Shoptip: Unicorn Power Bank

unicorn-power-bank

Ik heb een nieuwe gadget en ik vind ‘m zo leuk, dat ik het wel met jullie móet delen. Er zitten mede-unicorn lovers onder mijn lezers, dus het zou lullig zijn als ik dit moois stiekem alleen voor mezelf zou houden, niet?

Thuis gebruik ik mijn smartphone eigenlijk nauwelijks. Maar als ik onderweg ben dan lees ik er mijn mail op, check ik social media en heb ik ‘m ook vaak nodig voor de handige apps van Google Maps en OV9292.
Al die apps en de vele foto’s en filmpjes die ik op zo’n dag maak (en direct online deel) wanneer ik op een feestje of bloggers event ben, zorgen ervoor dat mijn batterij al bijna leeg is voordat ik aan de terugreis begin.

Portable Power Banks

Een power bank is een handige gadget om bij je te hebben, wanneer je op pad gaat en je geen zorgen wilt maken over een lege telefoon. Power banks scoor je al voor een appel en een ei bij diverse grote (online en offline) winkels, maarrrrrr….. deze vind ik allemaal saai.
En zoals je in de header van mijn site kunt lezen: ik geloof niet in saai.

Ik speurde wat rond en vond online wel grappige power banks, maarrrrr….. deze waren weer loeiduur. I don’t like.

Zodoende kwam ik uit bij Oom Ali (AliExpress) en hier moest ik na veel scrollen en klikken even aan het zuurstof wegens keuzestress.
De eerste minuten dacht ik: ‘Wáárom heb ik nooit eerder iets bij Ali gekocht!?!?!
Maar nadat mijn hoofd ontplofte door overprikkelingen wist ik het weer.

Kawaï Overload!

Ik spotte power banks in de vorm van emoji’s, pizzapunten, donuts, ijsjes en nog veel meer tofs.
Maar mijn keuze was snel gemaakt, toen ik deze unicorn power bank had gevonden: liefde op het eerste gezicht.
Er zijn verschillende verkopers die unicorn power banks aanbieden op AliExpress, met verschillende prijzen (van $6,- tot $16,-) en verschillende services (gratis verzending tot $8,- verzendkosten) of levertijden.

Ik kocht er uiteindelijk eentje voor minder dan EUR 13,- (geen verzendkosten) waarbij een levertijd van 16 tot 30 dagen vermeld stond. Maar na 14 dagen had ik mijn eenhoorn al in huis en ik was aangenaam verrast!

unicorn-power-bank-big

Hij is grappig groot, ziet er mooi afgewerkt uit, werkt goed en snel: ik ben er erg tevreden over! Ik was echt aangenaam verrast, want ik heb in het verleden wel eens teleurstellingen gehad met dergelijke (goedkope) elektronische gadgets.

Mochten er onverhoopt toch nog problemen mee zijn, dan zal ik dit laten weten op social media en dit artikel van een update voorzien.

Mijn eerste aankoop bij Oom Ali was dus een succes en vrees ik dat ik helemaal los zal gaan met leuke kawaï items shoppen…

Zijn jullie bekend met shoppen bij AliExpress? Wat zijn jullie ervaringen? Hebben jullie nog tips of tricks?
Laat het weten in een reactie!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

17 reacties

 1. Grappig! Deze heb ik ook net gekocht bij AliExpress 🙂 maar nog niet ontvangen. Het is een kerst cadeautje voor m’n dochter, daar zijn powerbanks ook heel handig voor als ze afspreken met vriendinnen en de telefoon raakt leeg.
  Ik had deze eenhoorns al eens eerder gezien maar dan niet bij AliExpress, daar was hij iets van ruim €40, veel geld.
  Ik hoop dat ‘ie lang meegaat. Ik vind ‘m zelf ook erg mooi ?

 2. Ja Ali heeft zoveel leuks! Ik koop er washi tape, een muts en slofjes voor de kleine met panda’s. Lichtgevende banden voor het hardlopen. Hydrofiel doek met panda’s, haarspeldjes, haarbanden en mijn winkelwagen staat nog vol met leuke spulletjes. Maar ik moet me inhouden van mijzelf.

 3. Ik ben verslaafd aan Alie, en koop er best vaak wat. Van make-up, nagellak tot telefoon hoesjes en kabeltjes voor het opladen van mijn telefoon.

  Mij is ooit verteld dat ik bij 1 verkoper, in 1 bestelling niet meer dan €22.00 mag bestellen, (dan liever 2 bestellingen doen als dat kan)
  dit ivm invoerrechten. Dus dit altijd braaf gedaan en nog nooit (even afkloppen want er is nog veel onderweg) invoerrechten hoeven te betalen.

 4. Oeehw hij is wel heel erg leuk! Het is dat ik al 2 powerbanks heb, maar anders had ik hem wel gekocht!
  Het nadeel van Aliexpress is alleen dat er ook heel veel nep of nagemaakte dingen op staan. Alsin pins die gemaakt worden door kunstenaars die in China veel goedkoper en lelijker nagemaakt worden. Daarom probeer ik Aliexpress, Wish en Ebay toch wel te vermijden..

  1. Dat soort spullen (net als ‘merkkleding’) zou ik hier ook niet willen kopen. Maar voor leuke power banks of kinderkamer accessoires betaal je hier vaak het viervoudige en dat vind ik zonde.

 5. Haha wat een leukerd! Inderdaad iets heel anders dan de standaard powerbanks in de winkels. Ik heb nog nooit iets bij Ali Express besteld, ik ben bang dat ik dan veel te makkelijk blijf bestellen, haha!

 6. Ik heb nog nooit iets bij Ali Express besteld, maar mis geloof ik wel wat haha. Overal zie ik zulke leuke dingen verschijnen! Deze powerbank is toch ook fantastisch.

 7. Ik heb 1 powerbank maar gebruik ‘m eigenlijk zelden. Ik kan mijn telefoon over het algemeen altijd wel ergens opladen, toch is ie al een paar keer van pas gekomen. Mits ik niet was vergeten om de powerbank op te laden 😀 Ik heb eigenlijk nog nooit bij Ali geshopt al heb ik de app wel op mijn telefoon. Misschien toch eens spieken.

 8. Ooit een keer bij Ali besteld. Levering duurde iets van 3 maanden, en toen de postbode het kwam brengen moesten we driemaal het bedrag aan invoerrechten betalen. Dat heb ik niet gedaan en na wat emailen uiteindelijk het aankoop bedrag terug ontvangen.Daarna nooit meer gedurfd. maar las inderdaad ook iets over kleine bedragen en dat je dan geen invoerrechten hoeft te betalen.

 9. Ik koop elke maand wel weer iets bij Aliexpress. Haha heel verslavend hoor! Vooral telefoonhoesjes en juwelen en stickertjes voor in m’n agenda. En washitape. Oh man echt ik kan mezelf uren vermaken met rondstruinen op die site! Ga die powerbank ook es checken. Lijkt me superhandig! En mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret