Lezersfoto’s #1

lezersfotos 1
Een tijdje terug lanceerde ik mijn hashtag #haremaristeit op alle social media kanalen. Die kunnen jullie gebruiken (please do!!!!) als jullie een DIY, een recept of Easy Naaiproject van mijn blog maken en er een foto van delen op social media.
Op sommige dagen krijg ik zoveel berichtjes, dat ik niet alles kan lezen dat gericht is @hare_maristeit. Die foto’s loop ik dus helaas mis en ik vind het wel zo leuk om te kunnen liken of reageren!
Wanneer je een foto publiekelijk deelt (dus niet met een afgeschermd account) en de hashtag #haremaristeit gebruikt, dan verschijnt het automatisch op een feed en blijft het vindbaar.

Vandaag deel ik een eerste serie van een aantal leuke foto’s van lezers en volgers. Wil jij met jouw foto in het tweede artikel opgenomen worden? Remember the hashtag!

mex 1pans amarens
Amarens van der Meulen deelde op Facebook een foto van ‘mijn’ Mexicaans Eenpansgerecht, op de dag dat ik het recept hiervan deelde op mijn blog.

mex 1 pans Rina

Dit gerecht was erg populair, want op deze zelfde dag deelde Rina van Dijck-Postma ook een enthousiaste foto op Facebook, nadat ze bij haar thuis ook hadden gesmuld van dit recept. Jeej!

Het is soms echt een beetje onwerkelijk om te zien dat jullie ’s avonds eten wat ik ’s ochtends heb getipt 🙂

engelse dropjes

engelse dropjes margerete
Op Instagram deelde @margetermaaten deze foto’s van haar sieraden met bedels van Engelse dropjes gemaakt van Fimo klei.
Ze heeft een hele trommel vol met snoepjesbedels gemaakt, zo cool! Mijn artikelen van niet eetbare DIY snoepjes waren populair trouwens, ik krijg ook nog steeds veel vragen over de broches van snoephartjes.

soep quessadilla
@angelicamaria83 deelde twee van mijn recepten op één Instagramfoto: mijn paprikasoep (van Jamie Oliver) en quessadilla’s (van Uit Pauline’s Keuken). Ik krijg er meteen weer trek in, heb ze beide al lang niet gegeten…

Hebben jullie wel eens iets gemaakt van mijn blog? Laat het horen in de comments!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

4 reacties

    1. Ja cool hm? Ik vind het ook echt te gek om te zien dat mensen iets maken wat ik heb getipt, echt een kick 🙂 En soms kom ik daardoor ook weer op nieuwe ideeën of verbeteringen. Heb al wat foto’s gezien van mensen die iets veeeeeel mooier of lekkerder hebben gemaakt haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret