Lezersfoto’s #6

lezersfotos
Dit is echt mijn favoriete rubriek op mijn blog! Foto’s ontvangen van lezers en volgers, die een recept of DIY van mijn blog hebben gemaakt vind ik namelijk echt een compliment. Daarnaast leer ik er zelf ook vaak iets van of krijg ik er weer inspiratie van om nieuwe dingen te maken.

Ik heb zes leuke en lieve foto’s geselecteerd die ik de afgelopen periode heb ontvangen:

indische rijsttafel

Floor maakte niet alleen het recept van mijn Gado Gado, maar ook het recept voor extra pittig Indisch vlees dat ik een tijdje geleden heb gedeeld. Ze heeft er nog meer lekkers bij geserveerd en je kunt alle foto’s van haar heerlijke Indische rijsttafel bekijken op haar eigen blog.

De titel ‘extra pittig’ is werkelijk niet overdreven. Ik heb zelf de hoeveelheid voorgeschreven pepers en rawits gehalveerd en ik heb tranen in de ogen van mijn Mika en Seth gezien. Wees dus niet bang om te minderen 🙂
Op mijn Gado Gado ben ik echt een beetje trots! En te gek om mijn recept bij iemand anders voorbij te zien komen natuurlijk! #trots

kipburger met guacamole en bacon

Marije maakte de kipburger met guacamole en bacon die ik onlangs deelde en stuurde mij een foto. Zij vond ‘m ook superlekker, al vond ze de gembersmaak iets te overheersend.

Hier kan ik wel inkomen, gember is zo’n typisch smaakje: you either hate it, or love it.
Ik houd ervan, maar als jij er niet zo dol op bent, zou ik dit lekker weglaten. De burger is al smaakvol door de ingrediënten, dus no harm done!
Marije liet me weten dat ze de Big Mac ook had gemaakt en nu een combiburger gaat proberen te maken van de kipburger en de Big Mac, mét bacon. Ik ben erg benieuwd en als ze mij een foto stuurt, dan zien jullie die ongetwijfeld voorbij komen in een volgende editie van lezersfoto’s.

courgettesoep

Laura (@delauwste) maakte de romige courgettesoep, die al jaren favoriet is in mijn vriendengroep. Ik ben echt gek op soep en in dit artikel met alle soepen van mijn blog vind je vast een soepje dat je lekker vindt, mocht je niet zo dol zijn op courgettes.
Overigens zijn Mika en Seth dat ook niet, maar deze soep slurpen ze zonder te mokken op. Just saying 🙂

barbie make over

Marije (een andere Marije dan die van de kipburger), stuurde me op Twitter een foto van haar dochter’s Barbie die een beauty treatment kreeg.

In november kocht ik op de Verzamelaarsjaarbeurs een paar vintage My Little Ponies waarvan de manen flink in de klit zaten en er dof uitzagen.
Op Pinterest had ik foto’s gezien van make overs van speelgoedhaar, met behulp van wasverzachter. Dit heb ik uitgeprobeerd, inclusief zelfgemaakte haarrollers (van papieren rietjes) en de pony’s waren me zo dankbaar 🙂
Fijn om te zien dat de Barbie van Marije’s dochter ook opgeknapt is van een middagje Spa.

my little pony hair treatment Ellen

Ook Ellen deelde een foto op Instagram van haar blije dochter met een opgeknapte pony. Ik word echt zo blij van blije gezichtjes en shiny pony’s! Keep ‘em coming!

yvette kraamtijdfoto

Ik kwam niet meer bij van het lachen, toen ik melding kreeg van Yvette’s blogpost. Zij is op 30 december bevallen van baby Coco en had mijn tips voor beeldige foto’s na de bevalling onthouden haha 🙂
Deze foto moest ik uiteraard delen, weer eens wat anders dan een DIY of recept, nietwaar?

 

Maak je een recept of DIY van mijn blog? Deel er een foto van op mijn Facebookpagina of tweet het naar @MarisMariaRenne.
Deel je jouw foto op Instagram, gebruik dan de hashtag #haremaristeit want een tag of comment kan ik wel eens over het hoofd zien! Via de hashtag kan ik je foto altijd terugvinden.
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. De foto’s van Barbie’s salon zijn heel leuk geworden. Jouw post over beeldige foto’s na de bevalling ken ik niet, ik ga er zo naar toe klikken. Super leuk dat lezers jouw gerechten maken.

    1. De truukjes voor beeldige foto’s na de bevalling, hanteer ik al negen maanden hahaha (ahum). En ik vind die ingestuurde speelgoedfoto’s ook echt geweldig. Zo’n leuk idee dat er allemaal volwassen vrouwen met wasverzachter en Barbies of My Little Ponies in de weer zijn 🙂

  2. Zo leuk dat lezers je ook laten weten dat ze iets met je posts hebben gedaan! En die tips over beeldige foto’s na de zwangerschap, geweldig. Ik zal ze onthouden mocht het ooit nodig zijn.

  3. Leukleukleuk! Hoe bijzonder jij het vindt dat wij ‘jouw dingen’ delen/maken, zo bijzonder vind ik het mijn foto op jouw blog terug te vinden! Dank je wel hiervoor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret