Throwback Thursday: VIP-Treatment op Mysteryland 2004

mysteryland 2004
Op deze Throwback Thursday neem ik jullie TIEN jaar mee terug in de tijd. In 2004 was ik ook al behoorlijk actief op het internet.
Via een online platform dat niet meer bestaat, had ik een VIP-arrangement voor 6 personen op Mysteryland gewonnen. Deze vette prijs was incl. eigen tent, bar (!!!) en zelfs security!

Ik denk niet dat ik ooit iets heb gewonnen of nog zal winnen dat zo supervet was als deze superdeluxe prijs. Ik heb zo’n fantastische dag gehad met een groep vrienden!

mysteryland 2004-2

De hele groep was in ‘Maris-stijl’ met mijn logo op de outfits. Links zie je mijn BFF Sarah.
Ik vind het wel leuk dat ik nu, tien jaar later, nog steeds dit logo gebruik, ook al is ‘ie nu mooier. Wat vinden jullie van mijn kapsel (foto rechtsboven) trouwens?

Lees HIER over het verhaal achter mijn logo.

mysteryland2004-3

Vooraf hadden we er allemaal al ontzettend veel zin in, maar op de dag zelf was het bijna niet te bevatten hoe ongelooflijk vet deze prijs was. Echt ALLES werd voor ons geregeld!

mysteryland 2004-4

Naast een eigen tent, bar, leuke mensen en goede muziek, hadden we het ook nog eens getroffen met zonnig weer. Wat een topdag was dit!

mysteryland 2004-5
Foto links: fijn om te zien dat sommige dingen na tien jaar nog steeds niet veranderd zijn, Sarah is nog steeds mijn BFF!
En wat ook nog steeds niet veranderd is: ik ga nog altijd graag naar festivals!

Hebben jullie wel eens een supergave prijs gewonnen met een wedstrijd?
Do share!

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

7 reacties

    1. Och… ik lees jouw reactie NU pas (ruim 1,5 jaar later…). Sorry <3 Ik had in de zomer van 2014 veel problemen met mijn site en kreeg niet overal melding van.
      Beetje laat dus, maar bedankt voor je compliment 🙂 Ik ben ook nog iedere dag blij met mijn logo en zie het niet gebeuren dat hij (veel) zal gaan veranderen!

  1. Gave coupe! Ik heb een tijdje geleden de Unicorn-tas van Hipgemaakt.nl gewonnen, via jouw blog. Dat was ook heel erg leuk! Waarschijnlijk niet zo vet als jouw Mysteryland arrangement, maar ik ben ongelofelijk blij met de tas. Ik gebruik m bijna elke dag 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret