Wat ik het allerleukste vind aan bloggen?
Wanneer ik foto’s van lezers ontvang, die aan de slag zijn gegaan met DIY’s of recepten van mijn blog! Echt: blijer kun je mij bijna niet maken!
De rubriek met lezersfoto’s is dan ook mijn favoriete categorie 🙂
Vandaag deel ik weer een aantal foto’s met jullie, die ik de afgelopen weken voorbij heb zien komen op social media.
Mariska Knapen deelde op de Facebookpagina van Hare Maristeit een foto van de watermeloendekseltjes die zij van strijkkralen had gemaakt:
Deze DIY fruitige limonadebeschermers zijn superleuk om samen met je kids te maken op een regenachtige dag in de zomervakantie!
En praktisch, want je houdt vliegen en wespen uit je drankje tijdens een BBQ-feestje of picknick.
Renske deelde op Instagram een foto van haar Oma’s kast, die zij in een leuk kleurtje had geschilderd:
Wat een mooi compliment, nietwaar?
Ik heb zelf ook een flink aantal meubels (o.a. erfstukken van mijn Opa en Oma) in vrolijke kleuren geschilderd en met nieuwe stoffen bekleed. Sommige items hebben een emotionele waarde, maar passen qua look & feel niet in je interieur. Zo’n restyling project vind ik een mooie tribute aan iets dat voor jou betekenis heeft!
Zie ook: Restyling van mijn Oma’s verhalenstoel
@fantasticmomsjessica (van het blogduo Fantasticmoms.nl) maakte mijn regenboog kwarktaart, maar dan met Monchou. Ook lekker!
Deze taart is echt supermakkelijk om te maken, ook voor de mensen die beweren dat ze niet kunnen bakken.
Heus, echt waar! ‘Je hebt geeneens niet geen oven nodig niet’.
@Mince_86 maakte mijn geliefde watermeloen met feta en munt. Hier leef ik ’s zomers op! Het is zo’n heerlijke combi van zoet, fris en hartige ingrediënten.
Op het Instagram account van Über Foodie @anita_anniek_koken_bakken_eten zag ik twee van ‘mijn’ gerechten voorbij komen, maar dan beter 😉
Anita maakte ook ‘mijn’ watermeloen met feta, maar voegde hier rode pepertjes, pijnboompitten en olijfolie aan toe. Ook verving ze de munt met basilicum. Dit ga ik echt binnenkort eens proberen. Met rode peper lijkt me geweldig!
Ook ging Anita aan de slag met één van mijn favoriete Indische gerechten: Telor Boemboe Bali (Balinees ei):
Dit recept is erg toegankelijk voor newbies in de Indische keuken. Dus zeker een aanrader als je nog geen gevorderde keukenprinses bent!
Anita (wel een gevorderde keukenprinses) gaf als tip mee: ‘Droog de eitjes na het koken af en bak ze even kort aan in een laagje olie, voordat je ze in de saus stopt’.
Ook dit ga ik zeker nog eens proberen!
Als je gek bent op lekker eten en smakelijke en creatieve foodfoto’s, dan moet je het Instagram account van Anita en haar dochter zéker gaan volgen.
@NathalieMenkhorst ging aan de slag met een blik verf en Kitsch Kitchen tafelzeil. Ze is nu bezig met het restylen van haar kinderstoelen en ik ben superbenieuwd naar het eindresultaat! Wordt vervolgd 🙂
Bekijk hier hoe ik Norah’s kinderstoel heb gepimpt met roze verf en een vrolijk bloemenprintje!
Vorige week deelde ik een supersimpel pastagerecht dat binnen no-time op tafel staat en wat nauwelijks afwas oplevert: Farfalle met broccoli en zalm.
Meteen dezelfde dag nog (!!!!) deelde Armande deze foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit:
Ze gebruikte fussili in plaats van farfalle en liet de zalm achterwege (net als in het oorspronkelijke vegetarische recept). Ook voegde ze er tomaat en met amandelen gevulde olijven aan toe.
Maar verder lijkt het wel op ‘mijn’ recept 😉
Ook Sifra Hoek deelde een foto op mijn Facebookpagina van dit gerecht:
Hoe mooi is dit uitzicht? Ik krijg meteen wéér zin in deze maaltijd 🙂
Als je net als ik van weinig moeite en weinig afwas houdt, dan is dit recept er eentje om te onthouden.
Ga je ook aan de slag met een recept of DIY van mijn blog?
Deel er dan een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet ‘m naar @MarisMariaRenne
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de —–> HASHTAG <—– #HareMaristeit, anders vind ik ‘m niet terug!
Je mag het ook mailen naar maris@haremaristeit.nl
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
5 reacties
Wat leuk zeg die lezersfoto’s! Ik was al heel trots toen gisteren iemand me tagde omdat ze mijn gezonde appeltaart had gemaakt. Maar jij krijgt dus regelmatig zulke tags haha!
Ja, cool hm? Ik word daar ook erg blij van 🙂 Krijg er ook altijd nieuwe ideeën door.
Zo leuk om te zien dat lezers en volgers van je blog artikelen namaken die jij had gepost 😉
Xoxo
Ooooh wat leuk, ik herken mijn eigen bord! En bedankt voor de link. 🙂
Het recept is echt een enorm succes. Ik heb ook een variant gemaakt zonder broccoli maar met wortel, en met gehakt erover voor Dave. Die eet wel vlees namelijk.
Wat leuk om te zien!