Mozzarella Sandwich met KERSEN + filmpje van baby Norah

mozarella sandwich
Oh jongens, ik heb een nieuwe verslaving! Kennen jullie dat, wanneer je iets nieuws ontdekt en dit meteen zooooo lekker vindt, dat je het vervolgens da-gen-lang achter elkaar eet en iedere dag weer staat te trappelen om het wéér te eten?
Welnu: ik eet nu al bijna een week dagelijks een broodje met mozzarella en kersen en ik krijg er echt geen genoeg van!

Ik zag het recept voor dit broodje in de Allerhande, maar dan zonder kruidenkaas. Deze toevoeging heb ik zelf bedacht en ik vind het verrukkelijk!

Op Snapchat maakte ik een filmpje van hoe ik dit broodje heb opgebouwd, ingepakt en meenam naar een dagje strand. Het filmpje is inclusief een kleine appearance van baby Norah, die nu 2,5 maand oud is. Onder het filmpje heb ik uitgeschreven wat je nodig hebt om deze sandwich te maken:

How To

– Besmeer twee sneetjes brood met kruidenkaas (bijvoorbeeld Boursin).
– Beleg één kant met gemengde sla.
– Leg daarop een paar plakjes gerookte (of gebraden) kipfilet.
– Hierop leg je plakjes mozzarella, met wat gemalen peper.
– My favourite part: leg hier kersen op!
– Voeg nog wat sla toe, leg het tweede sneetje brood erop, snijd schuin doormidden en je bent klaar.

mozarella broodje

Ik heb het ook een keer gemaakt op een stokbroodje, maar de smaakcombinatie van mozzarella en kersen vind ik persoonlijk lekkerder op een sandwich.
Ook vind ik dit makkelijker om mee te nemen in een trommel, naar bijvoorbeeld een picknick in het park of een dagje strand.

perfect day sandwich

Speaking of which: daar ga ik vanmiddag wéér naartoe en ja: mét mijn nieuwe favoriete sandwich 🙂

perfect day sandwich op strand

Lijkt jullie dit lekker? En hebben jullie ook wel eens periodes met een bepaalde eetverslaving? Do share!

[bctt tweet=”DO try this at home: sandwich met mozzarella, kipfilet en kersen!”]

Ga je deze sandwich maken? Deel er dan een foto van op mijn Facebookpagina, tweet ‘m naar @MarisMariaRenne of deel je foto op Instagram met de hashtag #haremaristeit
Wie weet verschijnt jouw foto (met credits!) in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂

Schrijf je ook in voor mijn onregelmatige nieuwsbrief! Je ontvangt dan eens per ongeveer 2-3 weken een update met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties die niet op mijn blog verschijnen.
Vul hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE:


Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret