Het allerleukste van mijn blog, vind ik de toffe reacties die ik krijg van lezers. Nóg leuker, vind ik het om foto’s van jullie te ontvangen van recepten of DIY’s die ik gedeeld heb. Hier krijg ik zo’n ongelooflijke boost van!
Want ik kan in Google Analytics of aan de social shares bijvoorbeeld wel zien dat een artikel in de smaak valt, maar om te zien dat iets wat ik gemaakt heb ook bij anderen op tafel geserveerd wordt of als inspiratie heeft gediend tot bijvoorbeeld een make over in huis, vervult mijn hart met trots ♥
Dit is waar ik het voor doe! Ook wanneer jullie uitwerkingen soms mooier zijn dan die van mij 😉
Sandra maakte de flespompoensoep met gekaramelliseerde peer, die ik onlangs heb gedeeld uit het kookboek ‘Hemelse Soepen‘.
Ik was een beetje geïntimideerd door Sandra’s foto, want haar pompoensoep heeft een veel mooiere kleur dan de mijne….
Deze soep was waanzinnig lekker trouwens, ik houd van zoete en hartige smaakcombinaties.
Janneke de Mol maakte de tuinbonenstamppot met geitenkaas, honing en walnoten die ik onlangs heb gedeeld, naar een recept uit de Allerhande. Lekker met een hertenbiefstukje, als je toch een stukje vlees bij deze vegetarische maaltijd wilt serveren!
@lentekriebelss maakte deze goddelijke Speculaas Cheesecake die ik vorig jaar op mijn blog had gedeeld, naar een recept uit het boek van Berko’s Cheesecakes.
Deze taart heb je niet snel op tafel staan, het is namelijk best veel werk, maar hij is het zooooo waard! Echt een aanrader om te maken voor bijvoorbeeld Pakjesavond 🙂
Sarah gaf een pittige twist aan de kaasfondue in broodjes, door pittige blauwe kaas (Danish Blue) in de fondue te verwerken.
Dit recept vond ik op het foodblog van Uit Pauline’s Keuken en hier ben ik de afgelopen periode best wel verslaafd aan geweest. Het was mijn favoriete guilty pleasure de laatste tijd en ik ben nu aan het afkicken. Maar ik krijg er gewoon alweer zin in, wanneer ik deze foto zie…
Als je van kaasfondue houdt is het echt een aanrader om het een keertje op deze manier te serveren!
Ik weet niet hoe het er bij jullie thuis aan toegaat als er meerdere mensen in één pan kaas moeten dippen, maar bij ons is het op het laatst bijna vechten wie het laatste restje mag hebben.
Op deze manier heeft iedereen een even grote portie en wat ook een extra fijne bijkomstigheid is: wanneer de kaas op is, heb je een heerlijk met kaas doordrenkt broodje. Sooooo good!
Deze foto van Floor’s voordeur, heeft mij echt gelukkig gemaakt. Ze stuurde mij een berichtje dat ze geïnspireerd was geraakt door het artikel over mijn kleurrijke herfsttuin.
Floor ging vervolgens zelf aan de slag om haar entree wat kleurrijker te maken, stuurde deze foto’s in voor een wedstrijd en… won! Echt, ik gloeide van trots! Op dit soort geluksmomentjes kan ik nog heel lang teren.
Heb je een DIY of een recept van mijn blog gemaakt? Deel er een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of stuur een tweet @MarisMariaRenne.
Deel je de foto op Instagram? Gebruik dan de hashtag #haremaristeit zodat ik je foto altijd kan terugvinden. Wie weet zie je jouw foto (met credits!) terug in het volgende artikel met lezersfoto’s!
Wil je iedere week een update in je inbox ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties? Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE!
7 reacties
Ik kan goed begrijpen dat je het leuk vindt om foto’s te zien van mensen die een blog lezen en dingen maken die je hebt gepost!
Die laatste foto vondt ik ook het leukst.
Xoxo
Ik zou ook wel zo’n gezellige voordeur en entree willen! Alleen lopen er te vaak dronken en baldadige mensen langs ons huis, die onze spullen slopen of jatten. Daarom begin ik er niet meer aan ?
Inderdaad, daarom is dat niet meer te doen.
Het kost veel tijd en geld.
LEUK!!!
Ja die van het tuintje is ook zo vrolijk, zeker nu het zo vroeg donker wordt.
Het is nog vroeg maar ik heb nu al weer trek in kaasfondue yum. Denk dat ik de pompoensoep ook eens ga proberen.
Ik vind dit echt 1 van de leukste recepten EVER! Zo simpel en zoooo lekker ? Goed idee om er blauwe kaas aan toe te voegen ?
Wat een heerlijke foto’s! Krijg er spontaan trek van.
Vooral die stamppot maakt nieuwsgierig. Zeker omdat ik doorgaans weinig aardappelen eet, is dat even heel wat anders 🙂