

Ik werd op Facebook getagd in bovenstaand bericht van Lady Blink: hoe cool zijn de pareltjes en sterretjes-sprinkles op haar (eveneens perfect gelukte) regenboog kwarktaart?

Maar er kwamen nóg meer toffe regenboogkwarktaartvariaties voorbij op Smoelboek:

Ik moest even twee keer kijken en inzoomen, want hij lijkt écht op de regenboogkwarktaart met macarons die ik zelf had gemaakt:

regenboogkwarktaart met macarons

Dit is de mijne:

regenboogkwarktaart met macarons
De taart van Judith is mooier gelukt aan de buitenkant en heeft zachtere kleuren.
Dit komt omdat ik meer kleurstoffen en heb gebruikt en de zijkanten van het bakblik niet had ingesprayed met bakspray, of heb beplakt met bakpapier. Leermomentje 😉

Ik voel me dus echt zo vereerd als mensen iets van mij maken voor een verjaardag!

Anne Zondag deelde ook een foto van haar creatie, met prachtig op elkaar afgestemde kleuren en bijpassende (zelfgemaakte) toppers:

regenboogkwarktaart

Ook aan de slag met taarttoppers? Bekijk dan DEZE how to om ze zelf te maken.

En ook Joyce van Velden deelde een foto van haar regenboogkwarktaart:

regenboogkwarktaart
Superrrrgelukkig word ik hiervan! Ik houd niet van stressvolle projecten, maar wel van feestelijke gerechten. Zeker op een feestje.

Ik ben dol op zelfgebakken taarten met verse ingrediënten. Maar naar mijn idee is er niets mis mee om af en toe naar een pakje of zakje te graaien om het stressniveau van de voorbereidingen te beperken en ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben 🙂

Last but not least: ook Anita Griekspoor heeft me weer eens getagd in een foto 🙂
Dit keer maakte ze een variant op de Home Made Kapsalon.
Haar zie je vaker voorbij komen in deze rubriek en haar Instagram feed is om van te watertanden.

Leuk weetje: Anita heeft een restaurant in Santpoort-Noord en… ik ga daar komend weekend eten!
Een review volgt uiteraard, maar haar feed met foodfoto’s is veelbelovend dus de verwachtingen zijn hoog.
No pressure, Anita 😉

WIL JIJ OOK SHINEN IN DEZE RUBRIEK?

Maak jij ook een DIY of recept van mijn blog en lijkt het je leuk om eens in een artikel met lezersfoto’s te verschijnen?
Deel er dan een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet het naar @MarisMariaRenne

Deel je jouw foto op Instagram?
Gebruik dan de hashtag #HareMaristeit of tag @hare_maristeit in je foto: NIET in een reactie of in de tekst van je onderschrift, maar echt IN je foto.
De kans is namelijk groot dat ik je foto anders nooit zal zien.

Houd er ook rekening mee dat wanneer je een afgeschermd profiel hebt, je foto ook niet op de feed van #HareMaristeit verschijnt.
Je mag je foto op Instagram ook in een privé berichtje naar mij sturen en als je niet actief bent op social media gewoon e-mailen naar maris@haremaristeit.nl

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

4 reacties

  1. Wat is het toch altijd leuk om de foto’s van medelezers tezien! Superleuk en voor jou een kers op je taart. De kapsalon was zalig ik heb alleen de zoete aardappel gesneden? En de foto ?de rest mijn wederhelft ,hij maakte het gerecht en wij werkte het met liefde naar binnen
    !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret