Lezersfoto’s #18

lezersfoto's 18

Ik zag op social media weer een aantal foto’s voorbij komen van lezers die aan de slag zijn gegaan met recepten of DIY’s van mijn blog. Dit maakt me zoooooo gelukkig!

De rubriek met lezersfoto’s is dan ook mijn persoonlijke favoriet, want er is voor mij echt geen groter compliment dan te zien dat mensen daadwerkelijk aan de slag gaan met iets dat ik heb bedacht 🙂

Vandaag zet ik weer een paar lezerfsoto’s in de spotlight:

Bewaren

Nicole ( @meisje_eigenwijsje, van het gelijknamige blog) maakte deze snel in elkaar te flansen paella met zeevruchten.
Echt een lekker gerecht om alvast in zomerse sferen te komen! En je hebt er maar één pan voor nodig = weinig afwas. Yeah!

Ik volg Anita en haar dochter Anniek (@anita_anniek_koken_bakken_eten) nu al een tijdje en ik moet iedere dag weer kwijlen van al het lekkers dat zij dagelijks posten op Instagram.
Dat zij geen obesitas hebben door al dat heerlijks (overkill aan Oreo’s en Tony’s!) dat de hele dag door voorbij komt, is mij een raadsel. Nou heeft Anita een eigen restaurant en loopt ze d’r benen onder haar lijf vandaan, dus daardoor blijft ze in shape denk ik…?

Anyways: Anita maakt regelmatig iets dat ze heeft gespot op mijn blog, maar geeft er dan een eigen/andere draai aan. Dit vind ik echt ontzettend leuk en inspirerend om te zien!
Mijn Indische Sandwich met pindakaas en Sambal Badjak bijvoorbeeld, heeft zij getransformeerd tot een tosti met kaas. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar het ziet er heerlijk uit!

Ook was zij degene die me erop wees dat er weer watermeloenen te koop zijn en ik dus weer los kon gaan met mijn favoriete zomersnack: watermeloen met feta en munt!
Dit eet ik werkelijk bijna ie-de-re dag, zodra het watermeloenseizoen is aangebroken.
Anita maakt het dus met basilicum (en pijnboompitten) in plaats van munt: ook lekker!

Bietenburger op een bagel met spinazie,geitenkaas, rode ui en yoghurt met sjalot,knoflook,appel,bieslook maar idee van @hare_maristeit #vegaburger#biet#yoghurt#bagel#lunch#

Een bericht gedeeld door A&A? Anita&Anniekindekeuken (@anita_anniek_koken_bakken_eten) op

Ik maakte maar ‘een simpele bietenburger met geitenkaas‘ maar Anita pakte flink uit op een bagel met o.a. rode ui, yoghurt, sjalot, knoflook, appel, bieslook, spinazie en geitenkaas.
Daar steekt mijn vegaburgertje maar bleekjes naast af, niet…?

Grapje natuurlijk: mijn bietenburger met geitenkaas en spinazie was vet lekker en dat vond Patricia ( @mommystories ) ook.
Zij maakte het zelfs zonder bieslook en pijnboompitjes en dan nog ziet het er goed uit, nietwaar?

Door deze foto van Cynthia (@cyntjatje) maakte mijn hart echt een sprongetje. Ik vind het zo te gek als mensen aan de slag gaan met een meubelstuk in hun huis, door iets wat ze op mijn blog hebben gespot!

Het is zo gaaf om je eigen draai te geven aan een restyling project. Ik gaf onlangs een aantal meubelstukken in ons huis een make over met pastelkleuren en andere (rustiger) printjes.
Heb je dit gemist? Check dan mijn ‘nieuwe’ buffetkast en Mermaid Side Table!

Superleuk om dan het grafische printje (dat ik gebruikte op Norah’s kinderstoel) terug te zien op Cynthia’s Ikea krukje!
Ik heb zelf ook zo’n krukje in huis en heb het jaren geleden fuchsiaroze geschilderd. Inmiddels is het wel weer aan een opknapbeurt toe: misschien ga ik nu wel met Cynthia’s idee aan de slag 😉

Wordt vervolgd!

Maak jij ook een DIY of recept van mijn blog?
Deel er dan een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet het naar @MarisMariaRenne
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de hashtag #HareMaristeit of tag @hare_maristeit in je foto, NIET in een reactie of onderschrift: dit vind ik niet terug!

Misschien verover je hiermee een moment of fame met eervolle credits in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret