Lezersfoto’s #2

lezersfoto 2 collage
Ik word er zooooooo blij van om foto’s op social media te zien van mijn DIY’s en recepten die lezers hebben gemaakt!
De rubriek “Lezersfoto’s is nieuw op mijn blog. Als je iets van mijn blog hebt gemaakt en je vindt het leuk als ik jouw creatie (met credits of linkje) deel in een artikel, gebruik bij het delen van je foto op social media dan de hashtag #haremaristeit !

De afgelopen periode heb ik nog meer leuke foto’s voorbij zien komen van volgers en lezers, maar deze kan ik helaas niet allemaal terugvinden. Soms word ik alleen getagd of genoemd in een reactie en deze meldingen verdwijnen helaas. Ik krijg namelijk op een dag heeeeeeeeeel veel alerts van alle social media kanalen waarop ik actief ben.
Gebruik bij het delen van je foto dus de hashtag #haremaristeit zodat ik het altijd kan terugvinden op de feed en wie weet staat jouw foto in de volgende editie met lezersfoto’s!
Kijk mee naar alle mooie en lekkere creaties, die mijn lezers de afgelopen weken hebben gemaakt:

lezersfoto rensina snapchat

Rensina stuurde me deze foto via Snapchat. Je kunt op Snapchat een foto maar een paar seconden bekijken en je hebt maar één keer de mogelijkheid om die foto nog één keertje te zien. Ik moest dus snel handelen om een screenshot te maken, maar het is me gelukkig gelukt 🙂
Rensina maakte ‘mijn’ Mexicaanse Eenpansgerecht, waarvan ik op mijn beurt, het recept weer van Pauline’s blog had gejat.
Mocht je mij willen volgen op Snapchat, ik ben daar te vinden als: haremaristeit. Ik ben met vlagen actief, komende week ga ik het weer oppikken.

lezersfoto mexicaans eenpansgerecht frankie

Ook @frankieklaassen1971 maakte ‘mijn’ Mexicaanse Eenpansgerecht, was enthousiast en deelde een foto op Instagram.
Volgens mij is dit mijn populairste recept so far. In de post Lezersfoto’s #1 kwam hij ook al een paar keer voorbij 🙂

lezersfoto amarens van der meulen

Amarens van der Meulen deelde deze foto op Facebook, op exact dezelfde dag dat ik het artikel deelde over ‘mijn’ Kaasfondue in broodjes.
Ik blijf het bizar en te gek vinden, dat als ik ’s ochtends een recept deel op mijn blog, ik het dan ’s avonds al voorbij zie komen bij anderen!
Ook dit recept heb ik toevallig van Uit Pauline’s Keuken en is momenteel één van mijn favo guilty pleasures. Ik maak trouwens ook heus wel eens recepten van andere bloggers hoor, kijk maar in mijn recepten archief 😉

lezersfoto spekjes fimo

@Annezozo maakte mijn broches van Fimo klei spekjes voor de juffen op school, met daarbij bedankkaartjes ‘Voor een spek-taculaire juf’.
Zooo leuk! Hopelijk waren de juffen er ook blij mee! Deze gedraaide spekjes zijn echt supersimpel om te maken en je hebt er meteen een aantal om te verwerken als broches, oorbellen of als hanger voor aan een ketting of sleutelhanger.

lezersfoto wrap kip mango thelma

@ik_ben_thelma maakte mijn Tortillawraps met kip, mango en ijsbergsla. Dit was echt één van mijn favoriete gerechten afgelopen zomer en het is ook lekker als lunch of makkelijk om mee te nemen naar je werk trouwens. En natuurlijk smaakt dit ook goed in de herfst of winter 🙂

lezersfoto regenboogtaart rikaatje

@rikaatje maakte mijn regenboog kwarktaart en ik vind ‘m echt geweldig goed gelukt! Dit is nu al de tweede keer dat ik zie dat een lezeres iets van mijn blog mooier heeft uitgevoerd dan ik…. Daardoor word ik een beetje opgejaagd om mezelf te gaan verbeteren. Wordt dus mogelijk vervolgd 😉

Heb je ook iets van mijn blog gemaakt en deel je er een foto van op Instagram, Twitter of Facebook? Gebruik dan de hashtag #haremaristeit zodat ik ‘m kan zien, liken en wie weet zal delen in het volgende artikel met lezersfoto’s!

Hebben jullie eigenlijk wel eens een recept of DIY gemaakt van mijn blog? Laat het horen in een comment!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

5 reacties

  1. Wat ontzettend leuk en terecht dat je dit zo trots laat zien! De regenboog kwarktaart ziet er te gek uit, man die moet ik ook hashtaggen, lees maken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret