Throwback Thursday: Interview in Cosmopolitan uit 2004

maris in cosmo 2004
Vandaag heb ik een erg leuke flashback (vind ik zelf), namelijk: een interview met mij in de Cosmopolitan uit 2004!
Alweer heel wat jaartjes, een paar *kuch* kilo’s, zestigtal kapsels, aantal webshops en flink wat levenservaringen geleden.

Het interview is onderdeel van een artikel over bloggende vrouwen, hoe toepasselijk?
Dit was in 2004 uiteraard nog niet zo populair of een bekend fenomeen, zoals het nu is.

Ik was toen dus ook al erg actief op het web. In die periode deed ik mee aan een soort fotodagboekwedstrijd van een website die niet langer bestaat en ik had drie keer achter elkaar gewonnen.

Eén van die toffe prijzen die ik toen heb gewonnen was een VIP-arrangement op Mysteryland, waarover ik al eens geschreven heb in een andere Throwback Thursday.

Wat ik wel grappig vind, is dat wanneer ik dit interview na al die jaren teruglees, ik me nog steeds eigenlijk wel kan vinden in de antwoorden die ik toen gaf.
Alleen mijn openheid over mijn woning is wel wat veranderd, want daarvan deel ik inmiddels bijna alles op mijn blog 🙂
Ik heb dat jaar in nog een ander tijdschrift gestaan, als ik dat kan terugvinden zal ik het binnenkort ook posten!

Klik HIER om het gehele interview te lezen en HIER voor meer publicaties van mij in de media.

En, wat vinden jullie van het interview en mijn foto? Schattig hm!?
Waren jullie in 2004 ook al actief op het interwebs trouwens?

maris 2004

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

10 reacties

 1. Wat grappig om te lezen dat het bloggen er toen al in zat. En ik moest stiekem wel een beetje gniffelen om de foto’s. Ik zou ook echt niet zonder internet kunnen. Ik weet niet eens meer hoe het was zonder ?

  1. Ja grappig hè? Ik was echt al online vanaf mijn eerste inbelverbinding 🙂
   Nu niet meer voor te stellen, maar in 1999/2000 vond ik het heel normaal om een uur in de bieb te wachten totdat ik aan de beurt was om een half uur te surfen op één van de 4 computers met internet haha
   Nu kan ik al flippen van een te trage WiFi-verbinding.

 2. Wat leuk! Ik ben actief op internet vanaf 2001, ik werd toen zwanger op m’n 19e en was vooral op zoek naar andere jonge moeders aangezien mijn vriendinnen natuurlijk nog lang niet zover waren. Er ging een wereld voor me open! Eerst nog met inbelverbinding haha! Mijn arme ouders hadden opeens een torenhoge telefoonrekening ?

  In die tijd was ik trouwens ook een trouw lezer van de cosmo dus dikke kans dat ik je interview gelezen heb destijds ?

  1. Ik had in 2000 of in 2001 eindelijk mijn eerste internetverbinding. Daar moest ik meer dan een half jaar op wachten (na aanvraag), want dat was niet 1-2-3 gepiept. Tot die tijd moest ik iedere dag naar de bieb om te kunnen mailen/surfen. Dat betekende een wachtrij en muntjes inwerpen. Goede oude tijd 🙂

 3. Wat leuk om terug te lezen! En dat je je zo nog in de antwoorden terug kan vinden. Je zou eigenlijk verwachten dat je met meer jaren ervaring misschien anders kijkt op dingen.

  1. Ja grappig hè? Alleen mijn interieur scherm ik minder af dan vroeger. Verder denk ik nog wel goed na over wat ik wel/niet deel, maar je kunt ook open en transparant zijn zonder teveel privé dingen bloot te geven 🙂

 4. Wat was het toen gemakkelijk om in de publiciteit te komen met je blog, toch? En om bezoekers te verzamelen. Ik had in 2004 vergelijkbare bezoekers en dan was je best heel groot als blogger. Ik stond destijds in de Gay Krant (dat malafide blaadje van Henk Krol) met een interview.

  1. Oh, dat wil ik zien ? Show me?
   Ik was toen niet zo bezig met bloggen (was nog bijzaak) en meer met publiciteit voor mijn (zelf gemaakte) kleding krijgen. En dat was toch best lastig! Heb er één TV-optreden in EditieNL uitgesleept en verder alleen publiciteit n.a.v. “bijzaken” zoals mijn (toen niet noemenswaardige) blog en online wedstrijden waar ik aan meedeed. Dat was toen nog allemaal relatief nieuw. Dus inderdaad, dat was toen zeker makkelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret