I know, I know: je ziet geen broodje op de foto’s.
Maar ik vond ‘Boterhammen met spinazie, champignons & hazelnoten’ gewoon niet zo lekker bekken als titel 😉
Ik flanste deze lunch laatst supersnel in elkaar met wat restjes uit mijn groentelade en voorraadkast. En dat ik naar ‘restjes‘ refereer doet deze lunch geen eer aan: haal gewoon maar alles in huis om dit een keer te maken, want het is echt superlekker én gezond!
Wat heb je nodig?
- 2 sneetjes brood
- 2 grote handen verse spinazie
- paar champignons
- klein handje hazelnoten
- teentje knoflook
- olie of boter om in te bakken
- peper en zout
Hoe maak je het?
Snijd de champignons in plakken.
Verhit olie in een pan en fruit hierin kort de geraspte of uitgeperste teen knoflook.
Bak de champignons tot ze een mooi kleurtje hebben en voeg dan beetje bij beetje de spinazie toe.
Goed doorscheppen tot dit goed geslonken is en verdeel het mengsel over de boterhammen.
Hak de hazelnoten grof en strooi er tot slot nog wat zout en peper over: that’s it!
Easy, no?