Overnight Oats met Fruit

overnight oats

Dit gezonde ontbijtje maak je ’s avonds en kun je ’s ochtends meteen eten, of meenemen voor onderweg.

Ik spotte deze overnight oats met fruit op het Instagram account van @BreakfastIsAparty van Melle Bouwhuis, die jullie natuuuuuuuurlijk allemaal al lang kennen, nietwaar?
Zo niet: ga je schamen in een hoekje en snel bijlezen op haar inspirerende feelgood blog: Thank God It Is Monday!

Wat heb je nodig en hoe maak je het?

Doe ’s avonds 40 gram havermout, 130 ml (soja-)melk, 80 gr diepvriesfruit, 1 geprakte banaan, een snufje zout en kaneel en een handje rozijnen in een glazen potje.

Roer dit even door en zet een nachtje in de koelkast.
De volgende dag kun je het zo opeten, of nog even warm maken.

 overnight oats kersen

Ik heb het ’s ochtends even opgewarmd en ondanks dat het er dan qua kleur niet zo heel mooi uitziet, was het wel superlekker! Dit ga ik zeker nog eens maken (en dan mét rozijnen), want het is lekker makkelijk en gezond.
Volgden jullie Melle al?

overnight oats fruit

[bctt tweet=”’s Avonds maken en ’s ochtends smullen: Overnight Oats met fruit!” username=”MarisMariaRenne”]

Ga je aan de slag met een DIY of recept van mijn blog?
Maak je er een foto van en zou je het leuk vinden als deze in een volgend artikel met lezersfoto’s verschijnt?
Tweet je foto @MarisMariaRenne of deel je foto op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de HASHTAG #HareMaristeit

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Wieeehoo! Zo zo leuk dat je het hebt gemaakt en dat je het ook nog lekker vond – ik vind dat soort dingen altijd onwijs eng om te delen straks valt het tegen ;). Ik vind je foto’s zo tof ook! Als je dit vanavond maakt dan begint je weekend sowieso geweldig!

  2. Deze maak ik ook regelmatig als ik ga sporten. Weet ik zeker dat ik niet flauwval;)) het is wel een hele hap op de vroege ochtend vind ik. Ik heb uit het Green Happiness boek

    1. Klopt, het is een stevig ontbijt! Een vriendin heeft sinds een tijdje het Green Happiness boek en stuurt de hele tijd lekkermakende foto’s van dingen die ze heeft gemaakt. Ben nu ook wel nieuwsgierig geworden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret