Deze vullende pastasalade is geschikt als avondmaaltijd (voor 4 personen) of als bijgerecht op een BBQ-feestje.
Hij is zowel lekker fris als verrassend pittig én ook lekker knapperig!
En moestuinfanaten hebben ongetwijfeld nu een grote voorraad radijsjes waarvan ze niet weten wat ze ermee moeten doen, right?
Here you go 🙂
Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gr Fusilli
- 200-250 gram bladsla met rucola
- 175 gr brie
- 1 rode ui
- grote hand verse peterselie
- grote hand walnoten
- 1 bosje radijs
- 2 el azijn
- 4 el mayonaise
- 2 el mosterd
Hoe maak je het?
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en spoel na met koud water.
Meng in een schaaltje de azijn, mayonaise en de mosterd en meng dit door de pasta.
Snijd de brie in stukjes en meng dit met de sla door de pasta.
Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren.
Hak de walnoten grof, snipper de rode ui en schep alles goed door elkaar.
That’s it!