Telefoonhorloge: Review + Winactie!

telefoonhorloge voor kinderen
Een tijdje geleden deelde ik mijn gepiekerpeins over het feit dat mijn zoon voortaan he-le-maal zelf naar school wilde fietsen (lees HIER terug).
Het is niet zo dat ik mijn zoon niet vertrouw in het verkeer. Hij is oud genoeg en ik heb hem in actie gezien: hij doet het goed. Maar wij wonen niet in een rustige stad en het verkeer kan hier best heftig zijn, met name ’s ochtends tijdens de spits.

Het zat mij vooral niet lekker, dat ik niet zou weten of hij wel veilig op school aangekomen zou zijn. Hiervoor droeg hij zelf een oplossing aan: een mobiele telefoon.
Maar ook dit zie ik (nog) niet zitten en wil ik nog even (zo lang het nog kan) uitstellen. We vonden een compromis, namelijk: een telefoonhorloge met GPS.

Ik vond een voor ons geschikt exemplaar in de webshop van one2track.nl, waar je diverse handige horloges vindt voor gezondheid, welzijn en veiligheid. Zoals smart watches voor volwassenen, slimme telefoon horloges met GPS voor kinderen, ouderen, gehandicapten, dementerenden en verdrinkings- en wegloopalarmen voor baby en peuter.

We hebben er nu al een tijdje één in gebruik en vandaag vertel ik hoe dit ons is bevallen. Ook mag ik een exemplaar naar keuze weggeven, dus als je na het lezen van dit artikel enthousiast bent: doe dan zeker mee aan mijn winactie!

Telefoonhorloge met GPS

Voor mijn zoon hebben we het stoerste exemplaar uit de webshop uitgekozen, namelijk de ‘Watchwatch Connect Swing‘ in de kleur oranje:

GPS_telefoon_horloge_kinderen_one2track

De (voor ons) belangrijkste eigenschappen van dit horloge:

Instelbaar tot 10 telefoonnummers. Er kan dus niemand anders gebeld worden, dan de telefoonnummers die wij ingevoerd hebben en die de bijpassende app geïnstalleerd hebben + gesynchroniseerd zijn met zijn horloge.

❤ SOS functie: in geval van nood met één druk op de knop contact met ingevoerd telefoonnummer.

❤ Gesproken en geschreven berichten versturen naar het horloge, zoals: ‘Ik ben veilig op school aangekomen, doeiiii!’ of ‘Liefje: Oma komt jou ophalen vanmiddag uit school, niet ik. Tot vanavond!

❤ Instellen school stiltetijden: tijdens schooltijd is het dus ‘gewoon een horloge’ dat hij kan blijven dragen en dus geen mobieltje dat ingeleverd moet worden of makkelijk(er) stuk- of kwijtraakt.

❤ Nederlandse app (android 5.0 en IOS 9.0 en hoger).

❤ Inclusief KPN Simkaart, €10,- prepaid beltegoed en dus geen maandelijkse abonnementskosten.

❤ GPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter).

telefoonhorloge met gps voor kids

Er zijn nog veel meer handige functies (oh ja: en je kunt er ook nog op klokkijken 😉 ), maar hier maken wij geen gebruik van.
Ik kan me wel voorstellen dat wanneer je een jonger kind hebt dan wij, dat deze functies dan wel een handig hulpmiddel kunnen zijn met het oefenen van bepaalde dingen.
Denk hierbij aan een activiteitensensor, stappenteller en slaapmonitor, wekkerfunctie (tot 10 instelbare alarmen per dag, bijvoorbeeld medicijn of plaswekker), spyfunctie en nog veel meer.

Hoe hebben wij dit product ervaren?

Ik vind het echt een groot voordeel dat dit een Nederlands product is en dat de app constant geoptimaliseerd wordt.
De horloges van one2track maken gebruik van een eigen Nederlandse app en server. Hierdoor ben je meer verzekerd van een betrouwbare, stabiele en goed werkende app, dan wanneer je een buitenlands product koopt.

telefoonlijstHet was even wennen, om mijn kind in mijn telefoonlijst te zien staan! Maar hij heeft dus niet de mogelijkheden die je met een gewoon mobieltje wel hebt.
Alleen zijn vader en ik hebben de app geïnstalleerd en kunnen contact met zijn horloge opnemen.
Voor kinderen met gescheiden ouders, die zelfstandig op en neer tussen beide huizen mogen reizen, is dit dus zeker een handige gadget. Zeker in rommelige schoolvakanties waarbij er wel eens gewisseld kan worden in dagen en tijden, is het makkelijk om even te laten weten dat je onderweg bent of nog in de file staat bijvoorbeeld.

De kwaliteit van het geluid wanneer ik Mika bel op zijn horloge, vind ik verrassend helder. Alleen wanneer hij op een druk schoolplein of op een kinderfeestje is, kunnen we elkaar niet goed verstaan. Maar goed, dit is ook het geval wanneer je elkaar met twee mobiele telefoons belt. Ik kon er in ieder geval uit opmaken dat hij veilig op de plaats van bestemming was aangekomen.

Na een paar keer bellen, maakte ik de afspraak met Mika dat hij mij een voice bericht zou sturen wanneer hij op school was aangekomen. Maar ook dit doen we eigenlijk al niet meer. Want naarmate hij vaker alleen naar school fietste, hoe meer mijn vertrouwen ook een beetje begon te groeien. Ik check dus ’s ochtends rond 08:20 via de app zijn locatie en zie dan ook dat hij op het schoolterrein is.

Verder gebruiken wij de GPS-functie dus niet, maar ik kan me voorstellen dat je dit wel een geruststellend gevoel vindt met je kleuter die alleen mag spelen in het dorp, of je dementerende vader of moeder die nog zelfstandig boodschappen wilt doen.

Voor ons is het een erg fijn hulpmiddel om onze zoon meer zelfstandigheid te geven in een drukke stad, maar toch een beetje een gevoel van controle te hebben. Ik volg hem niet dagelijks en ook niet tot op de meter nauwkeurig. Maar het is wel een geruststellend gevoel dat als hij eens langer wegblijft, ik altijd kan achterhalen waar hij is.

Mijn zoon kan nu bijvoorbeeld na schooltijd via zijn horloge vragen of een vriendje mee naar huis mag komen of dat hij met iemand mee mag gaan. Dit is voor mij persoonlijk erg handig, want ik heb wel eens balend op het schoolplein gestaan (met een baby die ik wakker moest maken omdat we haar broer moesten ophalen), om dan vervolgens alleen terug naar huis te gaan omdat hij ergens anders ging spelen. Het heeft mij dus ook wat rust en vrijheid opgeleverd!
Ook voor bovengenoemd verjaardagsfeestje, kwam de horloge goed van pas. Mijn babydochter had koorts, mijn vriend was niet thuis en mijn zoon moest naar een partijtje.
Normaal gesproken had ik hem even gebracht en gehaald, maar nu kon hij me (weliswaar onverstaanbaar) laten weten dat hij veilig was aangekomen en wanneer hij weer naar huis kwam.

Mijn zoon vindt het een superstoere gadget en ik zie zijn zelfvertrouwen en zelfstandigheid groeien, kortom: wij zijn blij met dit horloge! Het is voor ons een mooie tussenoplossing voor de volgende fase: een eigen mobiele telefoon en niet altijd weten waar je puber uithangt 😉

Meer weten over de telefoonhorloges van one2track? Bekijk dit filmpje:

 

Winactie! <GESLOTEN>

Ik mag van one2track één van mijn lezers blij maken met een telefoonhorloge naar keuze.

Hebben? Laat in een comment onder dit artikel weten 1) welk horloge (en 2) in welke kleur) jij graag zou willen hebben en 3) wie het horloge gaat gebruiken. That’s it!

LET OP!
Deze winactie is alleen beschikbaar voor mijn lezers die woonachtig zijn in Nederland!

De winnaar heeft op woensdag 11 mei 2016 een reactie van mij op zijn/haar comment gekregen EN een e-mail ontvangen.

Up to date blijven van de nieuwste en leukste Smart producten?
Volg one2track op Facebook!

Waren jullie al bekend met telefoonhorloges? Wat vinden jullie ervan? DO share!

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

134 reacties

 1. Wat een leuke win actie.
  Mijn zoon Julius van 9 fietst sinds kort ook alleen naar school.
  Dit horloge zou heel goed van pas komen.
  De kleur blauw zou mooi zijn.

 2. het rose horloge voor mijn kleindochter, ze gaat binnenkort voor het eerst alleen op de fiets naar school

 3. Aangezien mijn eigen dochter nog veel te jong is (ze is pas 13 maanden) zou ik hem graag willen winnen voor mijn lieve nichtje in het roze natuurlijk wat zou zij dat duper leuk vinden

 4. Super!!! Sam vindt oranje (net als het Nederlands Elftal) mooi! Misschien dat het horloge mij helpt om hem toch eens alleen naar school te laten fietsen, hoe stoer zou dat zijn.

 5. Allereerst wat een ontzettend fijn review! Ik kan zien dat je er heel enthousiast over bent en dat het een win win situatie Is voor beide. Ik heb zelf ook een beetje moeite met loslaten (Is die navelstreng nu echt al helemaal door? ) en dochterlief zoekt ook (en logisch) steeds meer haar eigen weg. Maarja het Is toch een meid hè dus in mijn optiek zit er achter elk bosje een enge man of een grote beer 😉 deze optie voor zo’n horloge had ik nooit aan gedacht!! Om ook zo’n win win situatie te creëren hier thuis, doe ik graag mee voor onze dochter en dan uiteraard een roze.. alhoewel ik alle kleuren erg mooi vind.

  Geniet van het zonnetje vandaag!

 6. Wow dat is gaaf! En doe graag mee voor onze zoon. Zelf naar opa en oma fietsen. Goed voor zijn zelfvertrouwen! Zelf naar judoles! Ik doe graag mee voor de blauwe variant! En wat een fijne review, helder, overzichtelijk en enthousiast. Mij heb je iig overtuigd van de functionaliteit!

  1. Oh 1 stap vergeten…Onze keuze zou zijn de watchwatch connect “Swing” telefoon horloge met GPS! Ik ga duimen!

 7. Wat een super oplossing! Mijn nichtje is nog te jong voor een telefoon (6jaar), maar wilt ook graag de buurt verkennen en zelf naar school fietsen. Het is toch fijn om te weten dat ze haar ouders of grootouders kan bellen als er iets mis is! Een roze watchwatch connect swing horloge zal haar erg blij maken 🙂

 8. Wat een super gave actie.
  Voor mijn zoontje Levi maak ik graag kans op het zelfde model als jullie zoontje maar dan in het blauw.
  Levi krijgt de laatste tijd meer vrijheid. Zo mag hij nu zelf naar twee speeltuintjes in de buurt en is hij 2x alleen vanuit school naar huis gefietst.
  Hij vind het super stoer dat hij het mag maar ik zou een stuk geruster zijn als ik weet waar hij precies is

 9. Wat fijn dat je precies vandaag met zo’n review komt over deze handige gadget! Wij zijn al tijden aan het zoeken naar een oplossing voor onze 8 jarige dochter…Ze mag sinds kort verder de wijk uit maar moeders vindt het los laten nog wat lastig….ook alleen naar school vindt ze helemaal de bom maar ja ik wil dan natuurlijk wel weten of ze veilig is aangekomen. Een mobiel vinden wij dus ook nog niet nodig….dit lijkt echt de ideale oplossing! Ik doe graag mee met de winactie! Wat zal mijn dochter Isis (8 jaar) blij zijn als wij winnen! Ik denk dat ze de blauwe het aller aller aller coolste vindt!

 10. Goedemorgen

  Wat zou dat een uitkomst zijn voor mijn dochter van 6. Ze is een avonturier en de hele wereld is een ontdekkingstocht en jta dan vergeet ze wel eens te zeggen waar ze heen gaat. Ze heeft zo vertrouwen in de wereld en ons dat alles wel goed komt. En natuurlijk vertellen we haar dat ze moet zeggen waar ze is, bij wie enz. Maarja als er dan een vlinder voorbij vliegt is ze dat vergeten.
  Ik wil haar niet bang maken voor de wereld ( dat van enge mannen) maar een exstra controlle zou mijn moederhart wat ontspannen

 11. Doe graag mee voor mijn dochtertje van 8 die een lekker buitenspeelkind is en ik dus regelmatig kan gaan zoeken in het dorp, ook zij wil nu alleen naar schoolfietsen maar ook dit vind ik nog eng, dit zou inderdaad een tot uitkomst zijn. Voorkeur voor roze.

 12. Model Swing in het roze zal zeker hoge ogen gooien bij mn dochter
  En ik zal erg blij zijn met de gps zodat ik haar meer vrijheid kan geven en toch in de gaten kan houden

 13. 1: watchwatch connect swing
  2: oranje
  3: voor mijn kinderen, als ze buiten gaan spelen of langer bij een vriendje/vriendinnetje willen gaan spelen.
  Maar ook zeer zeker(misschien nog wel meer, mijn kinderen zijn nog jong) voor de vader van mijn schoonzusje. Hij heeft op jonge leeftijd al dementie. Dit zou een fijn hulpmiddel zijn voor zowel hem als zijn familie. Hij gaat helaas met grote sprongen achteruit.
  Nu maar duimen, en mocht ik niet winnen dan tip ik ze hierover☺️

 14. Wij zitten met hetzelfde dilemma dus het horloge zou een super oplossing zijn. En een te gek cadeau voor onze zoon zijn verjaardag binnenkort. Nu duimen en hopen dat wij ook een review kunnen schrijven /geven.

 15. Wat een gave actie en wat een fijne tip.
  Ik zou heel graag de Watchwatch connect cool willen winnen. In het roze voor mijn lieve kleine meid.

 16. Wat een bruikbare review, bedankt!
  Graag doen wij mee met je winactie, Als we winnen kiezen we een watchwatch connect Swing in het blauw!
  Super voor mijn 9-jarige zoon Stijn. Een telefoon vinden we hem nog te jong voor maar deze horloge zou perfect bij hem passen.
  En inderdaad niet meer haasten naar het schoolplein en zonder zoon weer naar huis gaan omdat hij bij een vriendje gaat spelen ?

 17. Wat herkenbaar….
  Onze zoon wil een kan ook best zelfstandig naar school…om te leren of om daar lekker nog even op het plein te spelen
  Maar helaas moet hij een te drukke staat over steken! Dit zou toch wel de oplossing zijn!
  De watch watch connect cool groen vindt hij de mooiste ?

  1. Ik snap helemaal wat je bedoelt en ik hoop dat deze horloge jullie ook wat meer vrijheid en zelfstandigheidstraining geeft. GEFELICITEERD: jij bent de lucky winner en ontvangt zometeen een mailtje van mij voor je NAW!

 18. Wat een leuk artikel. Het komt gewoon net als geroepen. Deze mama kan slecht loslaten..maar wat een uitvinding dit…super.
  Hij zou naar mijn oudste gaan als ik hem win, die er vast nog gelukkiger mee is dan haar moeder haha. En we gaan dan voor roze.

  1. Echt onwijs leuk! En we kunnen hem morgen meteen gaan uitproberen want hij is al onderweg…
   Nogmaals bedankt

 19. Wow, wat een leuke actie. Zit al een aantal maanden erover te denken om onze zoon zo’n horloge te geven. Hij is net 7 en gaat steeds meer ondernemen hier in de wijk. En vergeet soms te zeggen waar ie heen gaat. Dit is dus dé oplossing om t te proberen. Graag de oranje/gele voor Didier

 20. Superleuke actie! Mijn (stief)dochter is binnenkort jarig, dit zou een erg mooi cadeau zijn. Een connect-swing-horloge in het roze zou geweldig zijn! En nu duimen 🙂

 21. Wij zouden hier gaan voor de kleur blauw is dochterlief haar favoriete kleur. Als meisje van bijna 11 (26 mei) vind je het niet altijd even leuk als je ouders je overal heen brengen en je geen telefoon heb. ik hoop als we winnen dat ze dan de eerste stappen kan zetten naar meer zelfstandigheid.Dus nu heel hard duimen dat…

 22. Mijn dochter Fleur van 8 zou de Connect Swing in het roze helemaal geweldig vinden. En het zou mij een fijn gevoel geven als ze “alleen” dingen gaat ondernemen.

 23. Zo das zeker een handige horloge.
  Mijn dochter heeft autisme en voor haar zou het echt een uitkomst zijn. Meer vrijheid en we kunnen haar via de gps in de gaten houden waar ze is.
  Voor haar zou ik hem graag willen winnen. Ze zal een roze erg mooi vinden.

 24. Ik heb een dochter Sterre van 9 die sinds ze ons een keer kwijtgeraakt is op de camping, niet meer zonder ons durft weg te gaan. Huilend is ze toen door het animatieteam teruggebracht naar onze caravan. Sindsdien blijft ze altijd angstig dicht bij ons. Ik zou het goed vinden wanneer ze deze angst een beetje kwijtraakt en weer zelfstandig op pad durft te gaan in de omgeving. Aangezien ze ook altijd alles kwijtraakt is een normale mobiele telefoon geen optie en zou dit horlogetelefoon geweldig voor haar zijn! Een prachtig cadeau voor haar 10e verjaardag op 20 mei a.s. O, ja ze is gek op roze.

 25. Oh, zo’n horloge zou hier geweldig goed uitkomen. Ik ben minder mobiel en mijn 5 jarige zoon wil graag wat verder van huis. Dit vind ik af en toe echt spannend omdat ik dat niet zo goed in de gaten kan houden. Het horloge ‘mini’ is dan een uitkomst. Hij kan mij makkelijk bereiken en ik weet sneller waar hij uithangt. De groene zou hem geweldig staan!

 26. Oh de watchwatch connect swing horloge in het blauw! Dan kan mijn zoontje lekker alleen buiten fietsen of met z’n vriendjes spelen in het park. Een leuk communie cadeau voor hem!

 27. Wat fijn dat er zulke “gadgets” bestaan! Ben benieuwd waarmee mijn kids over 10(?) jaar rondlopen. Fijne review in ieder geval, ook voor mensen zoals ik die hier nog even niet aan toe zijn 🙂

 28. Mooi! Ik zou graag winnen voor mijn dochter van 5. Ze wil graag alleen buiten spelen. De watchwatch connect swing in roze zou prachtig zijn, daar kan ze nog even mee vooruit!

 29. Jeetje wat een mooi ding ik zou hem graag willen winnen voor mezelf, ik ben een oen met een telefoon die laat ik meestal op mijn kastje liggen. Ben wel veel onderweg op de fiets en dit zou een prachtige oplossing zijn.
  De kleur blauw past wel bij mij.

 30. Mijn middelste is inmiddels zo ver dat ze ook de wereld wil ontdekken. De oudste kunnen we al goed bereiken, maar voor haar is dit de oplossing ?.

  Ze is helemaal weg van de roze swing.

 31. Wij zouden hem heel graag winnen in het blauw voor onze zoon guilliano van 5. Hij speelt nu regelmatig zelf buiten en dat vind ik heel spannend. Op deze manier heeft hij een heel cool horloge en kan ik met een wat rustiger gevoel hem laten gaan.

 32. Goed om te lezen en doe graag mee aan de winactie. Is voor dochter, maar zou ook zomaar aan de fiets van mezelf vast gemaakt kunnen worden als ik ’s nachts niet meer weet waar die staat….

  Dus voor de drie vragen
  1) ‘Watchwatch Connect Swing‘
  2) Roze
  3) Dochter (8)

 33. Ja dit zoeken wij!!! Swing roze voor mijn lieve dochter Lieve. Ze wil zo graag zelfstandig zijn en aan de ene kant vind ik dat ook goed maar jeetje wat is het als ouder toch verdomd lastig om ze “los te laten”. Ik weet dat ik haar kan vertrouwen en dat gevoel wil ik haar ook geven. Dit horloge zou een enorme hulp zijn!

 34. Wat een handig ding. Ik ben al langer opzoek naar zoiets maar dit is wel een mooie. Ik vraag me alleen af of hij niet te groot is. Des ondanks zou ik er graag een winnen voor mijn kinderen. M’n dochter begint er om te zeuren dat ze ‘al’ 8 is en ze best zelf naar school/vriendinnetjes/opa en oma/etcetera kan. Wij wonen ook niet in een rustige stad dus dat vind ik erg spannend ze mag nu af en toe alleen ergens heen. Maar zodra ze de deur uit is heb ik spijt. Ze heeft nu een telefoon prepaid voor als ze ergens is maar ze zijn te nog niet waard, ze raakt het kwijt en dan heb je er nog niets aan. Ook heb ik een zoon die vind dat hij de wereld wel even alleen kan verkennen die bezorgt ons regelmatig een hartverzakking dus daar zou het helemaal een goed idee voor zijn.

  Ik vind deze erg mooi, watchwatch connect Premium telefoon horloge met WIFI/GPS!

  Groetjes. Sandra

 35. ♡♡♡Dit horloge zou super zijn voor mijn kleine vriendinnetje Lyanna!!!! Die schat heeft ASS en een verstandelijke beperking en altijd de drang om de wereld te verkennen. Helaas is dit niet zo’n goed idee om zelfstandig te doen. Het gebeurt een enkele keer dat ze toch ergens is waar ze kan uitvluchten. Wat zou dit horloge een uitkomst zijn! En mocht Lyanna een blauw geval om haar polsje niks vinden, dan heeft ze nog twee hele lieve en stoere zusjes die door dit horloge ook wat verder van huis kunnen spelen, zonder dat hun moeder elke keer langs moet komen om te checken! Win-win situaties voor de hele familie! Hoe dan ook!♡♡♡

  Ik duim heeeeel hard!!!

 36. ♡♡♡Dit horloge zou super zijn voor mijn kleine vriendinnetje Lyanna!!!! Die schat heeft ASS en een verstandelijke beperking en altijd de drang om de wereld te verkennen. Helaas is dit niet zo’n goed idee om zelfstandig te doen. Het gebeurt een enkele keer dat ze toch ergens is waar ze kan uitvluchten. Wat zou dit horloge een uitkomst zijn! En mocht Lyanna een blauw geval om haar polsje niks vinden, dan heeft ze nog twee hele lieve en stoere zusjes die door dit horloge ook wat verder van huis kunnen spelen, zonder dat hun moeder elke keer langs moet komen om te checken! Win-win situaties voor de hele familie! Hoe dan ook!♡♡♡

  Ik duim heeeeel hard!!!

 37. wat een super winactie van Hare Maristeit ! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 11 jaar is gister weer in elkaar geslagen door een paar jongens van 14 jaar in de speeltuin ! Ik vind het diep triest hij durft niet meer naar buiten zo zielig . Daarom doe ik heel graag mee met deze winactie voor de veiligheid van mijn zoontje het is toch te gek voor worden eigenlijk ! mijn zoon joey jansen vind de watchwatch connect “Swing” telefoon horloge met GPS echt super en gaat voor de blauwe ! Wij zijn helaas nog niet bekend met dit super horloge maar lijkt me wel een uitkomst !

 38. Wat een ontzettend handig ding. Ik zou dit horloge voor mijn dochter willen aanschaffen alleen wacht ik nog heel even omdat ze nog niet zo oud is om “om lekker alleen op pad te gaan” en ik een hartverzakking krijg.
  Misschien over een jaar.

  Tof dat je dit mag weggeven. Good luck to all!

 39. Wauwww super mooi zeg ik doe heel graag mee vooral met dit mooie weer gaat zoon lief 6 jr aleen op pad op de camping maar ook al thuis maar vooral op de camping bijv zoals nu mijn dochtertje speelt in de zandbak maar we gaan zo broodje eten nergens mijn zoon te bekenen dan zou dit echt en super idee zij en hij leert ook gelijk om goed te klokkijken wij gaan heel hard duimen voor meer vrijheid voor hem en een rustig gevoel voor mama ???

 40. Oh wat een leuke actie! Mooie review ook!
  ik zou graag kans willen maken op een blauwe connect swing voor mijn zoontje van 5. Het is echt een buiten kind! Heerlijk natuurlijk! Wij wonen in een kind vriendelijke wijk maar dit is niet echt een pappa en mamma vriendelijke wijk! Allemaal wendes en speeltuintjes overal, dus als het etenstijd is… tja waar zal hij zitten? Gaat hij 1 x rechts en ik 1 x links dan zijn we weer 10 minuten zoeken verder! En m’n eten staat te verpieteren! Plus dat ik rondloop met zijn zusje van 2 maanden. Hoe fijn zou t zijn als ik hem kan “bellen” : kom je naar huis? Het eten is klaar! En het is super fijn dat ik weet waar hij is, zo heeft hij ook niets zo’n last van zijn panische moeder! Haha… arm kind!

 41. Wat super actie. ik weet zeker dat mijn dochtertje blij zou zijn met een roze swing! Ook super ideaal voor op vakantie!

 42. Wat een geweldige actie! Ik wil graag de blauwe omdat ik zo mijn tante kan verrassen die hem aan m’n nichtje kan geven! Ze is altijd ongerust en m’n nichtje is inderdaad ook nog net iets te jong voor een gsm, dus dit is de perfecte oplossing ! Haar lievelingskleur is blauw, dus beter kan niet ?

 43. Tussen deze mooie reacties wil ik toch een poginkje wagen. Graag precies dezelfde als die jij uitgekozen hebt, na het bekijken is dat gewoon de beste keus. Voor mijn zoontje Deon, later kan zijn broertje Mikai 2 hem ook gebruiken. Wat een uitvinding! Ik was eens op een markt waar een moeder haar zoontje kwijt was het was superdruk. Wat een nachtmerrie is dat ik zal het nooit vergeten en ben daardoor extra voorzichtig. Met een gezin met vier kinderen is het soms lastig concentreren en ben je weleens snel afgeleid. Hiermee zou ik teugels bij mijn zoon iets kunnen laten vieren!

 44. Wat een geweldige uitvinding! En ook wat komt het bekend voor, dat voor niks op het schoolplein staan 🙂
  Ik zou heel graag kans maken op het blauwe horloge voor mijn zoontje Féron van 7.
  Want hij speelt niet alleen ontzettend vaak buiten, hij wil er ook heel graag alleen op uittrekken met de fiets omdat hij vindt dat dat moet kunnen net als zijn oudere broer en zus van 14 en 12. En mama is daar zooooo niet klaar voor!

 45. Hoe fijn zou dit voor ons (iets te wijze) zoontje zijn. Al is hij nog geen 5 hij is zo ondernemend! En gelukkig goed te vertrouwen. Maar met dit horloge kan zijn langgekoesterde wens… Namelijk zelf iets kopen bij de supermarkt (zonder ons) in vervulling gaan! Dan durf ik het wel aan ?

 46. Ik zou graag mee doen voor 1) het watchwatch connect “Swing” telefoon horloge met GPS, in de kleur 2) blauw en wie hem gaat dragen is 3) mijn zoontje van 8 ( heeft pdd-nos). Hij wil graag wat meer vrijheid en met dit horloge durf ik hem dat wel te geven…

 47. Wat een nuttige actie! 1: watchwatch connect “Swing”, 2: kleur blauw, 3: onze zoon van 9 met adhd. Dit zou de ideale manier zijn om hem meer vrijheid en zelfvertrouwen te geven tijdens buitenactiviteiten wat verder bij ons huis vandaan. Zelf naar voetbal fietsen, buiten spelen, naar een vriendje fietsen of zelf naar huis van een vriendje. Het zou hem en ons veel rust geven te weten dat hij ons direct kan bereiken in geval van nood en wij hem kunnen volgen. Na een tijdje kan zijn zusje hem gebruiken, maar die is nog te jong om er alleen op uit te trekken.

 48. Wat een fijne review. Voor ons (gelukkig) nog niet van toepassing?. Ik had het er laatst met een collega over, omdat je al had aangegeven dat jullie iets aan het uitproberen waren. Ga hem jouw artikel doorsturen en even delen op FB. Want ik heb veel vrienden waar dit mogelijk handig voor is. ?

 49. Complete afzetters – Horloge kost plus minus 20-30 dollar op ali express. Omgerekend gemiddeld 25 euro. Simkaartje 5 euro. Totaal +- 35 euro inclusief gratis verzending. Oh, ja het is hetzelfde merk.

  One2track, 85 ,95 met een zgn “gratis” simkaart twv 10 euro. Dus voor het horloge 75.95 euro. One2track biedt dan een app aan. In het nederlands, voor klantend die al een te duur horloge hebben besteld voor “maar” een schamele 9.95 euro. Hop zo die simkaart er weer uit.

  One2track, slimme marketeers of oplichters?

  1. Ik snap je beredenering, maar ik ben het niet met je eens. Ik koop een dergelijk product liever bij een Nederlands bedrijf, dat toegepast is op, en geoptimaliseerd is voor de Nederlandse markt. Vanuit mijn webshopverleden heb ik ervaringen met het inkopen van goedkopere producten uit het Verre oosten en ik heb hier geen goede ervaringen mee. Vooral niet met elektronica. Prima als dit een simpel USB-stickje is, maar niet als het om de veiligheid van mijn kinderen gaat. Mocht er onverhoopt iets misgaan met dit product, dan wil ik een Nederlandse klantenservice kunnen bereiken en niet mailen met een armzalig slecht Engels sprekend bedrijf.

  2. Beste Jeroen,
   Jammer dat jij het zo ziet. De horloges zijn echter niet hetzelfde als op die Chinese sites waar jij op doelt. Wij produceren zelf maar kiezen voor andere materialen (accu en chipset). Hierdoor is het horloge in kostprijs duurder dan de goedkope Chinese aanbieders. Bovendien betalen wij 25% BTW en invoerrechten (die jij betaalt bij de koerier van DHL aan de deur waar de Chinese sites niets over vermelden). Bovendien gebruiken wij een duurdere App en server oplossing zodat de positiedata van je kind 100% veilig is. Ook heeft onze app veel meer functies die ook daadwerkelijk werken! Dit kun je van de slechte Chinese apps niet verwachten. Oplichters? Daar beledig je ons dus direct mee. Veel plezier met je aanschaf van AliExpress! Je wilt niet weten hoeveel spijtoptanten wij dagelijks krijgen met het verzoek of wij het Alihorloge werkend kunnen krijgen…

   John van den Oever
   One2track B.V.

 50. ik zou graag zelf de blauwe gaan gebruiken. Erg ideaal als ik met onze tweeling aan het wandelen ben en mama valt door de ms weer eens om hihi. Niets ernstigs maar wel handig als de tweeling dan iemand kan bellen 😉

 51. Een duidelijke review waarvoor dank.
  Dolgraag zou ik deze willen winnen voor mijn zoon. Hij en ik zijn samen de weg aan het bewandelen van loslaten en vertrouwen buitenshuis. De grote stappen welke hij aan het zetten is. In verband met zijn beperking en een zeer drukke weg zou ik dit horloge dol graag willen winnen voor hem in het blauw.

 52. Elke avond na mn werk ren ik 5 km. Dan zien zo min mogelijk mensen mn hoofd die dezelfde kleur heeft als een boei en de zweetdruppels die onder mn pony vandaan komen. Maar de laatste tijd voel ik me tijdens het rennen wat angstig. Zou daarom graag de Smart smartwatch telefoonhorloge S28 (te gebruiken als zelfstandige sim, dus geen appjes die me afleiden) om mn arm willen hebben. Dan heb ik altijd een telefoon bij de hand in case of emergengy en kan mn vriend me ook tracen mocht hij in de rats zitten. Hopelijk kan ik binnenkort weer als zelfverzekerde sportyspice door de straten.

 53. Wat een actie! Wij zouden heel graag de Blauwe Watchwatch Connect Swing met al zijn super handige functies winnen! Mijn zoontje omdat hij deze te cool vind (de batterij van zijn eigen horloge leeg is hihi, ik had zijn mening gevraagd) en heel graag alleen naar het speeltuintje wilt.
  Moeder omdat ze met deze gadget een jaar langer leeft en dan niet dit jaar al helemaal grijs is…

 54. Wauw, wat een goeie uitvinding! Zou ons inderdaad goed helpen om de navelstreng weer wat verder op te rekken…! De blauwe watchwatch zou mijn zoontje het mooist vinden denk ik.

 55. Wat een gave gadget! Het lijkt mij echt een ideale oplossing als je met je kind net in zo’n tussenfase zit qua wel of geen mobiele telefoon aanschaffen voor je kind. Ik persoonlijk stel dit het liefst zo lang mogelijk uit. Als de tijd van het voortgezet onderwijs zich aandient kunnen we het er altijd nog eens over hebben 😉 eerst nog maar lekker kind zijn! wat ik vooral leuk vind aan het horloge is het feit dat het voor je kind(je) ontzettend stoer is en voor de ouders een geruststelling in de grote stap die loslaten heet. Iets waar we denk ik allemaal tegenop zien. Ik zou het horloge graag voor mijn dochter winnen in het roze. Ik ga heel hard duimen! Succes allemaal 🙂

 56. 1) Ik zou kiezen voor de watchwatch connect “Cool” telefoon horloge met GPS
  2) de mint-groene, de lievelingskleur van mijn dochter!
  3) voor mijn 9-jarige dochter Suzanne die sinds kort alleen naar school mag fietsen, maar wat ik , zonder dat ze het weet, heel spannend vind.

  Wat een uitvinding! Ik wist niet dat het bestaat, heel gaaf.

 57. watchwatch Connect Swing – blauw zou ik graag voor m’n zoontje willen. Eindelijk geen gestress meer om de wijk te door zoeken. Hij is altijd daar waar ik net niet ben en andersom 😉 Nu altijd te vinden….Nu maar duimen voor n rustige zomer 😉

 58. Een S28 Smartwatch Telefoon Horloge, in de kleur zwart.
  Ik ga ‘m zelf gebruiken, het zou een welkome aanvulling zijn tijdens m’n werk.

  Overigens vind ik zelf een smartwatch voor de kinderen geen goede manier om daarmee je kinderen te controleren met wat ze doen en waar ze uithangen. Met goede afspraken maken kom je een heel eind en gaat het een keer mis, dan hebben ze wat uit te leggen.

  1. Het ligt aan de leeftijd en ook waar je woont vind ik. Ik groeide ook op in een grote stad, maar het was er qua verkeerssituaties een stuk veiliger om op jonge leeftijd al alleen op pad te gaan. Voor mijn zoon is dat in deze stad nog niet het geval en ik vind het een prettig gegeven dat ik nu kan checken of hij veilig op school is aangekomen. Verder heb ik totaal niet de behoefte (en is het ook niet de bedoeling natuurlijk) om de hele dag te controleren waar hij uithangt. Maar als hij om 17:00 thuis moet zijn en hij is dat nog niet, dan vind ik het fijn om via de app te zien dat hij onderweg is en maak ik mij niet ongerust.

 59. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, de kleur blauw, Watchwatch Connect Swing.
  Lijk me super veilig, zou een heel een rustig idee zijn als mijn zoontje Nicky het zou dragen.

  Groetjes Anneliese

 60. Wat een perfect product en zo’n ontzettend goed idee! Mijn dochter Abigail van bijna 9 wilt ook zo graag zelfstandig zijn en gaat vaak buiten spelen met haar horloge om en ik kan nog net naroepen…. 5 uur thuis! Soms vergeet ze echter op dr horloge te letten en vergeet dus de tijd en ga haar dan maar eens zoeken…. pffff. Vaak staat het eten al aan, dus helemaal niet handig. De watchwatch connect Swing zou DE oplossing zijn. En zo kan ik haar steeds wat losser laten en haar de verantwoordelijkheid geven. Haar lievelingskleur is Roze, dus die wordt het dus!

 61. Klinkt goed ! Ben er erg nieuwsgierig naar geworden ! Ik zou hem geaag voor m’n dochtertje willen winnen in het roze ! Geeft me toch wel een fijn gevoel als ze zo iets heeft en naar school toe fietst

 62. Wij zijn nog niet bekend met telefoonhorloges maar het lijkt een ideale uitvinding!
  Onze zoon van bijna 6 jaar oud is een echte avonturier…
  Buiten spelen is het helemaal, en vaak loopt hij nét even een metertje verder dan de duidelijk afgesproken grenzen.
  Of hij bedenkt dat het wel leuk is om even binnen te gaan spelen bij een buurjongen/meisje en vergeet dan te zeggen dat hij binnen gaat spelen…
  Ook is hij erg geïnteresseerd in ‘alleen naar school gaan’.
  We wonen super dichtbij de school maar hij is echt nog te klein om alleen te gaan. Wellicht wordt het met zo’n telefoonhorloge een stukje makkelijker om hem straks wat meer vrijheid te geven.

 63. Wow super gave horloges.. Hier is de keuze gevallen op de blauwe variant van de watchwatch connect “Swing” telefoon horloge met GPS.. Zou super graag willen winnen voor mijn dochtertje.. In november alweer 8 jaar en helaas moet je ze steeds meer gaan loslaten helaas.. Dus zou dit een uitkomst zijn..

 64. heel graag de roze variant voor mijn stiefdochter.
  tot onze spijt zien we haar maar 1x per 2 weken. maar nu ze weet dat ze in oktober grote zus wordt wil ze niks liever dan bij ons zijn.
  voor een mobieltje is ze nog te jong ( 7 jaar ) maar op deze manier kunnen we haar wel op de hoogte houden over de baby

 65. Wij doen heel graag mee voor Emma voor de roze Watchwatch Connect Swing! Wat zal ze hier blij mee zijn (en wij ook 🙂 )

 66. Wat een handige gadget, bedankt voor de review. Voor mijn buurmeisje wil ik graag meedoen voor een oranje swing

 67. Ik doe graag mee voor het horloge met gps. Het zou voor mijn zoontje zijn, en zijn lievelingskleur is geel.
  Het zou hem heel veel meer zelfvertrouwen geven om alleen op pad te kunnen en weten dat wij weten waar hij is. In het verleden is het 2 x weggegaan van huis en hebben oplettende mensen hem herkent, maar wij staan intussen al doodsangsten uit. Ik hoop dat ons dit meer zekerheid en vertrouwen kan geven.

 68. De blauwe voor mijn zoontje, die op jonge leeftijd al veel verantwoordelijkheid aan kan toch is het voor mama wel fijn om zo’n Gadget aan hem vast te binden.

 69. Ik zou ook voor de connect swing gaan in de kleur roze voor Bente de dochter van een vriendin die net 4 geworden is..

 70. Ik ga voor hetzelfde horloge in de kleur oranje/geel zodat eerst dochterlief deze kan gebruiken (en later zoontlief) aangezien we binnenkort gaan verhuizen en alles anders is, ze ook zelfstandig naar school zal gaan en naar vriendinnetjes, dus superhandig om zo toch nog wat overzicht te houden aangezien deze mama het allemaal maar wat spannend vindt

 71. super leuk horloge, ik loop altijd achter me de nieuwe (en ouwe) computersnufjes dus lijkt me geweldig om een keer voorop te lopen met zo’n mooi horloge, natuurlijk een roze voor mezelf.

 72. Voor mijn zoon met een licht verstandelijke beperking zou dit wel het ultieme gadget zijn.Hij is helemaal weg van dit soort dingen.
  Mijn voorkeur gaat uit naar deze Smartwatch S2 voor Iphone en Smartphone

 73. Hoi! Ik (enige man in de reacties geloof ik 😉 ontzettend leuk vinden om een horloge te winnen! Altijd al van de gadgets geweest! De kleur graag oranje want omdat het Nederlands Elftal niet naar het EK gaat en dan wint er toch iemand met oranje 😉

 74. Ik zou gaan voor de oranje voor mijn zoon. Loslaten is zo moeilijk en hij vindt het zelf ook spannend. Wie weet geeft dit ons beiden wat vertrouwen.

 75. Ik zou voor mijn zoontje van bijna 5 kiezen voor de Watchwatch connect Mini, hij is nogal smal en klein dus zo’n groot horloge lijkt me in de weg te zitten. De kleur Blauw is dan natuurlijk zijn favoriet!
  We waren al aan het kijken naar een oplossing zoals dit. Hij speelt graag buiten en zijn vriendjes en vriendinnetjes zijn wat ouder. Hij mag nu nog niet met ze mee om ergens buiten het zicht te gaan spelen, maar of hij het niet gaat doen?

 76. Super zeg…. Ik heb er zelf ook 1, voor het hardlopen.. Ideaal! Ik doe graag mee voor mijn meissie, zal super zijn als ik haar kan bereiken als ze savonds weer buiten gaat spelen met vriendjes en vriendinnetjes… Soms vergeet ze de tijd nog wel eens *flappie hahah* We doen graag mee voor een roze! 😉
  Groetje en een zonnige dag gewenst!
  Ilsiee

 77. Oh super!Ik doe graag mee voor mijn dochter.Wij zijn vaak op strand en een telefoonhorloge is ook super handig.Voor buitenspelen ook ideaal.Mijn dochter is 9 jaar en oranje vind zij een mooie kleur!

 78. Ik wil meedoen voor mijn bonus dochter amy ♡ sinds 3 jaar hebben we co ouderschap en woont ze dus om de week hier! Wij wonen aan een drukke weg waardoor ze niet eerder buiten kon spelen. Nu ze 8 is mag ze voorzichtig achterom de tuin uit om vriendinnetjes te zoeken in de buurt. Spannend voor ons ! Dus zo’n handig telefoon horloge voor ons !

 79. Ik wil ook graag kans maken op een WatchWatch “swing” voor mijn kinderen jordy en Romy, en in de kleur oranje om ruzie te voorkomen. Nu stuur ik ze op de camping op pad met een walkie talkie maar daar zitten ook nadelen aan. Dit is een veel betere optie!! #ikgaspontaanduimen

 80. De Swing in het roze is ideaal voor dochterlief!
  Ze is een gevalletje tussen servet en tafellaken en soms weet ik niet waar ze uithangt en maak ik me zorgen. Dit horloge geeft vast een stukje rust, zonder dat ze al te veel privacy moet inleveren. En al die mogelijkheden vindt ze natuurlijk prachtig.

 81. Holy Moly Maris, de timing is perfect! Dochterlief is namelijk van mening dat ze best alleen op het schoolplein kan spelen. Ze is tenslotte al groot genoeg, wel 5 jaar! Voor mij zou voornamelijk de gps functie ( waar the f*ck hang je uit) en de telefoonfunctie ( thuiskomen, eten!) errug handig zijn. Ik vermoed dat roze haar het meest zal aanspreken! Wat een fantastische uitvinding trouwens! Echt! Voor alle kinders die we wel graag willen bereiken maar nog te klein zijn voor een mobieltje!

 82. Ik vind het een prachtige uitvinding.. Het ongeruste gevoel in de stad herken ik wel en dan woon ik nog niet in een hele grote stad!! Met name de prepaidkaart vind ik super, vaak zie je bij dit soort systemen toch gauw dure abonnementen die erbij afgesloten moeten worden.. Ik doe graag mee voor de blauwe variant, twee jongens hier in huis die beiden het leven aan het ontdekken zijn.. Dus voor beiden toepasbaar en met zes jaar er tussen zou dit mooie systeem hier jarenlang plezier geven!!

 83. Wat een coole actie!
  Mijn kleine stoere meid van 6 jaar denkt mij iets te snel stoer en groot te worden 😉 inderdaad alleen naar school of opa en oma fietsen…vind ik toch echt wat te eng…of in de stad of een park “alvast ergens naartoe lopen”
  De Watch watch cool en dan de stoere sky blue versie zal ze met trots dragen!en op klokkijken 😉

 84. Ik vind het wel wat! Mijn vriend gaat regelmatig hardlopen in het bos en neemt dan zijn telefoon niet mee. Wat zou het fijn zijn als ik me geen zorgen hoef te maken wanneer hij een extra rondje rent! Hij is ook verzot op horloges dus dit zou dubbel leuk zijn. 🙂

 85. Wauw, wat een geweldige watch! Aangezien wij over twee weken op vakantie gaan, en ik heel erg snel bezorgd ben over onze kleine boef (lees: moeite heb met hem los laten?) zou dit een fantastische uitkomst bieden. Na de grote vakantie gaat hij ook zelfstandig naar school proberen te fietsen, en zoals ik in jullie ervaring heb gelezen, denk ik dat dit mij ook heel erg zou helpen! Wij zouden voor onze zoon Tygo de watch Watch Cool graag in t blauw of oranje willen.

 86. Stef ziet dat wel zitten: een mooi muziekje aan zijn pols. Hoeft ie niet meer met de bluetoothspeaker in zijn hand rond te lopen 🙂
  Blauw vindt hij mooi.

 87. Doe graag op de valreep nog mee. Afgelopen zomer zijn we verhuisd naar een wat kindervriendelijkere buurt. Mijn dochters mochten dan ook steeds zelfstandiger buitenspelen. Dit wil ik graag bevorderen, zonder als een havik er omheen te hangen. Ik ben zelf opgegroeid in een dorp en vond niets heerlijker dan er zelf op uit gaan. Met een mooi roze Swing om de pols, kan ik met een gerust hart even lekker op de bank blijven zitten en genieten van de rust in huis 😉

 88. Oh dit zou super zijn voor mijn sporten! Ik ben begonnen met hardlopen en zo kan ik nog beter alles bijhouden!
  Ik zou gaan voor de Sony Smartband Bluetooth Lifelog Activitytracker voor mijzelf! 😀

 89. Voor ons zoontje van 6.5 die graag bij ons speeltuintje in de straat wil spelen hij heeft nu zon lastige leeftijd. Omdat onze jongste smiddags nog slaapt kan ik niet altijd mee en hij is net te klein om helemaal alleen te gaan dit idee zou super zijn. We zijn al enige tijd hiervoor aan het kijken

 90. Wat een fijne oplossing zou dit zijn voor mijn zoontje Juliën van 6 die, vanwege een trachea canule, nooit buiten ons zichtveld kan spelen of een rondje rond het huis kan fietsen zonder dat zijn vader in zijn nek staat te hijgen. Mochten we winnen dan graag een blauwe want roze is voor meisjes zou hij zeggen

 91. Hoi!
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een gprs systeem voor mijn zoontje van zes. Wegens medische redenen moet hij altijd binnen ons gezichtsveld zijn en dit zou hem heel veel vrijheid geven. Wat fijn dat en ook een Nederlands product is! Ik doe graag mee met deze winactie en zou graag een blauwe watch watch connect swing winnen.
  Groetjes Heleen.

 92. Jaaah!!! De oranje voor mijn kabouters!! Eerst voor mijn schattige en ondernrmende zoon en wie weet later voor zijn zusje!

 93. Wauw, wat een ontzettend gaaf ding! Onze Gijs wordt donderdag 7 jaar (HOERA!). Hij mag steeds van ons steeds verder alleen ons dorp verkennen. Lijkt me toch wel érg makkelijk als we niet het hele dorp af hoeven te struinen als het etenstijd is… 🙂 Goed voor zijn zelfvertrouwen en voor onze gemoedsrust! Een blauwe Watchwatch connect swing zou echt een fantastisch verjaardagscadeau zijn!

 94. Oeh! Wat een superleuke weggeefactie zeg die je mag doen!
  Na even snuffelen op de site zou mijn voorkeur uitgaan naar de:
  “watchwatch connect “Cool” telefoon horloge met GPS, in de kleur roze.
  Voor mijn actieve buitenspeel dochter natuurlijk! Die houdt wel van zulke blinkende snufjes… en wij ook 😉 🙂
  Ik had geen idee dat dit soort horloges bestonden. Dus lijkt ons leuk om te gaan gebruiken!
  Gr. Marion en dochter Sterre

 95. Topactie!
  Heel stoer en handig voor mijn stoere rouwdouwende zoon!
  De Watchwatch Cool in de kleur blauw zou fantastisch zijn voor hem.
  Ik ben benieuwd!!!

  Groetjes,
  Daphne

 96. Oh gaaf zeg!!
  Ik doe mee voor mijn vader, gewoon omdat het een lieverd is en hij enorm van gadgets houdt.
  De: watchwatch Smart telefoon horloge met MP3 speler en fotocamera (is alleen in het zwart zie ik?) zou hij he-le-maal super de puper vinden!
  Toi toi toi!

 97. welk horloge: Swing
  in welke kleur: blauw
  wie het horloge gaat gebruiken: onze zoon van 7,5 jaar

  Misschien ben ik te laat met reageren, maar wie niet waagt…

 98. Wat een super leuke actie zeg! Ik zou graag kans willen maken op een blauwe connect swing voor mijn zoontje van 8. hij wil zo graag alleen op de fiets naar school, maar moet het drukste/gevaarlijkste kruispunt van Nederland oversteken dat ik het niet aan durf..Hopelijk lukt het met dit horloge wel, het vergroot niet alleen zijn zelfvertrouwen, maar ook mijn vertrouwen in hem. Groetjes Danielle

 99. Hier zo’n bezorgde mama ☺ Deze watchwatch connect swing klinkt zo ideaal! Deze horloge zou echt een hoop zorgen wegnemen. Mijn zoontje wordt nu zo zelfstandig en ik heb daar nogal eens moeite mee. Ik zou me zeker rustiger voelen wanneer hij met dit horloge om op pad gaat. Dan heb ik toch nog een beetje inzicht ☺

 100. Wat een uitvinding voor deze overbezorgde mama! Want hoezo makkelijker bij je derde kind? Het is en blijft toch je kind die je wil beschermen, maar ook moet loslaten. En hoe stoer en groot ze zelf vindt dat ze al is…en gek op gadgets als deze. Het zou een super geschenk zijn! Ik doe dus mee voor mijn jongste dochter van 7. Ik ga voor de Watchwatch swing in het roze. En nu maar duimen??

 101. Ik heb een zoontje van 7 met nogal wat beperkingen hij is gek op oranje zou voor hem ideaal zijn dit horloge zo kan ik in contact blijven met hem.
  Maak me vaak zorgen om hem als hij buiten speelt zijn autisme speelt hem parten icm adhd,tourette,kline-felter syndroom en ontwikkelings achterstand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret