Geen tijd of zin om uitgebreid te kokkerellen?
Snap ik. Hier heb ik ook vaak last van.
Deze pitabroodjes met zalm, radijs en feta zijn lekker snel klaar! Een frisse, smakelijke, knapperige en makkelijke maaltijd om ’s avonds aan je gezin te serveren, maar ze zullen het ook goed doen op een verjaardagsfeestje met eters.
Je kunt van tevoren alles al voorbereiden en het dus meteen op tafel zetten (met bijvoorbeeld een grote pan verse soep!), zodat je je weer snel bij je visite kunt voegen.
Ingrediënten voor 5 pitabroodjes
- 5 grote pitabroodjes
- halve komkommer (in blokjes)
- klein bosje radijsjes, in dunne plakjes
- 200 gr fijne ijsbergsla
- 200 gr gerookte zalmsnippers
- half bakje cherrytomaatjes
- 100 gr feta (verkruimeld of in kleine blokjes)
VOOR DE DRESSING:
- 3 el Griekse yoghurt
- sap van halve citroen
- 1 teentje knoflook
- 1 tl olijfolie
- 1 takje verse dille (fijngehakt)
Hoe maak je het?
Bereid de pitabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat even afkoelen en snijd ze open.
Meng in één kom alle ingrediënten voor de vulling door elkaar en maak in een klein schaaltje de dressing.
Vul alle pitabroodjes en…. that’s it!
Simpel, no?!
You Like?
Check dan ook deze recepten:
♥ Pitabroodjes met Gegrilde Paprika, Feta & PEER
♥ Griekse Pitabroodjes met Kip & Feta
Maak je een DIY of recept van mijn blog?
Stuur me een foto en wie weet staat deze (met credits) in een volgend artikel met lezersfoto’s!
Tweet je foto @MarisMariaRenne of deel je foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Deel je jouw foto op Instagram?
Gebruik dan de HASHTAG #HareMaristeit of tag @Hare_Maristeit in je foto.
[bctt tweet=”Makkelijke maaltijd + succesnummer op feestjes: Pita’s met zalm, radijs & feta!” username=”MarisMariaRenne”]
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
2 reacties
Mmmmm 😉
Ziet er erg lekker uit. Al lust ik dan geen feta?