Sort Of Sushi Salade

sort of sushi salad

Hebben jullie ook wel eens zo’n bijna niet meer te bedwingen Sushi Crave? Ik had laatst zoooooooveel zin in zelfgemaakte sushi, maar echt zoooooo geen zin om het zelf te maken.
Het bereiden van perfecte sushirijst en het rollen van de maki’s, kost namelijk nogal veel tijd. Maar ik had wel trek in sushi, dus besloot ik om een luie ‘Soort van Sushi Salade’ te maken.

 

Ingrediënten

– gemengde sla + ijsbergsla
– rode paprika
– surimi sticks
– avocado
– komkommer
– sesamzaad
– wasabi
– mayonaise
– sushi azijn of rijstazijn

sort of sushi salad close up

Bovenstaande ingrediënten zijn mijn favoriete vullingen, wanneer ik zelf sushi maak. Ik heb alles klein gesneden en door elkaar gemengd in een saladekom.

[bctt tweet=”Zin in home made sushi, maar geen zin in gedoe met rijst en rollen? Maak deze ‘Sort of Sushi Salad’!”]

Met geroosterde sesamzaadjes en een dressing van azijn, mayonaise en wasabi, had ik de sushismaak te pakken waar ik de hele dag al zoveel zin in had!

Welke sushi ingrediënten zouden jullie nog toevoegen aan deze salade?
Wat voor sushi vinden jullie lekker en rollen jullie ook wel eens zelf?
Let me know!

 

Maak je een DIY of recept van mijn blog? Deel er dan een foto van op mijn Facebookpagina, tweet het naar @MarisMariaRenne of deel je foto op Instagram met de HASHTAG #haremaristeit
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂

Wil je eens per 2-3 weken een update ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties die niet op mijn blog verschijnen?
Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE:


Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

10 reacties

  1. lekker, je had ook een sushi bowl kunnen maken ook erg lekker. Je hoeft dan geen sushi te rollen, maar wat je doet is de sushirijst in een kom en daar alle ingredienten op :). Lekker hmmm

  2. Deze salade ziet er heerlijk uit, misschien moet ik het ook maar eens proberen. Ik heb ook nooit zin om zelf sushi te maken, veel te veel werk! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret