Sapje van Ananas & Sla

 sap van ananas en sla
Ik heb eens gelezen dat je ananas altijd moet combineren met een neutraler ingrediënt zoals sla, omdat het fruit veel zuren bevat die het tandglazuur kunnen aantasten wanneer je er teveel van binnenkrijgt.
Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar dit sapje van ananas en sla en blij verrast, want het is superlekker! Het is een mild en romig drankje met een tropisch tintje.

sap van sla en ananas
Ingrediënten voor 2 dl

– 75 gr ananas
– 200 gr sla
– ijsblokjes

sapje van ananas en sla

Mix alles in de blender en serveer meteen. Tijdens de voorbereidingen van dit sapje, maakte ik een foto, waarvan Seth stiekem een foto had gemaakt:

ananas instagram

seth op instagram

Seth zit sinds kort ook op Instagram ( @SethJamesNL ) en je kunt hem daar volgen voor nog meer backstage footage en cute foto’s van Norah!

Ga je dit sapje van ananas en sla ook maken? Deel dan een foto op social media met de hashtag #haremaristeit zodat ik het kan zien, vind ik leuk!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

  1. Oh dat klinkt heerlijk! Ik denk dat het ook wel door de sapcentrifuge zou kunnen. Geen idee hoeveel er dan van de sla overblijft. Voor de zekerheid maar een hele krop doorgooien dan. 😛

  2. Klinkt goed! Aan sla zou ik niet zo snel gedacht hebben, spinazie of boerenkool doe ik wel regelmatig in een smoothie, maar sla ga ik zeker ook eens proberen nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret