Smoothie van andijvie, aardbei & mango

smoothie andijvie

Toen ik een paar dagen geleden via Instagram en Facebook een preview deelde van de ingrediënten van deze smoothie, kreeg ik wisselende reacties.
Deze varierden van nieuwsgierig en enthousiast, tot: ‘ieeeeeeuwl’ toen ik aangaf dat er andijvie in zit.

Ik kan me goed voorstellen dat dit niet lekker klinkt, maar inmiddels heb ik al zoveel geëxperimenteerd met smoothie recepten, dat ik wel beter weet. Wanneer je een goede mix en balans samenstelt van ingrediënten, proef je nauwelijks dat er groenten in zit. Maar je krijgt wel een flinke shot vitaminen binnen en daar is het mij om te doen: een goede kickstart van de dag!

Bovendien heeft mijn zoon nauwelijks door dat hij stiekem toch groenten binnenkrijgt, ghehe… <insert evil laugh>

Wat zit er allemaal in deze smoothie?

  • twee flinke handen fijngesneden andijvie
  • een handvol Hollandse aardbeien
  • 1 banaan
  • 1 mango

smoothie andijvie ingredienten

De mango heb ik in twee delen toegevoegd, op bovenstaande foto zie je maar een halve mango in de blender. Na de eerste pureersessie, kun je de andere helft toevoegen. Dit is genoeg voor twee grote of drie kleine glazen sap.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, gebruiken jullie wel eens andijvie in een smoothie? Op mijn lijstje staat ook nog ‘boerenkool’ en hier zie ik wel enigszins tegenop….

 

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret