Lezersfoto’s #4

lezersfotos 4
Het aller, aller, ALLERRrrrrrleukste van mijn blog, vind ik de lieve reacties die ik vaak mag krijgen en de lezersfoto’s die ik voorbij zie komen.
De afgelopen weken waren vooral de burgers, LEGO-surprise en My Little Pony Make Over van mijn blog populair. Ik blijf het echt te gek vinden om te zien dat dingen die ik deel, ook daadwerkelijk door mensen gemaakt worden!
Kijk mee naar een aantal leuke lezersfoto’s:

lezersfoto sanzie big mac
Op het account van @Sanzie1982 zag ik maar liefst drie foto’s voorbij komen van burgers, waarvan ze het recept op mijn blog had gespot: hoe cool is dat!?
Haar account is trouwens ook een feestje om te volgen, want ze is erg creatief met eten (ik noem een komkommerkrokodil en regenboogkoekjes).
Ze heeft twee keer de Big Mac gemaakt en dit snap ik heel goed, want wij hebben het inmiddels ook al vaker dan twee keer gegeten 🙂

lezersfoto big mac sanzie

Hoe gaaf: ze maakte de Big Mac en presenteerde ‘m in een hamburgerdoosje!

lezersfoto mariska poeze geerts

Mariska Poeze-Geerts ging ook aan de slag met het recept voor McDonald’s Big Mac, uit het Guilty Pleasures Kookboek waarover ik vorige maand een review schreef.
Mocht je ook nieuwsgierig zijn: DO try! Echt, ik was ook bang dat de saus niet naar de échte Big Mac saus zou smaken, maar het is heus echt waar.
Mariska serveerde er ook Franse frietjes en (volgens mij?) fritessaus van de Mac bij: net echt!

lezersfoto big mac amarens facebook

Amarens van der Meulen ging ook aan de slag met het Big Mac recept en deelde er een foto van op mijn Facebook pagina.

lezersfoto gwenven

@gwenven78 las mijn artikel over de My Little Pony Spa Treatment en liet me weten dat ze ook meteen haar oude pony’s van stal had gehaald. Ik ben benieuwd of haar paardjes inmiddels ook zijn opgeknapt.
Speelgoedhaar gaat na verloop van tijd klitten en wordt dof, maar dit kun je eenvoudig verhelpen door een haarmaskertje van wasverzachter.

lezersfoto peggy rosinga 2

Peggy Rosinga deelde een foto op mijn Facebookpagina, van haar dochter die haar My Little Ponies een beauty behandeling gaf.

lezersfoto peggy rosinga 3

In mijn artikel over de My Little Pony Spa Treatment, liet ik zien hoe je van in stukjes geknipte rietjes en schuifspeldjes, zelf mini haarrollers kunt maken. Peggy en haar dochter zijn ook aan de slag gegaan, kijk eens wat een beauties:
lezersfoto peggy rosinga

Ik kan er echt niet over uit hoe tof ik het vind dat de afgelopen week verschillende volwassen vrouwen bezig zijn geweest met het opknappen van My Little Ponies 🙂
Heb je ook arme poppen of pony’s in huis rondslingeren waar niet meer mee gespeeld wordt, omdat de kapsels geruïneerd zijn? Lees dan HIER terug hoe je het speelgoedhaar weer kunt laten glanzen en krullen.

lezersfoto pitaburger

@Sanzie1982 maakte dus twee keer de Big Mac, maar ook nog een keer mijn Mexicaanse burger met salsasaus en avocado. Zoooo lekker! Vooral met de bijbehorende salade van maïs en paprika en natuurlijk met warme nacho’s, doordrenkt met gesmolten plastic cheddar kaas.

lezersfoto marco
Marco van den Haak (@mdvh73) maakte mijn stamppot met tuinbonen, geitenkaas, walnoten en honing. Het is een vegetarisch recept uit de Allerhande, maar hij voegde er zelf spekjes aan toe.
Een goed idee van hem, want Seth zei inderdaad ook al dat hij nog iets miste aan deze stamppot. Ik vond het trouwens superlekker zonder spekjes en zou dit er zelf niet aan toevoegen, maar ik vond het wel een goed idee om met jullie te delen.

lezersfoto nynk3
Ik kreeg van meerdere lezers een berichtje dat zij ook aan de slag gingen met een LEGO-pop surprise voor 5 december, maar ik heb nog maar één foto voorbij zien komen. Ik ben benieuwd of ik er meer ga spotten deze week?
Nynke Hoekstra (@nynk3) maakte ook een LEGO-pop van lege dozen en ik vind vooral de letters zo goed gelukt! Heel strak en net echt, dat vind ik heel knap.

 

Maak je een recept of DIY van mijn blog? Deel er een foto van op mijn Facebookpagina of tweet het naar @MarisMariaRenne.
Deel je jouw foto op Instagram, gebruik dan de hashtag #haremaristeit want een tag of comment kan ik wel eens over het hoofd zien!

Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s

Wil je iedere week een update ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties? Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE!


Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

8 reacties

  1. Je blog over het little pony haar is top! Ik sprak op het schoolplein een moeder en vertelde erover. Ik was alleen ff vergeten dat ze 3 boys heeft en er helemaal geen pony’s in huis verblijven, hihi.

  2. Hmmm, de stamppot had ik gemist. Mijn vriend haat tuinbonen, ik vind ze heerlijk. Hij is weer dol op geitenkaas en honing. Dus dat recept is misschien een goede mix. Ik ga ‘m binnenkort maken. En ik zou eens wat meer met mijn instagramaccount moeten doen.

    1. Ik ben niet dol op tuinbonen in andere gerechten, maar in deze stamppot proef je ze nauwelijks en zijn ze eigenlijk alleen een ‘crunchy bite’ 🙂
      Ben benieuwd of jullie het ook lekker vinden, ik ga het zeker nog eens maken deze winter! En dan met spekjes (op verzoek van Seth).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret