Mijn keuken staat in de Kek Mama!

kek mama
De nieuwe Kek Mama (met Tanja Jess op de cover) ligt in de winkels! Hierin staat een reportage over verschillende keukens en…. één keer raden wiens kleurrijke keuken hier paginagroot in staat te shinen?

kek 4

kek mama

  kek mama

De tekst over mijn keuken:

“Maris (37) woont samen met Seth (37) en is moeder van Mika (10) en Norah (1)
Ik droom van een ruime keuken met een kookeiland, maar zit opgescheept met een saai aanrechtblad, een onooglijk raampje en crème-witte kastjes. Basic en kleurloos. We hadden geen keus, dit is een huurwoning.
Ik heb geprobeerd er nog wat van te maken door de kastjes te beplakken met plastic folie in een leuk printje. Dat matcht bij mijn gekleurde keukenapparaten en maakt het wat gezelliger.
De knalroze kruk gebruikte mijn zoon vroeger als hij zijn handen moest wassen. Nu sta ik er zelf op, anders kom ik niet bij de bovenste plank. Die kruk heeft al vele kleuren gehad.
Mijn servies is geel, blauw, groen en roze. Lekker vrolijk. Als we een open keuken hadden, zou mijn vriend vragen of het allemaal niet wat neutraler kan. Nu ziet hij het niet eens.
Tekst & Fotografie: Tessa Heselhaus

Een paar kleine rectificaties: Seth is 34 jaar, geen 37. Ook is hij mijn vriend, niet mijn man. En mijn servies heeft natuurlijk VEEL MEER kleuren dan alleen geel, blauw, groen en roze. DÛH!

Bekijk HIER alle reportages in online en offline media waaraan ik heb meegewerkt.
Klik HIER voor meer foto’s van onze funky keuken en HIER voor een binnenkijker in ons huis.

Zin om nóg meer te lezen? Bekijk HIER hoe mijn droomkeuken eruit moet zien!

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

13 reacties

  1. Leuk dat ook jouw keuken in het magazine mocht!

    Grappig, dat artikel met “ik schaam me dood”, daar zie ik precies de vaatwasser die wij ook in onze keuken hadden staan. Mijn vriend kreeg hem toevallig ook van zjn oma! Ik heb er geen warme gevoelens bij, in de vorige woning zette hij hem in de badkamer (was makkelijker qua aansluiting) en in deze woning stond hij zes jaar lang onaangesloten (maar wel in de keuken)..

    Dolblij dus met de nieuwe keuken! 🙂

  2. Gaaf dat je in de Kek staat! Wat heb je een heerlijke kleurrijke keuken…zo gezellig! Een groot feest met al die kleuren, i love it! (Als ik op je blog kom is trouwens alles geel van de Jumbo reclame 😉 Wow!)

    1. Hallo Jumbo! Gelukkig matchen de kleuren van mijn site met dit niet subtiele behangetje ? Ik zag ‘m ook voorbij komen en merkte op dat het wat afdeed aan de leesbaarheid op de homepage. Ik ga even vragen of hier wat aan gedaan kan worden.

  3. Goed idee die platicfolie op de keukenkastjes. Ik ben ook gezegend met een huurwoning met witte keukenkastjes… boring! Ik ga me ook maar eens verdiepen in plasticfolie!

  4. Heel onder de indruk van het decoreren van het keukenkastjes. De kleuren zijn MOOI. Wil hetzelfde hebben , maar kan het niet vinden. Waar kan je deze plakfolie kopen van Diy..?.. kan iemand mij helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret