Outfit: Basic & Grey

Vandaag show ik een niet voor de hand liggende outfit, namelijk: basic, grijs en… ik draag GEEN hakken!
Vanzelfsprekend heb ik er wel wat kleurrijke en speelse accessoires aan toegevoegd, want he-le-maal basic ben ik eigenlijk nooit.

Ook wij, Hare Maristeit, willen wel eens zonder al teveel poespas en in een comfy outfit lekker incognito over straat wandelen. Want zo zijn wij: lekker gewoon gebleven. En soms ben ik net een mens (ssssht: niet verder vertellen!).


Wat draag ik?

De grijze hoodie met toffe vogelprint en steekzakken heb ik via het nieuwe fashion platform BloggersFavorites.com.
Het is eigenlijk een lange sweater, maar met een panty eronder kun je ‘m ook als jurk dragen.
Hij is heerlijk zacht en warm: echt perfect voor dit type weer!
outfit-basic
De zwarte beanie is van mijn vriend, maar draag ik eigenlijk ook best vaak. Tsja, wat van mij is, is van jou en andersom?
Dit zegt hij althans wel eens wanneer hij mijn crèmes en face masks gebruikt, dus ik mag zijn beanies ook dragen. Vind ik.

De Dr Martens zijn voor mij echt jeugdsentiment. Als Grunge tienermeisje in de 90’s heb ik een hele zomer stom vakantiewerk gedaan om mijn eerste paar te kopen.
Deze schoenen zijn de HEL om in te lopen, maar ik heb tips & tricks om dit proces wat te versnellen.
Wanneer ze eenmaal ingelopen zijn, trek je ze nooit meer uit. Echt niet: ze lopen zooooo lekker! En ze staan tof onder bijna iedere outfit.

snoephorloge

Ik ben dol op grote shoppers, want ik zeul altijd best veel dingen met me mee. Een (dik) notitieboek, mijn smartphone, mijn Unicorn Power Bank, agenda, portemonnee, een flesje water en vaak ook nog een flesje drinken en rijstwafels of fruit voor mijn peuter.

Het bijna niet van echt te onderscheiden snoephorloge, kreeg ik een paar jaar geleden cadeau van mijn BFF Sarah. Ik draag ‘m regelmatig wanneer ik geen al te opvallende kleding draag, want dan voel ik me niet zo ‘saai’.

Shop The Maris Look!

Beanie: H&M
Dr Martens: Nelson.nl
Jurkje/Sweater: Sixth June via BloggersFavorites.com
Shopper: deze tas van roze ECCO Leather maakte ik zelf tijdens een workshop en is nergens te koop.
Snoephorloge: Swatch (Pastry Collection)

Van de laatste foto heb ik een uitsnede gemaakt en die gebruik ik nu als profielfoto. Do we likey?
Mijn vriend heeft de foto gemaakt op een middag met een prachtige herfstgloed #nofilter
Wat vinden jullie van mijn outfit? Let me know!

Wil je ook shoppen op Bloggersfavorites.com?
Gebruik dan t/m 31 januari 2017 de code haremaristeit20 voor 20% korting op ALLE items in je winkelmandje!


Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Meer info? Bekijk de pagina ADVERTEREN of lees mijn DISCLAIMER.
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Oooh, dit is precies MIJN stijl!! Super stoer. Ik moet die trui/dat jurkje hebben!! Doc. heb ik natuurlijk allang 🙂

      1. Ik heb zwarte, destijds in Londen gekocht! Super stoer met een vriendinnetje voor het eerst alleen op stedentrip en samen naar de echte Doc Martens shop. Toen niet zo’n last van inlopen als ik nu heb trouwens. Ik had ook hoge neppers met leger print. Ook erg gaaf. Ik heb ze nog steeds, want ik kan er geen afscheid van nemen. 😀

  2. Wat een leuke look! Ik kan mij er wel in vinden en die beanie vind ik ook echt het einde! Al is de roze tas niet helemaal mijn ding, maar bij jou vind ik het echt super leuk staan. Lekker fleurig!

  3. Staat je beeldig, joh, die outfit! Echt een mooie sweater! Het is inderdaad wel heel wat anders dan ik van je gewend ben, zo met al die kleurtjes 😀 Maar daarom echt niet minder leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop