Guilty Pleasures Kookboek WINACTIE!

Guilty_Pleasures_Kookboek_Cover

Sabine Koning is een vrouw naar mijn hart. Ze schreef het Guilty Pleasures Kookboek, omdat ze vond dat het wel tijd werd voor een frisse wind door kookboekenland. Ze was de superfoods-, powerfoods- en healthy kookboeken een beetje zat.
Dit kookboek moet je op doordeweekse dagen ook zeker achter in de boekenkast verstoppen, want het is allerminst gezond.

Sabine vindt dat we met z’n alleen een beetje vergeten zijn, hoe we moeten genieten. Waarom wil je in vredesnaam brownies maken van dadels? Dan is het toch geen brownie meer? En kokosolie in plaats van roomboter? Zonde van de smaak!
Ik ben het he-le-maal met haar eens, alleen is de publicatie van dit boek voor mij een beetje rot getimed, omdat ik nu écht werk moet gaan maken van het kwijtraken van mijn zwangerschapskilo’s (boehoehoe & blègh).
Maar af en toe heel hard zondigen, moet nou eenmaal kunnen. En als jij net als Sabine en ik van ongegeneerd genieten en ‘fout eten’ houdt, dan wil jij dit boek ook (achterin) je kast hebben staan.

big mac

Eerder deze maand deelde ik al het recept voor McDonald’s Big Mac uit Sabine’s boek. Het leek me stiekem onmogelijk dat de smaak van deze beroemde (en geheime) saus te evenaren was, maar ik was werkelijk verbluft door het resultaat. De mooiste complimenten kwamen van mijn kritische bijna tienjarige zoon:

“Jouw burger is niet zo mooi als die op de foto in het boek…… maar hij smaakt WEL echt als een Big Mac!”

En:

“Ik ben echt blij dat jij dit boek gekregen hebt Mama….”

guilty pleasures goodies
Foto: gelukkig heb ik veel NIET eetbare guilty pleasures in huis. Ik kan dus fijn op mijn Nutella telefoonhoes of ketting kauwen, terwijl ik met knorrende maag Sabine’s boek doorblader.
Mijn overige guilty pleasures: een snoephorloge (van Swatch) en Oreo koektrommel. Snappen jullie dat dit boek mij op het (momenteel iets te zware) lijf geschreven is?!?!

Sneakpeek in het boek

Van alles, maar dan ook werkelijk alles wat fout en slecht is, vind je een recept terug in dit boek. Van roze koeken en moorkoppen, tot spareribs en rundvleeskroketten.
Ook recepten van beroemde iconen uit foute fastfoodketens vind je terug, zoals Burger King’s Whopper, KFC’s Hot Wings en Pizza Hut’s Tuna Lovers Pan Pizza.

Soms zeggen foto’s meer dan woorden, dus kijk vooral even naar een aantal bladzijdes uit het boek, waar je zeker ook van gaat watertanden:

guilty pleasures kapsalon

guilty pleasures nutella oreo ijs  guilty pleasures hotdogs
guilty pleasures bierkip

Tot slot wil ik er nog aan toevoegen dat ik de vormgeving ook echt geweldig vind. Veel gerechten zijn niet de makkelijkste maaltijden om mooi te fotograferen, maar alles ziet er echt waanzinnig lekker uit. De stijl van de illustraties is ook erg stoer, een beetje Rock & Roll, net als Sabine 🙂 Oh, en het leest ook prettig weg. Ik ben fan, kun je het merken?

Titel: Guilty Pleasures Kookboek
Auteur: Sabine Koning (van het foodblog Oh My Foodness)
Prijs: €21,99

 

Winactie!

Ik mag een door Sabine gesigneerd exemplaar weggeven en meedoen is easy:

guilty pleasures winactie

1) Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. Hierin staat een overzicht van de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties. Vul hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE.

2) Laat in een comment onder dit artikel weten dat je hebt aangemeld/al ingeschreven bent (ik kan je e-mailadres verifiëren in het nieuwsbriefbestand) én wat jouw favoriete guilty pleasure is.

Op maandag 23 november 2015 krijgt de winnaar een reactie van mij op zijn/haar comment EN een mailtje.

That’s it! Succes

nov guilty pleasures

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

95 reacties

 1. Toffe winactie 😉
  Dit kookboek zou ik dolgraag willen winnen omdat ik graag nieuwe recepten uitprobeer en er mooie foto’s in.
  Ingeschreven voor je nieuwsbrief ben ik al.
  Mijn em is vermeld in de daarvoor bestemde balk.

  Een fijne dag Xoxo

 2. Natuurlijk heb ook ik mezelf aangemeld.
  Als eerste reden dat ik het super leuk vind om alles van je te lezen 🙂
  Ten tweede omdat ik heeel graag zou winnen. Super tof! En wat een mooi boek.

  Trouwens je oreo koektrommel is echt gaaf.

 3. Deze stond al op m’n wish-list! Ik ben van mening dat gezond eten moet(en ook echt nodig is, ander word ik tonnetje rond, haha) maar ik vind ook dat je best een keer mag zondigen! En dat kan natuurlijk perfect met een lekker recept uit Guilty Pleasures!! Ik kook graag uit kookboeken, blader er graag doorheen, dus 2 vliegen in 1 klap zeg maar 🙂
  M’n Guilty Pleasures? Euh… Zoute snacks (chips, kaas, worst) en… Toetjes! Om snoep geef ik niks, maar zet een toetje voor m’n neus en ik ben heel erg blij! Met Guilty Pleasures word ik vast nog de tofste moeder én partner van 2015 (ik zie ze al smullen van zelfgemaakte hamburgers, spareribs, taart en oreo-nutella-ijs…)
  Dus om die titel(s) in de wacht te slepen en om mijzelf te laten genieten, al bladerend en mijzelf verlekkeren aan alle heerlijke recepten en prachtige foto’s… Doe ik absoluut mee met deze lekkere winactie!!

  1. En ik was natuurlijk al aangemeld voor je nieuwsbrief! (Vergeten in m’n berichtje te zetten, het is nog vroeg..)

 4. Aangemeld!
  Mijn guilty pleasure is OREO! ○•Draaien…likken….dippen.. En dan eet ik hem op!!! (Of de hele rol ?)
  Maak regelmatig dingen met die overheerlijke koekjes er in verwerkt. Grootverpakkingen Oreo zouden ze eens moeten maken hihi….

 5. Aangemeld voor de nieuwsbrief 🙂
  Ook ik ben druk bezig met de overgebleven zwangerschaps kilo^s heel fijn:-/
  Maar af en toe zondigen met een bigmac moet kunnen toch; )

 6. Ik heb mij aangemeld voor je nieuwsbrief. En ben dol op bakken en koken. Maar iets waar ik geen recept van kan vinden zijn die chocolade chipsjes. In zo een achthoekig doosje. Je kan ze koken bij de bios maar desupermakt heeft ze ook. Eenmaal open is volledig leeg moeten eten.

 7. Dit vind ik nu juist de leukere kookboeken. Ik ben zelf niet zo’n keukenprinses, maar manlief wel. Die zou ik wel heel blij maken met dit boek. Onze guilty pleasure is zelfgemaakt stoofvlees of gehaktbrood met kersen. Uiteraard met eigen gemaakte frites. Al honger 😉
  Ik volg de nieuwsbrief.

 8. Helaas heb ik meerdere guilty pleaures. Koekjes en dan heb ik de pech dat ik ze bijna allemaal ook lekker vindt, of een frikandel speciaal, chocola zeg ik ook geen nee tegen. Dus dit boek zou echt iets voor mij zijn. Ben al ingeschreven voor nieuwsbrief.

 9. Woehoe deze wil ik winnen!!!! Ik probeer te minderen met mijn guilty pleasures, maar af en toe moet je je even kunnen laten gaan….
  Mijn guilty pleasures zijn droptoffees, kaasblokjes en magnum almond ?

 10. Mijn guilty pleasure is de whopper. Na een vakantie is dit het eerste wat ik eet op nederlandse bodem. Lang leve de burger king.
  Ben ontzettend benieuwd naar het recept voor de whopper. Zo kan ik af en toe het vakantiegevoel in huis hale.!

 11. Ik ben al aangemeld voor je nieuwsbrief! Dit boek lijkt me echt geweldig.
  Mijn guilty pleasure is denk ik boterkoek, zo heeeeeerlijk. Ik ben heel erg dol op boter/vettig eten, haha heel slecht. Ik ben ook dol op spekjes.

 12. Jajaaa! Ik lees maak je eigen Big Mac en ik ben om ? Oooh en dat Oreo ijs.. Om je vingers bij af te lukken!! Dus ja graag, mijn zwangerschapskilo’s kunnen ook nog wel even wachten, vinden ze vast niet erg ?

  Liefs Anouk

  Oja, ik heb zo ontzettend genoten van je zwangerschapsverhalen tijdens mijn zwangerschap. Heerlijk hoe jij schrijft, compliment!! ?

 13. Het boek staat op mijn Sint lijstje. Want tussen al die superfood recepten door vind ik dit boek een verademing. Wat mij betreft is gezond eten 5x per week een zelf gekookte maaltijd op tafel zetten. Met variatie qua gerechten en zeker ook gewoon met koolhydraten, gluten en alle andere zaken die ineens Not Done zijn….. En dan kan je ook best eens een guilty pleasure wegwerken. Die van mij? Bolognese chips van Crocky! Heerlijk. En omdat mijn meiden die ook lekker vinden krijg ik gelukkig niet de kans om de zak in m’n eentje weg te eten ;). Groetjes, amarens

 14. Ik doe mee! Ben aangemeld voor de nieuwsbrief… Ik heb heeeeel veel guilty pleasures… Ik hou van lekker eten, maar vorig jaar op vakantie heb ik een peanut butter/ oreo cheesecake gegeten. Die was echt meeeegggaaaa lekker ??

 15. ?
  Jummmmmm! Helemaal mee eens dat mensen soms wat doordrijven in de healthyfood hype. Natuurlijk goed dat mensen bewust zijn, maar soms eens flink zondigen heb je ook nodig!

  Recepten zien er lekker uit!

 16. Wat een leuke win actie! Ik volg je site al een hele tijd en heb me nu ook ingeschreven voor de nieuwsbrief, heel leuk! Mijn Guilty Pleasure is KAAS! Alle soorten en maten zijn goed en het mag (bijna) overal overheen van mij. Maar ook hier de strijd tegen de kilo’s, geen zwangerschapskilo’s maar voor mijn bruiloft volgend jaar. Dus is het nu bijna nooit meer kaas 🙂

 17. Wat een goed begin van de dag! Een supertoffe winactie zo in de aanloop naar het weekend. Tuurlijk ben ik ingeschreven voor de nieuwsbrief :). Mijn guilty pleasure? Ik vind zoveel lekker maar probeer me altijd netjes te gedragen. Wat vind ik superdesuperlekker en voel ik me minderslecht achteraf dan zou moeten? Een BigMac! Niets is beter dan een heerlijke, smeuïge, überlekkere BigMac!

 18. Wow super lekker deze guilty pleasure boek. Ik zag een kleine foto van de monchou taart mijn all time favourite. En sprekende voor mijn dochter de oreo taart lijkt haar super vet en mega cool. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief van hare maristeit
  Lijkt me super leuk om ook middels de nieuwsbrief op de hoogte te blijven van alle kleurrijke en vrolijke dingen van hare maristeit

 19. Aangemeld was ik al. Mijn Guilty pleasure…..(Soms in het weekend als mijn zoontje naar zijn vader is ) Nacho chips met gesmolten kaas en een bakje guacamole\creme freche om te dippen . Comford food 🙁

 20. Uiteraard sta ik al ingeschreven hehe volg jouw blog al een tijdje echt superleuk lekker vrolijk en reeël ik vind dat we allemaal moeten gaan genieten van lekkere eten want daar leven we voor right?? Tenslotte even over mijn guilty pleasure voor toetjes mag je mij altijd wakker maken ?

 21. Eindelijk eens een kookboek met gewoon lekkere gerechten. Wat ik in de sneakpeek van dit boek zie laat mij watertanden naar meer!! Het ziet er allemaal heerlijk uit.
  Mijn guilty pleasure is toch Brownie. Als ik die maak moet ik oppassen dat ik voor de rest van mijn gezin nog een stukje overhoudt. Soms lukt dat ook niet…
  Ik volg je al een tijdje op Instagram en lees je blog regelmatig, maar nooit aan gedacht me in te schrijven voor de nieuwsbrief. Maar nu dus direct gedaan!!

 22. Aangemeld! Haha, ik kan me zo vinden in de gedachte van weg met al die healthy kookboeken! Gezond eten prima maar als je wilt sinneren moet je het ook echt goed doen! Dit kookboek komt als geroepen (al moet ik ook nog een paar zwangerschapskilo’s kwijt 😉

 23. Ik ben het helemaal eens met Sabine, de basis moet goed zijn? dus brownies niet van dadels maken maar gewoon zoals het hoort! Uiteraard is gezond eten belangrijk, maar dan mag je jezelf af en toe toch wel belonen en laat het dan maar iets goeds zijn!

  Ik heb mijzelf al eerder aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Sinds kort eten wij wat Hello Fresh bedenkt, iedereen van het gezin geniet van het eten. Behalve mijn jongste dochter, die blijft zeggen: hashtag doe maar niet?

  Dit boek is dan een mooie aanvulling, gezond eten en dan mag zij hier af en toe iets uitkiezen, mooie deal toch??

 24. Dit boek lijkt mij super gaaf!! Ik heb me gelijk aangemeld voor je nieuwsbrief! En wat grappig om te lezen over de guilty pleasures van iedereen :)) mijne is Ben&Jerry´s Half Baked!! Oh my, wat is dat moeilijk om te laten staan! 🙂

 25. Waarom ik hem wil winnen? Het lijkt mij een te gek boek om naast alle ”gewone/gezonde” kookboeken in de kast te zetten. Leuk om tijdens deze donkere dagen de keuken in te duiken en te troosten met deze Guilty Pleasures. Wat mijn Guilty PLeasure is? Zoveel, het liefst zou ik elke dag genieten van tosti’s met witbrood, overal kaas overheen strooien en elk gezonde tussendoortje (wat toch echt wel nodig is om niet in een monster te veranderen) te vervangen door iets met chocolade en af en toe zondigen door een appeltje te nemen 😉 . Lekker niet realistisch, maar het zou heerlijk zijn 🙂

 26. Sinds ik een gastric bypass heb gekregen afgelopen januari en daarmee 54 kilo ben afgevallen is alles een mega guilty pleasure! 1 X per maand trakteer ik mezelf op iets heel “slechts” waar ook mijn familie dan van kan meegenieten. Met dit kookboek word zondigen natuurlijk nog leuker! Ik kan niet wachten!

   1. De operatie is mij alles meegevallen. Het herstel ging bij mij enorm voorspoedig. Je zou mijn processen kunnen volgen op gastric bypass dagboek en support Group via Facebook. Liefs!

 27. Yes Yes Yes, Ik ben helemaal niet van dat superfood gedoe, heb 1 boek en daar staan buiten dat het superfoodsgedoe is ook lekkere recepten in.
  Maar dit. hihi een slechte boek hahaha heb ik nog niet 🙂
  Ben erg benieuwd naar de hamburgers van MacDonald uit het boek, moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van hun burgers. Als ik een hamburger wil eten ga ik liever naar de Burgermeester in Amsterdam. Daar maken ze verschillende soorten hamburgers met verschillende soorten topping (nee ik werk er niet) wil gewoon een goeie en lekkere hamburger 🙂 (grijns) Ik doe graag mee <3 Ik ga nu even mijn vingers tot bloedens duimen (whahahahaha)

 28. Tuurlijk heb ik me aangemeld, want ik wil zo’n mooi boek graag winnen. Mijn quilty plesure is mijn snelle aardbeien- chocolade crumble. Aardbeien in een ovenschaal, chocolate chip cookies er op verkruimelen en dan in de oven. Yummie yummie!

 29. Ingeschreven voor de nieuwsbrief!
  Mijn guilty pleasure zijn nacho’s met gehakt, cheddar, tomaten en lenteuitjes uit de oven, en daarna nog wat zure room erover. Jammie!!

 30. Leuk ik doe graag mee! Ik ben dol op haar blog en dit kookboek moet echt in mijn keuken staan haha. Mijn guilty pleasure is een broodje paprika chips. Mmmm zo lekker!

  Ik heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief 😀

 31. Oh wat een gaaf kookboek! Lijkt me geweldig om de bigmac na te kunnen maken, mijn favo burger 🙂 Ik doe graag mee, heb me zojuist ingeschreven voor de nieuwsbrief 🙂 Mijn favo guilty pleasure is dan toch chocolade, vooral van die chocolade muffins/brownies waar binnen in nog warme gesmolten choco zit die er dan uitdruipt.. mmmm

 32. Leuk!! Ik heb me aangemeld :-). Mijn favoriete guilty pleasure is denk ik toch wel het chocolade ijs dat mijn vriend maakt <3. Heerlijk, met stukjes chocola en extra veel cacao!

 33. Leuke en lekkere winactie!
  Mijn quilty pleasure is op dit moment chocolade pepernoten mmmmm.
  Ik had me al aangemeld voor de nieuwsbrief.

 34. Aangemeld! Oh ik vind zoveel slechte dingen lekker.. Chips met een dip van mayonaise en curry, droge worst, vers gebakken appeltaart, pizza.. Eigenlijk alles wat slecht is trekt mij al, omdat het allemaal zo gezond ‘moet’ tegenwoordig. Als je voldoende gewone normaal gezonde maaltijden eet, dan moet zo nu en dan iets minder gezond ook kunnen vind ik!

 35. Gaaf! Boek zit er grafisch echt geweldig uit en wat een mooie sneakpeak met recepten. Jammie
  Ik ben aan het afvallen en gaat goed alleen maar door op voeding te laten en niet te diëten,, maar af en toe wil ik wel is mezelf een guilty pleasure gunnen. En dan zou dit boek helemaal geweldig zijn daarvoor.
  Op dit moment is een guilty pleasure voor mij de oreo-nutelle cheesecake. Fouter dan fout kan haast niet.

 36. Aangemeld!
  Guilty pleasures, ik heb er genoeg. Ken je die tompoezen die je zelf kunt maken? Heerlijk! Bonbons van Leonidas, maar dan alleen de ‘Manon’ (tja het is zo erg dat ik namen van de bonbons ken) en friet, alle soorten en maten.

 37. Ik doe erg graag mee met deze winactie!
  Sinds een paar maanden woon ik op mijzelf en ben druk met allerlei baksels.
  Meerdere website staan al in mijn favorieten en vind het heerlijk om uren te kijken naar lekkere recepten. Dit boek zou naast een mooie decoratie in mijn kast ook geweldig zijn om uit de koken

 38. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek en wil die dan ook graag winnen (sta al ingeschreven voor je nieuwsbrief). Ik volg OMF al een hele tijd en vind het een heerlijke afwisseling tussen alle gezondere blogs die ik ook volg.

 39. Aangemeld!

  Mijn guilty pleasure is eigenlijk een Big Mac (of sowieso alles van de Mac…) maar sinds ik geen auto meer heb is het -gelukkig- lastiger om daar te komen. Mijn andere, makkelijker thuis te maken, guilty pleasure zijn slagroomsoesjes met een chocolade-likeur-sausje naar keuze. Momenteel is mijn favoriet witte chocola, au bain marie gesmolten met een choco-chili-likeur en dat over een schaaltje soesjes heen. Nadeel is wel dat ik een alleenstaande moeder ben met een dochter die nog geen likeur mag 😉 dus dat ik dan de hele schaal alleen moet opeten… 🙂

  Ik ben heel benieuwd naar het boek en ga zeker het Big Mac recept hier op de site alvast proberen!

 40. Wat een leuk boek! Geweldig al die guilty pleasures, Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en zou het boek graag winnen!

 41. Allang ingeschreven voor je nieuwsbrief
  Elke week weer benieuwd wat er besproken wordt, kleding, recept, dagelijkse leven etc, of een recensie van een boek
  Dit is werkelijk een superkookboek
  De gewone dagelijkse maaltijden lukt me goed om dat te bedenken, maar sons heb je een ontzettende behoefte aan een quilty pleasure of comfort food
  Bak nu geregeld iets uit de Bakbijbel of ga op zoek op internet, maar dit boek nodigt uit om in de weekenden af en toe heerlijk te zondigen
  En dan dat oreo-ijs, ik zit nu al kwijlend op de bank?

 42. Dit is nou eens de perfecte reden om me in te schrijven voor je nieuwsbrief, ik volg je blog natuurlijk allang, maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar je nieuwsbrief, dus mooi, twee klappen in één vlieg (klopt dat eigenlijk wel haha, crap die moet andersom)
  Ik heb nu heel erg zin in een broodje worst, ik denk niet dat mijn boodschappen man dat toevallig meeneemt zo!

 43. Ik heb mij ingeschreven voor de nieuwsbrief! Ik heb wel meer dan 1 guilty pleasure 🙂 zeker na mijn zwangerschap is het weer heerlijk om sushi, biefstuk, carpaccio te eten met een wijntje. Net heb ik ook mijn eerste oliebol van het jaar gegeten. Heerlijk die laatste maanden van het jaar 😉

  1. Jaaaaaah lekker is dat hm?! Ik had me zooooo verheugd op carpaccio en filet americain. Dat laatste kan ik nu niet meer zien, heb er echt teveel van gegeten de laatste maanden, beetje overkill… Maar de wijn smaakt weer prima 🙂 🙂 🙂

 44. Natuurlijk volgde ik je al via facebook en nieuwsbrief. Mijn guilty pleasure is: blokjes butterscotch chocolade eten ’s avonds in bed 🙂

 45. Ohh, dit boek schreeuwt mijn naam! 😀 Ik zie het nu voor de eerste keer voorbij komen, briljant! Ik doe graag mee en ontvang je nieuwsbrief al. Mijn ultieme guilty pleasures zijn nacho’s met guacamole en mams monchoutaart. Bij die laatste sta ik echt voor de koelkast af te tellen totdat we ‘m kunnen eten 😉

 46. Oeh! Deze zou helemaal goed passen in mijn kast. Kan ik mijn vriend verrassen met deze recepten. 😉 Die BigMac doet het vast goed.
  Mijn favoriete guilty pleasure is denk ik toch pasta carbonara. Lekker veel kaas en spekjes.. Hmm,,,

 47. Hoi ik sta al ingeschreven voor jouw nieuwsbrief ik volg je op Facebook en instagram je hebt zoveel leuke insprirerende recepten en fantastische meubels met knal kleuren.

  Wat een geweldige kookboek met geweldige recepten ik zou ze heel graag willen uitproberen vooral het recept met de hotdogs en de kapsalon heerlijk om te maken voor de visite en voor mezelf.

 48. Ik waag graag een gokje op dit heerlijke boek! Of ja, boek met heerlijke recepten 😉 Fijn dat er ten minste nog anderen het met me eens zijn dat bewust eten (en superfoods…..tja…..daar begin ik al niet eens meer over….) belangrijk is, maar dat een cheatdag ook zeker belangrijk is!
  Mijn favoriete guilty pleasure….pfoe….mag ik echt maar 1 kiezen? Dan ga ik voor bokkenpootjesijstaart van mijn schoonmoeder! Daar kun je mij midden in de nacht voor wakker maken!

  Uiteraard heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief 🙂

  1. Bokkenpootjesijstaart….?
   Naast dat ik dit een geweldig woord vind voor een spelletje ‘Galgje’ (whaaaah!?!?!) ben ik HEEL erg benieuwd naar het recept!!!!!!! Dat klinkt als een fantastisch dessert op de feestelijk gedekte tafel met Kerstmis 🙂

   1. Het levert vast ook veel Scrabble/Galgje punten op haha! Het recept ben ik ook erg benieuwd naar, maar heb ik tot op heden nog niet gekregen. Misschien moet ik voorstellen om deze mee te nemen als we bij hun het kerstdiner gaan eten. Dan moet ze me wel het recept geven haha 😉

   2. Ik heb hier een recept voor. Ik kan hem je mailen? Heel makkelijk en favoriet bij mijn vriend! Hij wil niks anders voor zijn verjaardag.

 49. ik waag graag een kansje op het mooie boek!
  Mijn favo guilty pleasure is CHOCOLA !!! Daar kan ik echt afblijven en daar snoep ik regelmatig stiekem in mijn eentje van.

 50. Ik heb mij al ingeschreven in je nieuwsbrief.. En guilty pleasure… tjaaa dat is moeilijk. Toch wel zeker nacho’s uit de oven of chocola!

 51. Dat boek lijkt me geweldig!!! Mijn guilty pleasure blijft toch wel frites zuurvlees met extra mayo. Het liefst van de friture aan de markt in Maastricht. Of naar recept van mijn opa gewoon zelf thuis gemaakt. Bijna een verslaving. 😉 Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar volgens mij was ik dat ook al.

 52. Heb je blog pas vorige week ontdekt en vind alles superleuk om te lezen! Heb me zojuist ook aangemeld voor de nieuwsbrief 🙂
  Mijn favoriete guilty pleasure is de roomboterkoek gemaakt volgens mijn oma’s recept. Zit heel veel boter en heel veel suiker in, maar zooo lekker…

 53. Yay, een winactie naar mijn hart! <3 Superleuk!

  Stiekem heb ik veel te veel guilty pleasures. Eigenlijk ben ik dol op van alles, van zoet naar zout. Maar waar ik het meest gek op ben, zijn homemade snacks! Dat is toch het allerlekkerst! Ik vind het heerlijk om mijn deegje voor een batch cinnamon rolls te zien rijzen, of om uren in de keuken te staan voor een traditionele spekkoek. Als je dan toch de tijd neemt om zelf iets te maken, dan mag het ook lekker zijn, toch? Vandaar dat dit kookboek helemaal bij mij zou passen! Alles ziet er op de foto's in ieder geval heerlijk uit, zou heel graag wat van die foute recepten uitproberen. 🙂

  En natuurlijk heb ik mij ook aangemeld voor je nieuwsbrief. Leuk om op deze manier op de hoogte blijven van jouw leuke, eerlijke en grappige blog!

  Alvast een fijn weekend toegewenst inclusief een paar guilty pleasure momentjes! Omdat we het leven moeten vieren! Enjoy!

 54. Haha, ik zie nu voor me dat we met z’n allen kwijlend langs alle antwoorden naar beneden scrollen voordat we zelf een reactie kunnen plaatsen. Wat doen we onszelf weer aan!?

  Mijn guilty pleasure is een patat speciaal + frikandel + kaassoufle + een groot glas cola. Onlangs na 2 1/2 maand lijnen en -/- 10 kilo weer een lekker van genoten.

  Ik ben al aangemeld voor je nieuwsbrief

  1. Wow, wat knap! Dan mag je wel extra genieten van je cheat momenten vind ik 🙂
   GEFELICITEERD: het gesigneerde Guilty Pleasures Kookboek komt jouw kant op! Je krijgt zo een mailtje van mij om je NAW op te vragen. Alvast veel plezier ermee en laat me weten wat je gemaakt hebt, enjoy!

 55. Aangemeld!! 🙂

  Oei… M’n allerlekkerste guilty pleasure… Dan ga ik toch voor chocolade! Brownies, chocolade taart, chocolade melk met té veel slagroom, mmmm!!

 56. Ohh Wow die staat op mijn verlanglijstje! Het water loopt al in mijn mond. Mijn guilty pleasure… moeilijk want ik heb er zo veel haha. Maar ik val voor lekkere taarten zoals de punschtorte. Biscuit met ertussen een mengsel van chocolade, rum en jam en n suikerzoet glazuur… en de glazuur hoort roze! Dat maakt de taart alleen nog maar beter. Of n goede zelfgemaakte kapsalon op zijn tijd is ook zaaaaaalig. Kortom ik ga flink duimen!
  Ps en uiteraard had ik mij al aangemeld voor je nieuwsbrief.

 57. Natuurlijk sta ik al ingeschreven voor je nieuwsbrief. Mijn favi guilty pleasure van dit moment is de pompoentaart uit Menno bakt metgewone suiker, boter, gecondenseerde melk en oreokoekjes yummie ?! X

 58. Was uiteraard al geabonneerd op je nieuwsbrief.
  Mijn favo guilty pleasure is de cheesecake van De Brakke Grond in Amsterdam. Hands down de beste cheesecake ever

 59. Ik heb mij ingeschreven ofcourse. Nu vingers crossed. Zo voor de kerstdagen is hij heel erg welkom. Jammer genoeg geen budget hier. Enerzijds misschien maar goed ook anders zou ik elk weekend wel iets te lekkers maken haha. Hoor zo veel lovende dingen..

 60. Ah, yummie. Ik doe graag mee en ben uiteraard ingeschreven voor de nieuwsbrief. Mijn quilty pleasure is absoluut een moorkop of eigenlijk iedere ander gerecht met chocolade. Water loopt me al in de mond.

 61. Lijkt me een zalig boek;)
  – Sinds mijn zwangerschap donuts, met suikerglazuur
  – af en toe een fristi, ja een rietje mag
  – Bloemsuiker op vanille ijs
  – cola vanilla
  😉

  Veel handiger zo’n nieuwsbrief, ingeschreven!

 62. Een beetje laat voor het inschrijven, maar nu toch gedaan!
  Mij kun je wakker maken voor drop en chocola!
  En als we echt iets te vieren hebben eten we pizza, patat en pannenkoeken op 1 dag!

 63. Op de valreep doe ik mee! My guilty pleasure is gewoon een lepel in een pot Nutella en hup die mond in. Met deze gewoonte ben ik nu al 1,5 jaar gesopt en daar ben ik heel trots op. Dus ik heb wel een prijs verdiend 🙂 En natuurlijk ontving ik je nieuwsbrief al!

 64. ik doe mee ik doe mee
  kijk altijd het youtoube kanaal van haar .
  mijn probleem is dat ik van koek chocolade snoep kip nutella speculaas
  spekkies stampotten kaneelbroodjes drop ijs ijs en slagroom en vis lekkerbekkies kippenpootjes slagroomtaarten appeltaarten pindarotjes amandelstaaf speculaasjes pepernoten winegums m&ms popcorn chippies oreos noten hou………………….

 65. Mijn moeders Cherry cheesecake natuurlijk. Een kruimelige koekjes bodem, heerlijk romige Mon Chou laag en daar tussen zoete Kersen. Verukkelijk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret