Lezersfoto’s #8

lezersfotos-8
Eén van de grootste complimenten die je mij kunt geven, is het maken van een DIY of een recept van mijn blog, hier een foto van maken en dit aan mij laten zien.
Echt: soms loop ik op wolkjes als ik leuke foto’s van lezers heb ontvangen!

Vandaag deel ik er weer een paar met jullie:

home made kapsalon

Amarens van der Meulen deelde de foto van deze home made Kapsalon op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Kapsalon uit de kebabzaak is natuurlijk allesbehalve gezond en ik vond het recept hiervoor in het boek ‘Guilty Pleasures‘ van Sabine Koning.

Ik heb het al een aantal keren gemaakt en het is zoveel lekkerder dan de kleffe hap die je soms geserveerd krijgt. Om mijn schuldgevoel te beperken, gebruik ik zelf ovenfriet, extra sla en een frisse knoflooksaus op basis van yoghurt in plaats van mayonaise.

regenboog kwarktaart
@annezozo maakte mijn regenboog kwarktaart en versierde deze met een regenboog cake topper en een unicorn. WOW! Echt: wow!
Deze taart is dus echt NIET moeilijk om te maken. Ik gebruikte gewoon een pakje uit de supermarkt en voegde hier een paar verschillende tinten kleurstof aan toe. No fuss, no stress dus.
Maar met deze toppers erop is ‘ie nog gaver.

kiwi salade

@Nikkaap (Nikki, van het blog Very Fine House) maakte ‘mijn’ kiwisalade met gerookte kip. Deze had ik niet zelf bedacht, maar spotte ik in het magazine ‘Boodschappen’ van de Dekamarkt.
Dit is echt één van de beste salades EVER en ga ik deze zomer zeker nog vaker maken.

spaanse burger

Anita maakte de Spaanse burger met chorizo, geitenkaas en aioli waar Seth zo razend enthousiast over was. Alleen maakte Anita het zonder geitenkaas…
Na het maken van deze burger, hadden wij een Spaanse fase (en een chorizo overschot). Daardoor maakte ik o.a. ook nog een Spaanse salade en een Spaanse Omelet.
Erg fijne recepten, wanneer het buiten grauw en grijs is. Hiermee haal je het zonnetje namelijk een beetje in huis.

burger spinazie gorgonzola

@RoosDenkt (van het gelijknamige blog Roosdenkt.nl) maakte ook één van mijn favoriete burgers, namelijk: die met spinazie en gorgonzola.
Erg machtig, maar iedere calorie MEER dan waard. Soooo good…

confetti taart
En last but not least: lezeres Marleen stuurde mij een mailtje met foto van de verjaardagstaart voor haar zoon, waarvoor ze mijn decoratietips had gebruikt.
Mijn gouden tip: Confetti Saves The Day.
Echt, confetti lost al je problemen op.
Bekijk mijn Colourful Confetti Cake.

Ga je aan de slag met een DIY of recept van mijn blog?
Maak je er een foto van en zou je het leuk vinden als deze in een volgend artikel met lezersfoto’s verschijnt?
Tweet je foto @MarisMariaRenne of deel je foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit.

Deel je jouw foto op Instagram?
Vergeet dan de HASHTAG #haremaristeit niet! Anders vind ik je foto helaas nooit meer terug. True story… Vaak word ik getagd of genoemd in reacties of onderschriften van foto’s, maar die zie ik wel eens over het hoofd of raak ik kwijt 🙁

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

6 reacties

  1. Wat gaaf dat je foto’s ontvangt van andermans creaties van jouw DIY’s, heel leuk! Krijg alleen wel een beetje honger van het zien van al dat lekkers..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret