Wij eten bijna iedere week wel een Mexicaans gerecht, ik vind het echt heerlijk! Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe Mexicaanse recepten en leuke variaties met ingrediënten.
In de juli editie van Allerhande vond ik een leuk recept voor tortillawraps met kip en mangochutney, dat ik een klein beetje heb aangepast. Ze vielen erg in de smaak bij ons thuis en ik ga ze zeker vaker maken!
Ze zijn ook lekker om koud te eten, dus perfect om mee te nemen naar een picknick.
Ingrediënten voor 4 personen
– klein blikje crunchy maiskorrels
Bereiding
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in kleine reepjes. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm bij de randen vrij. Verdeel de kipreepjes, maiskorrels en de sla over de wraps en besprenkel met de yoghurtdressing. Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin doormidden.
TIP: Leg de vulling zoveel mogelijk aan één kant, in plaats van over de gehele wrap. Daardoor kun je de wrap makkelijker rollen en valt de inhoud er niet zo snel uit!
[bctt tweet=”Tortillawraps met kip en mangochutney: perfect picknick food!” username=”MarisMariaRenne”]
Maak je een DIY of recept van mijn blog?
Stuur me een foto en wie weet staat deze (met credits) in een volgend artikel met lezersfoto’s!
Tweet je foto @MarisMariaRenne of deel je foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de HASHTAG #HareMaristeit
Bewaren
3 reacties
Heerlijk zo een zomers recept en lekker makkelijk.
Oeeeh dit klinkt echt heerlijk! Ik maak ook regelmatig wraps met krokante kipschnitzels maar dan vaak met sweet chili saus en sla enz. Maar met mango klinkt ook erg goed 🙂
Met stukjes mango erdoor is inderdaad ook verrukkelijk, ik had het nog niet eerder met mangochutney geprobeerd en dit smaakte ook prima!