Vandaag deel ik mijn favoriete sushi met jullie. De vulling is gebaseerd op de oorspronkelijke ‘California Roll’, maar dan ietsje anders.
Wanneer ik thuis zelf sushi maak, probeer ik altijd andere ingrediënten en combinaties uit, maar deze maak ik altijd en meestal rol ik er ook twee of drie: hij is namelijk erg populair bij ons thuis!
Let’s Roll Some Sushi!
Stap 1: Kook de rijst zoals hier wordt uitgelegd.
Stap 2: Als vulling gebruik je gehalveerde surimisticks, avocado, Japanse omelet en een sliertje wasabimayonaise. Lees hier meer over het snijden van de ingrediënten.
Stap 3: Rol nu een Maki zoals hier wordt uitgelegd.
Stap 4: Snijd de sushi zoals hier wordt uitgelegd.
Eet met wasabi, ingelegde gember en sojasaus.
Bron ‘how to’s: Sushi-San.
Het blauwe sushi servies en de beginner chopsticks op de foto’s zijn van RICE.
Maak je een recept of DIY van mijn blog?
Deel er een foto van op de Facebookpagina van Hare Maristeit of tweet het naar @MarisMariaRenne.
Deel je jouw foto op Instagram? Gebruik dan de HASHTAG #HareMaristeit of tag @hare_maristeit IN je foto.
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂
[bctt tweet=”How To: Zelf Sushi Maken!” username=”MarisMariaRenne”]
Bewaren