Deze salade met broccoli, appel en geitenkaas is supersimpel om te bereiden en lekker gezond!
Laat de geitenkaas weg voor een skinny (of vegan) maaltijdsalade, maar ik vind het persoonlijk wel wat toevoegen qua smaak en structuur.
Heerlijk in combinatie met de frisse zoete appel en de crunchy geroosterde nootjes!
Ingrediënten voor 2 salades
1 stronk broccoli
100 gram slamix
1 appel (Granny Smith)
50 gram geitenkaas
handje cashewnoten
handje pijnboompitten
honing
olijfolie
Zo maak je het:
Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Blancheer de broccoli (1 tot 1,5 minuut in kokend water en afspoelen met koud water).
Verdeel de slamix over twee borden.
Snijd de appel en geitenkaas in blokjes en verdeel dit samen met de broccoli over de sla.
Hak de cashewnoten grof en rooster ze samen met de pijnboompitten kort in een hete (droge) koekenpan.
Strooi over de salades, drizzle er wat honing en olijfolie over en voeg nog een flinke snuf versgemalen peper toe.
That’s it!
Easy, no?