Sapje van Ananas & Sla

 sap van ananas en sla
Ik heb eens gelezen dat je ananas altijd moet combineren met een neutraler ingrediënt zoals sla, omdat het fruit veel zuren bevat die het tandglazuur kunnen aantasten wanneer je er teveel van binnenkrijgt.
Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar dit sapje van ananas en sla en blij verrast, want het is superlekker! Het is een mild en romig drankje met een tropisch tintje.

sap van sla en ananas
Ingrediënten voor 2 dl

– 75 gr ananas
– 200 gr sla
– ijsblokjes

sapje van ananas en sla

Mix alles in de blender en serveer meteen. Tijdens de voorbereidingen van dit sapje, maakte ik een foto, waarvan Seth stiekem een foto had gemaakt:

ananas instagram

seth op instagram

Seth zit sinds kort ook op Instagram ( @SethJamesNL ) en je kunt hem daar volgen voor nog meer backstage footage en cute foto’s van Norah!

Ga je dit sapje van ananas en sla ook maken? Deel dan een foto op social media met de hashtag #haremaristeit zodat ik het kan zien, vind ik leuk!

Laat een reactie achter

3 reacties

  1. Oh dat klinkt heerlijk! Ik denk dat het ook wel door de sapcentrifuge zou kunnen. Geen idee hoeveel er dan van de sla overblijft. Voor de zekerheid maar een hele krop doorgooien dan. 😛

  2. Klinkt goed! Aan sla zou ik niet zo snel gedacht hebben, spinazie of boerenkool doe ik wel regelmatig in een smoothie, maar sla ga ik zeker ook eens proberen nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hare Maristeit


Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop