Brood met Spinazie, Champignons & Hazelnoten

I know, I know: je ziet geen broodje op de foto’s.
Maar ik vond ‘Boterhammen met spinazie, champignons & hazelnoten’ gewoon niet zo lekker bekken als titel 😉

Ik flanste deze lunch laatst supersnel in elkaar met wat restjes uit mijn groentelade en voorraadkast. En dat ik naar ‘restjes‘ refereer doet deze lunch geen eer aan: haal gewoon maar alles in huis om dit een keer te maken, want het is echt superlekker én gezond!

Wat heb je nodig?

  • 2 sneetjes brood
  • 2 grote handen verse spinazie
  • paar champignons
  • klein handje hazelnoten
  • teentje knoflook
  • olie of boter om in te bakken
  • peper en zout

 

Hoe maak je het?

Snijd de champignons in plakken.
Verhit olie in een pan en fruit hierin kort de geraspte of uitgeperste teen knoflook.

Bak de champignons tot ze een mooi kleurtje hebben en voeg dan beetje bij beetje de spinazie toe.
Goed doorscheppen tot dit goed geslonken is en verdeel het mengsel over de boterhammen.

Hak de hazelnoten grof en strooi er tot slot nog wat zout en peper over: that’s it!
Easy, no?

Maak je een DIY of recept van mijn blog?
Deel er een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet het naar @MarisMariaRenne

Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de hashtag #HareMaristeit in je onderschrift of tag @hare_maristeit in je foto.
Wie weet verschijnt jouw foto met credits in een volgend artikel met lezersfoto’s!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop