Een tijdje geleden maakte ik een Spaanse burger met chorizo, aioli en geitenkaas. Dit was zooooo lekker en ik had hier wat ingrediënten van over.
Daarvan maakte ik onder andere een Spaanse omelet die niet heel mooi was, maar wel waanzinnig lekker.
Om in de Spaanse sferen te blijven, maakte ik ook nog deze salade. DO try this at home op een lome zomeravond en waan je in Spanje!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
Twee porties veldsla
klein blikje crispy maïs
een derde van een chorizoworst
1 avocado
halve rode peper
Peper, zout en olijfolie
Hoe maak je het?
Verdeel de sla over twee borden.
Schil de avocado, snijd in plakken en rangschik ze in een cirkel op de sla.
Laat de maïs uitlekken en schep ze in het midden van de avocadocirkels.
Snijd de peper en chorizo in kleine blokjes en strooi over de salade.
Voeg naar smaak peper, zout en een scheutje olijfolie toe.
[bctt tweet=”Spaanse salade met chorizo en maïs. Buen provecho!” username=”MarisMariaRenne”]
Is een salade met chorizo niet jouw ding? Niets aan de hand: op mijn blog vind je nog veeeeeeeeeel meer verrassende recepten voor bijzondere salades!
Ga je aan de slag met een recept of DIY van mijn blog? DO let me know!
Deel er een foto op mijn Facebookpagina, tweet het naar @MarisMariaRenne of deel je foto op Instagram met de hashtag #haremaristeit
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
2 reacties
Gelukkig had ik al ontbeten want je salade ziet er verrukkelijk uit 😉
Ik bewaar het recept.
Xoxo
Dit lijkt heel veel op een salade die ik altijd in een restaurantje bij mijn werk eet. Alleen dan zonder het vlees natuurlijk. Echt super lekker!