Lezersfoto’s #11

lezersfoto11
Vandaag heb ik weer een aantal leuke lezersfoto’s die ik met jullie wil delen! Er is bijna niets dat mij blijer maakt, dan te zien dat mensen DIY’s of recepten van mijn blog maken 🙂

gado gado
Mariska Poeze-Geerts maakte mijn Gado Gado, inclusief perfecte pindasaus. Dit is mijn favoriete Indische gerecht en ik maak het zelf bijna iedere keer een beetje anders.

Alleen de pindasaus… die moet je echt zélf maken, met kokosmelk! Supersimpel en echt geweldig lekker. Laat ik niet horen dat je kant en klare saus uit een bakje hebt gebruikt 😉

watermeloen feta
Dezelfde Mariska, maakte ook mijn favoriete zomersnack: watermeloen met feta en munt! Ik kan er eindeloos over lullen, lees HIER maar.

Ken je deze smaakcombinatie nog niet? Echt: probeer het SNEL, voordat het te laat is!!!!

anti kater smoothie

Birgite Schenk – van Steen maakte het hydraterende anti kater sapje van komkommer en kiwi. Ze vond ‘m zo lekker, dat ze het de volgende dag wéér maakte en er dit keer ook banaan en limoen aan toevoegde voor nóg meer vitaminen. Lijkt mij ook erg lekker!

mexicaans eenpansgerecht

Debby P. maakte het geweldige Mexicaanse eenpansgerecht, dat niet alleen superlekker is, maar ook nauwelijks afwas oplevert. Ideaal op een camping dus, als je maar één gaspitje hebt en geen zin in een grote afwas sjouwen in een teiltje.

Sowieso houd ik niet van afwassen (en hebben wij geen vaatwasser: bummer!), dus dit gerecht is populair bij ons op tafel.

strijkkralen

@de_diy_diva maakte naast fruitige limonadebeschermers van strijkkralen, ook nog een erg leuke rainbow unicorn. Ik moet haar even om het patroontje vragen 😉

Ga je aan de slag met een DIY of recept van mijn blog en wil je ook in deze rubriek met lezersfoto’s verschijnen?
Tweet je foto @MarisMariaRenne of deel je foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de HASHTAG #HareMaristeit

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

7 reacties

      1. Nee! Had ik niet gedaan! Stom he hahah! Ik ga ze binnenkort weer maken (en zelf opeten, want die zeurtjes lusten ze niet hier thuis) en dan maak ik er mooie foto van!

  1. Heel leuk! Ik had eerder deze maand een recept van dutse Apfelkuchen gedeeld op mijn blog, en dat was ook door een lezer gemaakt, voor het eerst! Superleuk om te horen dat mensen er ook wat aan hadden en het lekker vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret