Cupcakes van ‘A Cup Of Cake’

rainbow cupcakes a cup of cake
Afgelopen zondag vierde ik mijn thirtysomething verjaardag en ik wilde het graag in ‘regenboogthema’ stylen. Vanmorgen heb ik al mijn post over de ‘Rainbow Sweet Table’ gedeeld, maar de schitterende cupcakes die op de tafel pronkten, verdienen een eigen blogbericht.
Omdat ik geen stress wilde tijdens de voorbereidingen en zeker wilde zijn van spectaculaire cupcakes, heb ik regenboog cupcakes besteld bij A Cup Of Cake.

A Cup Of Cake is een ‘Online Cupcake Boetiek’ en ik ben al jaren fan! De website straalt een en al zoetigheid en vrolijkheid uit, zoals jullie weten ben ik hier een groot voorstander van.

Ik probeer zelf regelmatig wat uit in de keuken en ben dol op bakken van zoetigheid, maar wanneer ik een ‘deadline’ van een feestje heb, neem ik liever het zekere voor het onzekere.
a cup of cake website

Op de website kun je zelf de bezorgdatum kiezen. Indien je voor 17:00 uur bestelt, kunnen de cupcakes al binnen 48 uur worden bezorgd of opgehaald worden.

Pak er een kopje thee bij en neem uitgebreid de tijd om je cupcakes te kiezen, want er is teveel keus in het cupcake menu. Ook zijn er vaak ‘limited editions’ voor bijvoorbeeld Kerst of Moederdag.

cupcake menu van a cup of cake

De minimum afname voor een bestelling is 10 stuks en je hoeft maar 2 stuks per cupcakesoort te bestellen.
Als je dus verschillende smaken wil proberen kun je vijf verschillende soorten cupcakes bestellen. Mijn favoriete cupcake uit het menu is de ‘Worldcup‘.
worldcup
Deze chocolade cupcake is gedecoreerd met een lekkere vanille toef met kokos-chocoladesnippers. Bovendien doneert A Cup Of Cake van elke verkochte ‘Worldcup’ maar liefst €1,- aan een van de projecten van het WNF.
Dus dit is niet alleen een lekkere cupcake, je steunt ook nog eens een goed doel waardoor je nog meer van dit heerlijke eenpersoonsgebakje kunt genieten!

Bezorging van cupcakes.
Mensen vragen me wel eens bezorgd of dat goed gaat, cupcakes via de post laten bezorgen.
Ik heb al meerdere malen cupcakes besteld bij A Cup Of Cake en dit is altijd perfect verlopen. De cupcakes worden zorgvuldig verpakt, vers en zelfs gekoeld aan de deur bezorgd. Gebak dat ik zelf in een winkel koop en naar huis moet vervoeren, is eigenlijk altijd meer beschadigd aangekomen na een ritje in de kofferbak of het fietskrat.

Afgelopen zomer had A Cup Of Cake ook rekening gehouden met warmere temperaturen, en werden de doosjes cupcakes zelfs in ‘stylish verantwoorde’ koeltassen bezorgd: wat een klasse!

Deze cupcakes heb ik de afgelopen jaren laten bezorgen door A Cup Of Cake:

a cup of cakes jubileumcupcakes
a cup of cake cupcakes

Vorig jaar lanceerden de makers van A Cup Of Cake een nieuwe website: Studio Cupcake.

Op deze eveneens vrolijke en interactieve website kun je helemaal zelf je eigen cupcake samenstellen, van het papieren vormpje, tot de smaak van de cakejes, de toppings, toefjes, decoraties, sausjes, smaakjes en je kunt zelfs een (bedrijfs,-)logo laten toevoegen!

studio cupcake 1

Kun je niet kiezen tussen M&M’s of Jellybeans op de topping? Dan neem je ze toch lekker allebei!

studio cupcake 4

Klaar met het samenstellen van je cupcake? Geef je cupcake een naam en vink in het laatste stadium van het bestelproces aan dat jouw cupcake in de ‘Hall Of Fame‘ opgenomen mag worden.
Dit deel je dan natuurlijk trots met je vrienden op social media! Bezoekers kunnen dan ook jouw zorgvuldig en super originele cupcake nabestellen.

studio cupcake 2

Voor mijn ‘Rainbow Party’ Sweet Table wilde ik 14 cupcakes met 7 verschillende kleuren toefjes. Dit was niet rechtstreeks te bestellen bij Studio Cupcake, daarom heb ik een mailtje gestuurd.

Ik kreeg dezelfde dag nog een antwoord met vragen om specificaties voor de cupcakes en binnen no-time was mijn bestelling via de mail afgerond. Mijn feestje vond afgelopen zondag plaats en de schitterende cupcakes werden op zaterdagmiddag vers, onbeschadigd en gekoeld bezorgd.

rainbow cupcakes van a cup of cake

De regenboogcupcakes waren een absolute eye-catcher op mijn Rainbow Sweet Table en iedereen was er razend enthousiast over. Er waren niet genoeg cupcakes voor iedereen, dus af en toe moest er gedeeld worden:

rainbow cupcake van a cup of cake delen

Al mijn cupcakes waren chocolade cakejes en ieder kleur toefje had een eigen smaak. Ik heb alleen de oranje kunnen proeven (gedeeld met een vriendinnetje) en deze had een heerlijk frisse sinaasappelsmaak.

rainbow party cupcakes en limonadetank

Je kunt na het afronden van je bestelling bij Studio Cupcake of A Cup Of Cake ervoor kiezen om je cupcakes thuis (of op je werk) te laten bezorgen, maar je kunt ze ook op afspraak ophalen bij de ‘offline’ cupcake boetiek van A Cup Of Cake.

Vorig jaar hebben ze namelijk een heuse cupcake boetiek geopend in het centrum van Breda.
Hier ben ik echt stikjaloers op, want dit is mijn geboorteplaats en ik heb hier 23 jaar gewoond. Ik kom er helaas niet meer zo vaak, de afstand tussen Breda en Haarlem is toch net iets te ver om met enige regelmaat op bezoek te gaan.

Mijn vrienden en familie sturen me daarom soms jaloersmakende cupcakefoto’s via facebook en whatsapp met snerende berichtjes als: ‘kijk eens waar ik nu ben!?’

a cup of cake boetiek 0
a cup of cake boetiek 1
a cup of cake boetiek 2
a cup of cake boetiek breda

Bestel Cupcakes met Korting!

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar de cupcakes van A Cup Of Cake, of wil je nu ook zelf je eigen cupcake samenstellen voor Pasen, je verjaardag of een bedrijfsfeestje?
Tot en met 31 mei 2014 krijg je 15% korting op alle cupcakes die je online bestelt bij A Cup Of Cake of bij Studio Cupcake, met deze code:

HAREMARISTEIT

Enne… als je cupcakes bestelt, laat je mij in de comments dan even weten hoe ze smaakten?

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret