Shoptip: Cheesecakes van Berko

cheesecakesDit weekend ga ik een heerlijk recept voor ‘Speculoos Cheesecake’ met jullie delen op het blog!
Het recept komt uit ‘Cheesecakes van Berko‘ en hij was zoooo lekker. Het was lastig om een cheesecake te kiezen uit dit boek, want werkelijk alle recepten en foto’s zijn om van te watertanden.
De cover van het boek is ook veel mooier dan op de foto links. Er zit een reliëf in, waardoor je het liefst je tanden in de afbeeldingen van het Oreo koekje, de besjes of een chocolaatje wil zetten.

De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken.

‘De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppings aan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit!’

Titel: Cheesecakes van Berko
Prijs: € 8,95
Uitgeverij: Good Cook

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret