De afgelopen weken kreeg ik weer een aantal superleuke foto’s van lezers toegestuurd, van DIY’s en recepten die van mijn blog zijn gemaakt.
Dit vind ik echt het aller, aller, allerrrrrleukste aan bloggen! Ik word er zo blij van om te zien dat jullie aan de slag gaan met dingen die ik heb uitgeprobeerd. Inmiddels is de categorie met Lezersfoto’s dan ook mijn persoonlijke favoriete rubriek geworden.
@sjanie stuurde me via Twitter een foto van de easy peasy Pasta met champignonsaus. Dit is echt één van mijn favoriete comfort food gerechten! Toen ik nog een arme student was, at ik dit zeker twee keer per week. Het is supergoedkoop en simpel om te maken.
Seth is niet zo gek op champignons, dus ik maak soms een kleine portie (liefst met Farfalle of Penne) he-le-maal alleen voor mezelf.
Ik snijd zelf altijd de champignons extra klein, doe er nog een extra teentje knoflook bij en bak ze in een scheutje truffelolie… hm, heb er nu alwéér zin in!
Lezeres Ingeborg had mijn post over de DIY Bunny Shirts (met fluffy konijnenstaartjes) gelezen en ging meteen aan de slag met drie matching shirts.
Dat zijn vast drie heel erg blije meisjes aan de Paastafel!
Rina gooide er nog een schepje bovenop en maakte een ‘Two Tone’ pompom staartje. Ik vind het rood-witte pompommetje echt een superschattig effect op het bloemige konijntje!
Je hebt nog 1,5 week voordat het Pasen is, dus als je ook een Bunny Shirt wil maken voor je kroost, check dan HIER de how to.
@Yvonnekemps deelde bovenstaande foto op Instagram. Ze vond deze kaasfondue in een broodje ook erg lekker en zei dat ze het volgende week wéér gaat maken. Ik geef haar geen ongelijk 🙂
Ik vond het recept via het blog van Uit Pauline’s Keuken en het is zoveel leuker om op deze manier kaasfondue te eten!
Je hoeft dan namelijk niet met je tafelgenoten te vechten om de laatste restjes kaas uit de pan én je hebt op het laatst een heerlijk met kaas doordrenkt broodje. Soooo good!
Ook Anita ging aan de slag met dit idee. Zij holde een bruine bol uit, smeerde deze in met knoflookolie en vulde het met een camembert, wat rode pepertjes en knoflook. Vervolgens deed ze dit (onder aluminiumfolie) 20 minuten in de oven. Ziet er goed uit, nietwaar?
Sowieso is Anita’s Instagram account ( @anita_anniek_koken_bakken_eten ) er eentje om te volgen als je van lekker eten houdt! Anita is eigenaar van een restaurant en kan superlekker koken, mijn maag knort altijd als ik haar feed bekijk.
TIP!
Als je van camembert uit de oven houdt, check dan ook dit recept voor Camembert in bladerdeeg met appel & noten. Deze wil ik dit weekend weer gaan maken voor Seth’s verjaardag, wegens groot succes vorig jaar.
@Inge.Schoenmaker was er als de kippen bij om de Yoghurt-fruitflips te maken die ik twee dagen geleden (!!!) deelde op mijn blog.
Over de linker flip heeft ze verkruimelde paranoot dadelkoekjes gestrooid. Een superleuk idee van haar om mee te variëren!
Debby (van het blog Made by Lies and Deb) deelde een foto op mijn Facebookpagina van de Big Mac die zij had gemaakt.
Dit Big Mac recept is het meest gemaakte en op social media gedeelde recept van mijn blog. Lijkt me logisch ook, want hij is waanzinnig.
Nog niet geprobeerd? DO try this at home!!!
Het recept komt uit het boek Guilty Pleasures van Sabine Koning, de foodblogger van Ohmyfoodness en JA: hij smaakt écht naar de Big Mac van Oom McDonald!
Minke maakte een Whopper met Big Tasty saus, omdat ze niet kon kiezen tussen een burger van de BK of McDonald’s.
Na het recept voor de home made Big Mac, moest ik natuurlijk ook Burger King’s Whopper proberen na te maken.
Superlekker, maar nog lekkerder op de BBQ dus die ga ik komende zomer nog eens opnieuw maken.
Ik heb de leukste foto voor het laatst bewaard. Marieke (van het blog Ockelsenco) is onlangs bevallen en heeft mijn Tips voor beeldige foto’s in je kraamtijd toegepast. Echt supergrappig vind ik dat! En haar baby Elja is prachtig natuurlijk ♥
13 reacties
Nohhhhhh wat leuk jij inspireert ons en wij inspireren jou weer een ietsiepietse terug hoe leuk is dat!????
Haha, soms ben ik wel een beetje geïntimideerd hoor! Ik was bijvoorbeeld echt in staat om mijn regenboog kwarktaart offline te halen, toen ik opeens foto’s van veel mooiere exemplaren van lezers voorbij zag komen haha
Maar het inspireert zeker ja, ook om dingen te verbeteren of aan te passen.
P.s. je cracker met geitenkaas, tapenade en avocado zag er YUM uit!
Oeh die champignonsaus ziet er wel heel lekker uit!
Hij is zo lekker, echt: vooral met beetje truffelolie en knoflook nomnomnom
Ik vind dit ook echt een superleuke rubriek! Die kaasfondue moet ik echt een keer gaan maken als ik ooit het perfecte recept zonder alcohol vind. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit!
Je kunt ook gewoon kaasfondue uit een pakje gebruiken, lekker snel klaar 😉
Daar zit standaard alcohol in helaas…
Oh! Ik lees nooit verpakkingen 😉
Ik zocht even in Google op alcoholvrije Kaasfondue en vond recepten met Appelsap en Rivella. Brr…
Gefeliciteerd Marieke!
Oeh la la op zo een manier kaasfondue eten lijkt mij heerlijk. Te gekke lezersfoto’s weer. Ik vraag mij af waar ik verkruimelde paranoot dadelkoekjes kan kopen want dit klinkt ontzettend goed.
http://www.ah.nl/producten/product/wi230975/handmade-biologische-paranoot-dadel-koekjes
Alleen moet je ze dan wel zelf verkruimelen 😉
Leuk om te zien dat er lezers van je blog zijn die jou recepten en DIY’s namaken 😉
Xoxo
Oh My GOD, die camembert bol.. LIEFDE!!! Sarah is mijn brie/camembert monster dus ik weet wat ik dit weekend ga maken 😉
Ik ga wegens groot succes dit weekend dit maken: https://www.haremaristeit.nl/camembert-in-bladerdeeg/
Gegarandeerd succes bij camembertmonsters 🙂