Brood met Spinazie, Champignons & Hazelnoten

I know, I know: je ziet geen broodje op de foto’s.
Maar ik vond ‘Boterhammen met spinazie, champignons & hazelnoten’ gewoon niet zo lekker bekken als titel 😉

Ik flanste deze lunch laatst supersnel in elkaar met wat restjes uit mijn groentelade en voorraadkast. En dat ik naar ‘restjes‘ refereer doet deze lunch geen eer aan: haal gewoon maar alles in huis om dit een keer te maken, want het is echt superlekker én gezond!

Wat heb je nodig?

  • 2 sneetjes brood
  • 2 grote handen verse spinazie
  • paar champignons
  • klein handje hazelnoten
  • teentje knoflook
  • olie of boter om in te bakken
  • peper en zout

 

Hoe maak je het?

Snijd de champignons in plakken.
Verhit olie in een pan en fruit hierin kort de geraspte of uitgeperste teen knoflook.

Bak de champignons tot ze een mooi kleurtje hebben en voeg dan beetje bij beetje de spinazie toe.
Goed doorscheppen tot dit goed geslonken is en verdeel het mengsel over de boterhammen.

Hak de hazelnoten grof en strooi er tot slot nog wat zout en peper over: that’s it!
Easy, no?

Maak je een DIY of recept van mijn blog?
Deel er een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet het naar @MarisMariaRenne

Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de hashtag #HareMaristeit in je onderschrift of tag @hare_maristeit in je foto.
Wie weet verschijnt jouw foto met credits in een volgend artikel met lezersfoto’s!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret