Limited Edition: Kinder Bueno DARK

Bueno Dark limited edition

Je wist waarschijnlijk al wel dat ik een zoetekauw ben, een vrij ernstige Nutellaverslaving heb en een groot fan ben van Ferrero. Zie bijvoorbeeld mijn profielfoto in het zijmenu en ook  DIT interview met mij in dagblad de Sp!ts over mijn liefde voor Nutella.

Liefde voor hazelnootpasta

Ik ben gek op de hazelnootsmaak en zweer op dit merk. Andere merken heb ik ook wel geprobeerd, maar de échte smaak is lastig te evenaren. Nutella snoept alleen niet zo handig bij een kopje thee ’s middags (hoewel ik af en toe best graag even met een lepel in de pot schep…) dus gelukkig voor mij (en jullie) is er naast heerlijk hazelnootbeleg, ook een fijne hazelnootsnack van Ferrero, jullie wel bekend denk ik: Kinder Bueno.

Waren jullie vroeger ook zo gek op die chocolade surprise eitjes? Ik vond het echt een feest toen ik mijn jonge zoon niet gelukkiger kon maken dan met chocolade én een zelf in elkaar te knutselen stukje speelgoed. Inmiddels is hij al wat ouder, maar wordt hij gelukkig nog net zo blij van chocolade. Van wie zou hij het hebben?

Bueno Dark en Melkchocolade

Deze voorjaarsvakantie hebben we heel wat quality time uurtjes samen doorgebracht, met kopjes thee en iets lekkers erbij. Ik koop regelmatig Kinder Bueno voor ons, omdat er twee stuks in een verpakking zitten en we deze dus makkelijk kunnen delen. Oké, laat ik nu niet heel stoer doen: eigenlijk eten we er altijd ieder wel twee, maar de intentie om bescheiden te delen is er altijd wel vooraf.

Van alle verschillende smaken Kinder Bueno, vind ik de White het lekkerst. Deze candybar is opgebouwd uit een knapperig wafeltje, melk- en hazelnootvulling en omhuld met witte chocolade en bestrooid met kleine stukjes gemalen cacao. Deze wilde ik eigenlijk weer kopen voor een regenachtig middagje samen film kijken op de bank, maar ik spotte tot mijn grote blijdschap een nieuwe smaak, namelijk: Bueno DARK.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaakcombinaties, dus ik heb ze uiteraard meteen mee naar huis genomen om te proeven. En natuurlijk ook nog een ander smaakje Bueno, om te vergelijken en gewoon: omdat het kán.

Limited Edition: Bueno DARK

Als je een liefhebber bent van donkere chocolade, moet je deze reep absoluut geprobeerd hebben!
De Kinder Bueno DARK heeft net als de andere Bueno’s een krokant wafeltje met een laagje melk- en hazelnootvulling, maar is omhuld met heerlijke pure chocolade. Ik was blij verrast, ook al ben ik meer een witte chocoladeliefhebber. Mijn zoon concludeerde na gedegen onderzoek dat hij de DARK versie het lekkerst vindt, want: ‘dit smaakt meer naar chocolade en ziet er mooier uit’.

De Limited Edition Bueno Dark is zoals de naam al zegt, maar tijdelijk verkrijgbaar. Je vindt ze dus nog maar héééél even bij het Kruidvat en een beperkt aantal supermarkten.

Nutella Maris

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

8 reacties

 1. Het klinkt zo lekker.
  Als ik ergens gek op ben is het wel chocolade.
  Maar met pasen in aantocht wordt de verleiding wel erg groot om lekkernijen van chocolade te kopen.
  Nu wil ik niet dik worden dus sla dit over en loop de schappen waar dit ligt maar snel voorbij.

  Xoxo

 2. Kinder Bueno is zo lekker, maar ik ben allergisch voor de hazelnootvulling, dus ik eet ze helaas niet zo vaak als ik zou willen! Toch maar eens de Dark variant proberen 🙂

 3. Oew heerlijk. Ik ben ook best wel een zoetekauw en ga zeker die nieuwe Bueno dark snel proberen! Ik moet zeggen dat ik vooral zoetekauw ben ik taart, ik kan altijd wel taart eten, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret