Deze pastasalade met radijs en brie is geschikt als avondmaaltijd, maar ook als bijgerecht op een BBQ-feestje. Hij is lekker fris, maar ook verrassend pittig én lekker knapperig! Daarnaast is dit gerecht ook nog eens super eenvoudig om te maken en budget proof.
Moestuin-fanaten hebben ongetwijfeld ook een grote voorraad radijsjes waarvan ze niet weten wat ze ermee moeten doen, right? Here you go 🙂 . Goed idee om een éxtra grote portie van deze pastasalade te maken en in een trommeltje mee te nemen als lunch naar je werk, een dagje strand of een picknick in het park.
Pastasalade met radijsjes en brie
Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gr Fusilli
- 200-250 gram bladsla met rucola
- 175 gr brie
- 1 rode ui
- grote hand verse peterselie
- grote hand noten naar keuze
- 1 bosje radijs
- 2 el azijn
- 4 el mayonaise
- 2 el mosterd
Hoe maak je het?
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en spoel na met koud water.
Meng in een schaaltje de azijn, mayonaise en de mosterd en meng dit door de pasta.
Snijd de brie in stukjes en meng dit met de sla door de pasta.
Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren.
Hak de nootjes grof, snipper de rode ui en schep alles goed door elkaar.
That’s it!
PIN DIT:
Ga je aan de slag met een DIY of recept van mijn blog? Deel er een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tag @hare_maristeit op Instagram, vind ik leuk! En misschien zie je ‘m binnenkort met credits terug in een nieuw artikel met lezersfoto’s 🙂 .