In de Sp!ts

 maris maria renne met nutella
Gisteren kondigde ik al aan dat ik vandaag in dagblad de Sp!ts zou staan met een klein artikel over mijn Nutellaverslaving.
Ook al heb ik vaker met mijn gezicht in een magazine gestaan, iedere keer is het toch weer erg spannend. Je kunt nog zo’n goed gevoel hebben bij het interview en de foto’s zien er op de camera misschien hartstikke leuk uit: wat een redactie uiteindelijk met jouw stuk doet, heb je nou eenmaal niet in de hand.

Maris Maria Renne cover spits
Terwijl ik vanmorgen nog in bed lag, kreeg ik al een berichtje van een vriendinnetje dat idioot vroeg al in de trein zat en een Sp!ts had meegepakt. Ze stuurde me foto’s van het item en ik was meteen gerustgesteld: het artikel zag er ontzettend leuk uit!

Nadat ik Mika vanmorgen op school had gedropt, ben ik ook direct naar het station gegaan om zelf een paar edities mee te grissen. Ondertussen had ik al een tigtal appjes en berichtjes met enthousiaste reacties van vrienden en volgers: zo leuk!

maris maria renne in de spits met nutellaFoto: Natuurlijk las ik mijn Nutellastukje met een Latte Machiato van Starbucks, geheel in stijl met hazelnootsiroop.

Klik op de foto’s in dit artikel voor een vergroting of klik HIER om het artikel in .pdf bestand te openen op de website van Sp!ts.
Vinden jullie de foto van mij met de pot Nutella ook zo leuk? Ik vind ‘m echt te gek! Marloes van Doorn was ook een erg plezierige fotograaf om mee te werken, we waren binnen no-time klaar.
Het artikel zelf is ook erg leuk geschreven door Sigrid Stamkot, inderdaad bijna precies zoals ik het zelf heb gezegd!

Maris Maria Renne in de Spits 1  close up cover spits

spits header

spits artikel verslaving energy drink spits artikel verslaving saus


In het artikel over Maartje Diepstraten (die verslaafd is aan energy drinks) ontbreekt de clue! Frustrerend, want ik ben zo benieuwd naar hoe het is afgelopen, weet iemand dat? Kreeg ze een huwelijksaanzoek?

Ik vind het ook ontzettend grappig om over de ‘verslavingen’ en gekte van anderen te lezen. Zijn jullie ook fan van een specifiek merk of product en zou je ‘van de leg’ raken als dit uit de handel gehaald wordt?
Laat het weten in de comments!

Dit artikel heeft nogal wat teweeggebracht in Medialand, ik ben uitgenodigd om mee te werken aan TWEE televisieprogramma’s over dit onderwerp!
Ik laat er verder nog niets over los, maar ik zal af en toe een update geven op mijn social media accounts.
Wordt vervolgd!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret