Radbag Shoptips + WINACTIE!

radbag stofzuigers
Ik ben niet de moeilijkste persoon om een cadeautje voor te shoppen. Als vrienden een verjaardagscadeau voor mij willen kopen, dan weten ze dat het kleurrijk en een beetje maf mag zijn. Of iets met flamingo’s. Of unicorns.
Ik kan hysterisch blij worden van grappige gadgets en een bijzondere vormgeving. Ook ben ik een sucker voor miniatuur of XXL-versies van fijne producten.
Mini hagelslagdoosjes bijvoorbeeld: tranen springen in mijn ogen van blijdschap om zoiets schattigs. Van XL dozen hagelslag ook trouwens.

Maar ik dwaal af. Ik heb dus een zwak voor bijzondere producten. En als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je: ‘gewoon en saai’ komt mijn huis niet in.
Een webshop dat bomvol staat met dergelijke musthaves, is Radbag.nl.
Ik heb negen van mijn favoriete producten uit deze shop uitgekozen om met jullie te delen EN ik mag twee van mijn lezers verblijden met €50,- shoptegoed: KETSJING!

radbag shoptips

1. Nooit meer wapperen met je handjes, want dit aapje blaast je nagellak droog. €4,95
2. Ook zo’n hekel aan croissantjes smeren met keiharde boter? Dit probleem is verleden tijd met dit zelfverwarmende botermesje. Het is gemaakt van titanium, dat uitsluitend je lichaamswarmte als energiebron gebruikt en geheel zonder batterijen en soortgelijke on-ecologische snuisterijen werkt. Gewoon in de hand nemen en al na korte tijd is de boter boterzacht. €29,95 nu €23,95
3. Waar het mij als oprechte eenhoorn-liefhebster tot nu toe pijnlijk aan ontbrak, was deze eenhoorn-mok. €12,95
4. De zomer staat (hopelijk….) voor de deur en dan is een donut zwemband natuurlijk onmisbaar. €22,95
5. Heerlijk naar kersen ruikende flamingo voor geurbewuste mobilisten. En het hangt natuurlijk gezellig aan de binnenspiegel van je auto. They see you rollin’. They hatin’. €3,95

radbag usb

6. Soms verzand ik in mijn mail. Dan wil ik een nodige slok koffie nemen en die is dan… KOUD!
Deze cupcake kun je gewoon in de USB-interface planten, koffie- of theebeker erop en… plotseling blijft warm, wat anders koud zou zijn geworden. En de wereld op kantoor is plotseling weer roze. €15,95
7. Ik strooi graag met confetti en sprinkles zoals jullie weten. (Echt: check DEZE taart!) Een eenhoorn strooier voor mijn sprinkles, zou mijn leven compleet maken. €11,95
8. Taaaatuuuu taaaatuu: wie had er dorst? Deze drankhouder met brandblusserdesign kan met elke drank gevuld worden en is een echte eye catcher op je party table. €19,95
9. Zo’n grote roze Hetty stofzuiger staat nog op mijn verlanglijstje. Ik heb namelijk echt een gruwelijke hekel aan schoonmaken. Vrolijke spullen maken dergelijk leed dan iets draaglijker. Maar ook deze kleine Henry en Hetty zijn té schattig! Het zijn efficiënte tafelstofzuigers die moeiteloos je toetsenbord, je papieren en je bureau schoonhouden. €14,95

 

Winnen! (GESLOTEN)

Op Radbag.nl vind je zeker weten een geslaagd cadeau voor iedere verjaardag. Je slaagt er gegarandeerd voor een cadeau voor hem, haar, kinderen, foodies, nerds en unicorn liefhebbers.
Ook scoor je in deze webshop moeiteloos een toepasselijk cadeau voor Vaderdag, een huwelijkscadeau of een gekkigheidje met Pasen of Kerst.
Ja: ook voor die ene tante voor wie je eigenlijk nooit weet wat je in vredesnaam toch moet kopen. Geen paniek meer dus, met lootjes trekken!

Maar jullie willen natuurlijk helemaal niet voor een tante shoppen, maar gewoon lekker voor jezelf. Groot gelijk.

Laat mij in een reactie onder dit artikel weten welke producten van Radbag.nl JIJ zou shoppen voor jezelf. Want cadeautjes shoppen voor jezelf is iets wat je waarschijnlijk niet vaak (genoeg) doet 🙂
Op maandag 20 juni 2016 verloot ik TWEE KEER €50,- shoptegoed onder de deelnemers.
De twee winnaars krijgen op deze dag een reactie van mij op zijn/haar comment EN een e-mail.

[bctt tweet=”Winnen: 2 x €50,- shoptegoed bij @RadbagNL” username=”MarisMariaRenne”]

Over uitslagen van winacties wordt niet gecorrespondeerd. Lees voor meer info mijn disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

98 reacties

 1. Wat een geweldig leuke gadgets heeft Radbag.nl zeg! Ik ben 20 juni jarig, dus het zou een leuk cadeautje voor mezelf zijn! De laatste maanden heb ik al mijn geld en tijd geïnvesteerd aan het voorbereiden van het baby’tje dat wij gaan krijgen, dus dit zou leuk zijn om mezelf eens lekker te verwennen!

  https://www.radbag.nl/funny-cat-spiegeleivorm
  Deze vind ik ontzettend leuk. Ik ben een echte kattenliefhebster. Daarnaast vind ik het altijd leuk om wanneer ik kook een feestje op het bord te maken. Dat moet lukken met dit spiegeleivormpje!

  https://www.radbag.nl/carpe-diem-mok
  Deze mok past helemaal in mijn straatje!

  https://www.radbag.nl/eenhoorn-tranen-likeur-met-gin
  Dit drankje, geweldig! Over iets meer dan een maandje mag ik hier weer van proeven!

 2. OMG deze webshop is GEWELDIG haha, toevallig vorige week op gekeken en gelijk mijn ogen uit gekeken. Wat een leuke spullen en gadgets! Heb een paar gave items gezien, ik was namelijk aan het snuffelen voor vaderdag.

  De Elpee onderzetters vind ik erg gaaf (mijn man en papa van onze kanjer is gek op muziek). Maar ook de USB gloeilamp vind ik echt een gadget voor hem! Hij houdt wel van die snufjes die net weer iemand anders niet heeft. Aangezien hij vaak te “lui” is om op te staan en het licht aan te doen als het begint te schemeren is dit gelijk ook een heel nuttig cadeau. De pizzaschaar met serveervlak vind ik ook geinig en zo kan ik nog wel even doorgaan!

  Maar ik zag ook iets nuttigs waarvan ik zeker weet dat we het veel zullen gebruiken en dat is de “Zoku Duo Quick Pop – Zelf ijslolly’s maken” deze staat al zo hoog op mijn wensenlijstje!! <3 Heerlijk zelf variëren met smaakjes en kleurtjes en uiteraard smullen!!

  Ik ga de duimpjes hard laten draaien want dit zou echt helemaal top zijn!

 3. Wat een toffe winactie!
  Lief dat je deze prijzen mag weggeven.
  De webshop heeft zulke mooie en grappige producten.
  Ik zou zeker de Mr. Pow – USB oplaadapparaat mit smiley-effect shoppen.
  Die ziet er zeer handig uit.
  Ben vaak onderweg en gebruik op de mob.yel. soc.med. etc..
  Dus loopt de batterij ervan zeer snel leeg.

  Xoxo

 4. Oh die cupcake die je mok verwarmd.. Ideaal en ziet er ook nog eens super cute uit zo op je bureau! Die wil ik wel hebben.. En de opblaasbare donut. Oeps zie jij ook een thema? Hihi…

 5. Wat een top webshop, ik raak niet uitgekeken…. Maar mijn oog viel op Sphero appgestuurde Star Wars BB-8 Droid. Dat is zo’n gaaf ding. Daar maak ik mijn zonen, man en mijn katten blij mee. Allemaal om een andere reden natuurlijk 🙂

 6. Superrrrrrrrrr leuk aapje, mijn dochter zou zoooo blij worden vd donut en ja dat tafelstofzuigertje
  Helemaal leuk!!
  Van zulke spulletjes word je blij
  Groetjes judith

 7. Vorige week deze webshop ontdekt die op mij het Pinterest-effect heeft 🙂 uren later was ik nog niet uitgekeken!
  Al een aantal jaar geleden ontdekte ik op eeb Australische website een word clock en nog steeds ben ik er verliefd op, maar 450 euro betalen gaat me tot nu toe nog te ver. Ik zou voor mezelf dus deze word clock https://www.radbag.nl/led-word-clock kopen zodat de lelijke klok die we nu in de woonkamer hebben hangen naar een andere kamer kan 😉

 8. Hebben hebben hebben!!!! Wat een gave winactie weer. Ik zou echt moeite hebben om te kiezen. Wij houden echt van leuke hebbedingetjes. En dan heb ik het voornamelijk over mijzelf.

 9. volkswagen bus kindertent, origineel kado voor de kleinkinderen, wordt spelen bij oma nog leuker

 10. Ik zou allemaal kleine goodies kopen die me blij maken en ik mee kan nemen in m’n tas voor instant blijheid als je ’t even nodig hebt….zoals wanneer je man je trouwdag vergeet en zelfs de dag erna er met geen woord over rept…..(het zou zomaar kunnen dat gisteren mijn trouwdag was en ik geen bloemen / kaartje / of chocolade heb gezien….zo zoooomaar kunnen! )

 11. Wat super super gaaf! Wordt gewoon hebberig van die webshop! Ik zou 100 % voor mijzelf shoppen omdat ik dat gewoon verdiend heb. Aangezien ik moeilijk in slaap val zou ik voor het muziek kussen en de eenhoorn lamp gaan. Heerlijk muziek luisteren en staren naar mijn eenhoornlamp: als ik dan nog niet in slaap val weet ik het ook niet meer

 12. Wat een ontdekking! Ik zou willen dat het al Kerst was omdat ik dit jaar sowieso de tofste cadeautjes ga shoppen! De Joyo tafellamp met us-aansluiting voor ons zelf, omdat het nu steeds zo’n rommeltje is met al die draden. Sushi-kousen voor m’n zus (en de sushi gummybeertjes want dat kan ik waarschijnlijk toch niet laten), de wc-golfset voor mijn man en de vissertjes die je theezakje vasthouden voor mijn schoonzus! Gelukkig heb ik een groooote familie en dus een goed excuus om deze webshop leeg te kopen ? Oh ja, en de bril voor tijdens het ajuinen snijden: geniaal!

 13. Ah, wat een gave webshop! Ik ben ook echt dol op van die (nutteloze) hebbedingetjes. Die cupcake warmer vind ik echt leuk bedacht, ben benieuwd of z’n klein dingetje je thee echt warm kan houden. Wat leuk, ze hebben zelfs een ‘hipster’ categorie.
  Ik vind deze polaroid toiletrolhouder wel echt heel gaaf: https://www.radbag.nl/polaroll-toiletrolhouder-color , fleurt gelijk de heleboel daar een beetje op. Zou echt leuk staan in ons studentenhuis, haha.

 14. Wat een grappige producten! Ik zou gaan voor een mini Henry stofzuiger. De grote heb ik al, ik ben benieuwd of de kleine het net zo goed doet.

 15. Nou hier wordt ik wel hebberig van! Leuke webshop zeg. Ik vind de bad cat mok super en de broodtrommel van koelkast mag dan ook niet ontbreken. De gloeilamp baasjes zijn schattig en o, er is nog zoveel meer. Hahaha.

 16. Ik hou van fotograferen, de DIY Konstruktor SLR lomografie camera lijkt me daarom erg leuk ?.
  Of de zaadbommen vlinderweide, wat zal het dorp hier dan vrolijk worden met al die bloemetjes en vlinders en natuurlijk geen saaie plekken meer.
  Maar welke ik helemaal fantastisch vind is de fiets pizzasnijder, echt super leuk!!! Wordt ik helemaal blij van ?
  En nog heel veel andere leuke artikelen, ik ga hier zeker snel weer terug komen om te shoppen wat een super leuke webshop!

 17. Een nieuwe website voor mij, vol hebbedingen…wat heerlijk om daar te snuffelen. Ik ga hem bewaren want soms ben ik zelf een beetje inspiratieloos. Maar voor nu wat zou ik kiezen……..???!! Eerst iets voor dochterlief van 5 omdat mijn vriend en ik groter wilde wonen, dit in de stad niet te vinden was zijn we naar de polder verhuisd. Nu een paar weken en ik vind het fijn! Meisje moest mee maar ook andere school. Dag vriendin (auw mijn moederhart). Ze is dapper en veerkrachtig maar soms mist ze ze nog intens. Voor haar zou ik een lief eenhoornlampje kopen. Troost in de moeilijke donkere nachten. Het komt vast goed. Tijd heelt wonden. Maar kom maar op dan!!!! Voor mezelf de geweldige splash snijplank vurig rood!!! En de siliconen lunchbox. Dag plastic zakjes. Dit fleurt een boterham met kaas enorm op. En dan zou ik …….!! Wensen genoeg. Super leuk om mee te doen. Fijne dag.

 18. Toffe giveaway!! Ik kende de site nog niet maar wat een vrolijkheid!! Met twee kleine kinderen die constant verkouden zijn ga ik voor de Moai tissuehouder. Veel beter als die stomme kartonnen doos die nu standaard op tafel staat! Het Wild dunner bord vind ik ook hilarisch, en wie weet gaat onze peuter er ook beter door eten. Het wordt hoe dan ook lachen aan tafel 😉

 19. Wauwwww ? Wat leuk!!! Ik wil stiekem toch echt het aapje! Zo schattig ? Daarnaast zou ik sowieso iets met een eenhoorn erop willen aanschaffen! Want dat is iets wat ik gewoon echt nodig heb! ??? en heeeel misschien een kleinigheidje voor m’n vriend? Heeeel misschien?

 20. Wat een superleuke webshop! Ik zou het iDream 1260 Hoofdmassage apparaat wel willen, omdat ik vaak last heb van een ‘vol’ hoofd en na een drukke periode migraineaanvallen aan de lopende band heb. Ik weet alleen niet of ik het hoofdmassage apparaat mag gebruiken. Ik heb geen hersenaandoening of hersenchirurgie ondergaan, maar ik heb wel een ICD (implanteerbare defibrillator) en ik weet dat dat ding al die massagetoestanden niet echt op prijs stelt ?
  In dat geval ga ik voor mijn tweede keus: badkuipverlichting in de vorm van een regendruppel. Want een andere manier om volledig te ontspannen is een lekker warm bad, een rustgevend muziekje en sfeervol licht (in plaats van het ‘grote’ badkamerlicht!) Met €50 kan ik zelfs twee aanschaffen, zodat ik ook nog genoeg licht heb om een boek te kunnen lezen ?

 21. Wat een superleuke webshop! Ik zou het iDream 1260 Hoofdmassage apparaat wel willen, omdat ik vaak last heb van een ‘vol’ hoofd en na een drukke periode migraineaanvallen aan de lopende band heb. Ik weet alleen niet of ik het hoofdmassage apparaat mag gebruiken. Ik heb geen hersenaandoening of hersenchirurgie ondergaan, maar ik heb wel een ICD (implanteerbare defibrillator) en ik weet dat dat ding al die massagetoestanden niet echt op prijs stelt ?
  In dat geval ga ik voor mijn tweede keus: badkuipverlichting in de vorm van een regendruppel. Want een andere manier om volledig te ontspannen is een lekker warm bad, een rustgevend muziekje en sfeervol licht (in plaats van het ‘grote’ badkamerlicht!) Met €50 kan ik zelfs twee aanschaffen, zodat ik ook nog genoeg licht heb om een boek te kunnen lezen ?

 22. Allereerst, wat een gave actie weer en wat een awesome webshop is Radbag!

  Ik heb meteen gezocht op de funny stuff, want ik kan wel wat ‘opfleuring’ gebruiken!

  Hier een poging tot een top 3 (na wat wegstrepen, wisselen en terugzetten):

  1!! De toverstaf-afstandbediening (O_O)>♡
  (Ik vind de zoektocht naar iets om te kijken en het eeuwige zappen een horror! Wat kan er dan een betere remedie zijn dan wat *zapzap* magie?! (^_^) )

  2!! De snoep automaat
  (Dan duurt het langer tot het snoepje in mijn mond zit en is de voldoening groter! “Yezzzz, I finally got it! *omnomnom*)

  3!! De “Better Call Saul”-mok
  (20 juni is mijn vriend jarig en Better Call Saul is een van zijn favo-series. Vind het wel lief van mezelf dat ik voor hem ook iets in mijn top 3 zet. Hehe (>_<) )

  So yeah, genoeg awesome gadget om uit te kiezen!

  Ik wacht af en ga even mijn lucky-socks erbij halen! (^_^)

 23. Wauw! Wat een website! Heb hier al vaak dingen besteld en zal dat zeker blijven doen! Heerlijk om rond te neuzen voor cadeautjes…! Een cadeautje voor jezelf uitzoeken is helemaal geweldig natuurlijk, dat doe ik niet zo snel!
  Ik houd van koken, dus een moleculair keukenset zal ik zeker uitzoeken. Heerlijk experimenteren in de keuken!
  Als we dan toch met eten bezig zijn…hoe kun je nou leuker eten dan van een wild dining bord? Hilarisch om te zien hoe je van spaghetti haren geeft aan de dieren… humor aan de eettafel, ik houd ervan!!!
  Voor in ons nieuwe huis komt een gastenboek voor op de wc ook erg van pas. Na het moleculair koken hoop ik dat ze lang op de wc zitten vanwege het gastenboek….;-)…
  Oeh….heerlijk om zo te fantaseren over wat je jezelf cadeau gaat doen…gewoon omdat het kan!
  Bedankt voor dit geluksmomentje…het uitzoeken en bedenken wat je zou willen was al heerlijk!

 24. Nou de hele site doorgespit, maar ik ben eruit..
  Voor mijn oudste zoon de Slush Cuppy
  Voor mijn dochter de Donut portemonnee
  Voor mijn jongste zoon de Monsterplantenset
  Voor mijn man de Better Call Saul mok
  En voor mijzelf de lol van het geven…
  en de GNAW chocolade… of toch liever het Nutella slot..? Nee, daar heb je helemaal niks aan, haha. Toch dan maar de chocolade!

 25. De warme walvis sloffen voor mijn koude pootjes en die sprinkles strooier! Ik wil hem ik wil hem…maar geen excuus om te kopen. Maar winnen zou geweldig zijn!

 26. Oooowh!!! Te gek!!!! Flamingo’s en unicorns en allemaal gave hebbedingetjes!
  Na mijn werk ga ik even flink speuren en update ik wel een verlanglijstje 😀 perfecte cadeaus voor een dirty thirty denk ik zo! 😉

  1. Wat n gave hebbedingetjes. En als ik zou winnen zou de unicorn strooier ook in t mandje gaan. De donut usb theewarmer en de vissertjes voor t theezakje en dan nog waarschijnlijk de unicorn beker. Als drukke mama van n tweeling van drie dan echt voor n heerlijk mama momentje te gebruiken hihi.

 27. Leuk, leuk, leuk ik kan niet kiezen. Radbag.nl is net een snoepwinkel, waaruit te veel te snoepen valt. De Kokeshi Bento Boxen zijn te grappig om uit te eten, de verwarmde walvis huisslippers voor mijn koude voeten, De bureaustofzuiger Henry & Hetty voor alle kruimels op mijn bureau of een Interactief Glow T-shirt waar ik lekker mijzelf creatief kan uiten! Ik kan nog uren rondstruinen op deze site en zie telkens weer iets anders wat ik wel zou willen hebben.

 28. Leuke dingen! Dat zal nog moeilijk kiezen worden als ik win! In ieder geval lijken de Kokeshi Bento Boxen me heel leuk om te hebben!

 29. Wow wat een geweldige spulletjes allemaal ! Ik ga zeker kijken op deze leuke website.

  Ik zou voor de donut zwemband gaan heerlijk voor op de vakantie voor mezelf maar ook voor de meiden. De eenhoorn strooier is trouwens ook geweldig voor de sier in de keuken maar ook geweldig voor de taarten en cupcakes die ik samen met me twee meiden van 4 en 13 maak die zullen hier helemaal vrolijk van worden.De tafelstofzuiger zou ik er ook bij nemen super handig voor als de kinderen geknoeid hebben even snel opzuigen en klaar ! super schattig ook deze mini stofzuigers op me werk gebruik ik de grote variant dus deze mag niet ontbreken.

 30. Die cupcake voor mijn baas! Die loopt tientallen keren per dag met zijn kop thee naar de magnetron om de thee maar weer eens op te warmen.
  Vanavond in alle rust eens de hele website doorspitten.

  1. Haha. Zo typisch, altijd eerst aan een ander denken 🙂
   Maar voor mezelf zie ik (gelukkig) ook genoeg leuke dingen:
   – Matroschka maatbeker
   – Planten in houtblokken (misschien lukken aardbeien dan ook eindelijk eens hier)
   – VW bustent
   – De bananenparaplu. Helemaal te gek
   Leuke site, die blijft erin…

 31. Wat een leuke webshop! Hier word ik er hebberig van en dat is niet goed voor mijn portemonnee, hihi maar als ik een cadeau moet kopen, weet ik waar ik moet wezen! Bedankt voor de tip. Ik zou graag van het shoptegoed eenn Minipresso willen kopen en de rest van het geld leg ik er zelf bij. Handig voor onderweg als we een roadtrip gaan doen met het gezin. Koffie smaakt niet altijd overal lekker. Op reis neem ik liever mijn favoriete koffiemerk mee. Ik hoop op een kans. https://www.radbag.nl/minipresso-de-meest-compacte-espressomachine-ter-wereld

  1. Feel your pain, ik kan mijn eigen koffie ook echt missen als ik op vakantie ben.
   Laat je me weten hoe het apparaat bevalt?
   Gefeliciteerd: jij bent 1 van de 2 winnaars en ontvangt NU een mailtje van mij 🙂

 32. Dit is moeilijk kiezen zeg! Ik heb voor iedereen wel iets leuks gezien zoals spullen van Game of Thrones, Breaking Bad en The walking dead. Ook de kras wereldkaart is leuk en de cartoon fotolijst en de posters, bierwereldreis en… Ik kan nog wel even doorgaan! Voor ieder wat wils

 33. Ooohhhh wat gaaf dit! Ik zou dan zeker de unicorn beker scoren, i love unicorns (er word er eerdaags zelfs 1 getatooeerd). Ik heb nu mijn londenkoffiebeker en zei van de week al tegen hubby dat die op raakt en we dus weer naar camden town moeten, maar hey die unicorn beker is nog veeeeel cooler! De hetty mini zuiger is ook zeer welkom hier met 4 kleine rommelmakers hahaha. Hoe vaak ik wel niet ooohh Euh….hoor hahahaha. Ik ga duimen!

 34. Wow, wat een supervrolijke actie is dit! Ik heb eens bij Radbag rondgesnuffeld en wat ik nu echt heel leuk zou vinden is : https://www.radbag.nl/slush-cuppy-zelf-slushies-maken , de https://www.radbag.nl/maiskolfhouders-mexico-set-van-2 de https://www.radbag.nl/broodtrommel-koelkast en het https://www.radbag.nl/eekhoorntje-thee-ei Stuk voor stuk geweldig leuke items! De broodtrommel is een vervanger voor het trommeltje wat ik altijd meeneem en van mijn zoon is geweest zo’n 20 jaar geleden, er zit een sticker op van de Okki 🙂 De maiskolfhouders zijn echt helemaal te gek leuk. Wat een topper van een webshop is dit zeg 🙂

 35. Ik ga voor nr 9 de hetty , alltijd maar kruimels op mijn laptop, ja ja ik weet het niet eten boven de laptop, maar ik ben zo druk dat het toch vaak gebeurd , zo blijft alles mooi schoon , dus heel hard duimen .

 36. Ai, u wordt er nog druk mee uwe Maristeit.
  Ik ben gek op teksten en liedjes. Dus de “Weet je nog” poster of de songtekstposter zou geweldig zijn op onze nieuw geverfde muur. 🙂 en de warme knuffel eenhoorn!!! Win win haha. Past precies bij mn eenhoorn trui die ik soms per ongeluk ook buiten aan heb. It’s so fluffy! En dan de ijskoffie maker om het af te maken. Omdat ik het nog steeds niet voor elkaar krijg om ijskoffie te maken zoals de Grieken dat kunnen.

  Anyway, ik dwaal nog even verder. Bedankt voor deze tip!

 37. Oooh help, wat veel leuks.. where to start?! Ik zou gaan voor een Slush Cuppy om zelf Slush te maken, hier zit namelijk een jongetje van 10 maandjes met doorkomende tandjes.. Auw! 🙁 Eens zien of we een verantwoorde Slush voor hem kunnen maken die wat verkoelt! Ook al een tijdje verliefd op die leuke lightboxen om mijn vriend te verrassen met leuke teksten. En zo’n suikerspinmachine zou niet misstaan op babyboy’s eerste verjaardag straks. Maar ik moet nu echt stoppen met kijken want ik zie alweer veel te veel leuks… Huh? GNAW chocoladerepen..Banoffee Pie Smaak… die wil ik oooook!

 38. Geniale producten op radbag zeg!!! De verwarmende knuffeleenhoorn of de 3d avengers wandlamp of de spiegeleivorm in de vorm van een kat!!! Geweldig!! De lamp zou supertof staan op de logeer kamer van mijn kleine neefje hier in huis! Duimen, duimen!!!

 39. Zoveel leuke dingen op deze site, maar de wild dining borden zijn echt te te te leuk! Leuke actie want nu heb ik weer een leuke webshop ontdekt!

 40. Ik kende de shop nog niet. Maar de 6 vaasjes in de vorm van een gloeilamp geweldig zeg……

  Vragen mijn mantelzorgers geheid als ze komen afstoffen of ik nog meer klein spul kan neerzetten. Mijn huis, toch hihi. Dat ik dan niet zelf kan afstoffen tja hihi.

 41. Oh my, die site is GEWELDIG!!

  Ik kan hier dus echt een enorme lijst opschrijven, maar ik ga voor… het onderwaterlicht voor on bad. Love it!

 42. Geweldige shop.Ik zou spullen shoppen voor mijn sfstuur summer garden party. En ik zag een opblaasbare birrkoeler. Ik denk dat doe door de mannelijke gast en wel gewaardeerd wordt

 43. Zo wat een hoop leuke cadeautjes 🙂 20 juni ben ik jarig 🙂 En het zou super leuk zijn als ik zelf een cadeautje voor mijzelf zou mogen uitzoeken 🙂 Ik zou voor de Barbutler met led gaan om het feest helemaal compleet te maken 🙂

 44. Oeehhh hebben ze misschien ook het luchtbed in de vorm van een eenhoorn dat ik overal terug zie komen??? Die moet ik heb en!!!

 45. Gel manicuursetje mini makroon voor mijn nagels, Broodtrommel koelkast, Big Face Labrador T-Shirt, Boekenkluis zijn enkele dingen die ik gek gaf vind

 46. Wat leuk! Ik zou gaan voor het Bookrest bedlampje of de Jack Rabbit koptelefoon splitter.
  Maar die gepersonaliseerde posters die je kunt laten maken zijn ook heel tof!

 47. Ik zou de Maoi Tissuehouder kiezen omdat die zo mooi is en supergrappig en de Candy Grabber snoepmachine, totaal nutteloos want mij lukt dat nooit, gelukkig want ik doe aan de lijn…maar ik vind hem gewoon heel leuk

 48. Wat een leuke winkel! Ik ga hem onthouden voor als ik weer eens een leuk cadeautje voor iemand zoek en geen flauw idee heb wat te halen.

  Maar belangrijker nog, eerst een cadeautje voor mij! 😉
  De koffiemok met levelmeter of die van Jon Snow, een Nessie soeplepel, thee-ei manatea, tetris lamp of pacman spooklamp. Allemaal spulletjes waar ik heel vrolijk van zou worden! En ik zou geen van die dingetjes zomaar eens cadeau doen aan mezelf, zonde!

 49. Lieve maris
  Aaaaaaaahhh dit is gewoon super duper Awesomeeee ??
  Alle dingen ervan vind ik super tof en het liefst zou ik ze allemaal willen! ?
  Ik heb nog 2 weken examens en dan vakantie ?? ik ga met mn beste vriendin naar Toscane en hoe tof is het om dan zo’n toffe foto te hebben in het zwembad met een flamingo zwemband (die zou ik sowieso bestellen) ?
  En daar een leuk kiekje van te geven op insta!! Kortom ik wil deze give away super duper graag winnen! ? Fijne dag!

 50. Ik zou graag de donut zwemband willen, geweldig vind ik hem! Oké ik vind donuts ook erg lekker haha maar ik ga ook graag zwemmen.
  En dit haar gaan we naar Italie op vakantie, donutband komt dan vast goed van pas ??

 51. Heel erg leuk, die grappige spulletjes. Ik kan het ook nooit laten als ik in een vreemde stad komt, om zo’n winkeltjes waar ze dit soort spullen verkopen binnen te lopen, superleuk om dat allemaal te bekijken.
  Ik ben nog op zoek naar toffe onderzetters en ze hebben een heel gaaf setje van Vinyl (LP’s) onderzetters en die ijslolliemaker, daar zouden we allemaal in huis blij mee zijn.

 52. Geen idee of we een kansje maken vanuit België om mee te doen met deze leuke win actie…maar met het world wide web kan alles toch?
  Met de vakantie voor de deur kies ik de grote donut zwemband…!!
  Mijn dochter is jarig op vakantie en helemaal gek op donuts. En in dit XL exemplaar passen we samen!! Gezellig dobberen op het zwembad onder een stralende zon…een cadeautje voor haar maar ook voor mezelf! Dubbele fun dus!!

 53. Wat een leuke shop!? Kan hier wel genoeg leuke dingen vinden..
  De ijslolliemaker van het vw busje,? de eenhoorn sprinkler en sloffen?! En de donutbadhanddoek en zwemband ? zijn ook gaaf voor op de camping ??

 54. Edit: die mok wil ik natuurlijk ook! Roze, fuck, koffie en een unicorn in één. Zou ik dan toch nog een morning person worden?! ?

 55. Oeehhh deze winactie is te gek ! Ik waag ook een gokje mee, ik zou zoiezo voor de Verwarmbare knuffel-eenhoorn gaan ik vind de Nari Wal lamp, de eenhoorn mok en het Emoji kussen (de poop variant haha) ook helemaal te gek !! #duimduimduim

 56. Misschien hebberig, maar ik heb een lijstje. Here goes:
  – Houten snijplank van Game of Thrones, want Game of Thrones;
  – Nessie soeplepel, want ik maak vaak soep en de standaard soeplepel is saai;
  – Zoku ijsmaker, want ik ben dol op zelfgemaakte ijsjes en deze ijsmaker is zo cool;
  – Muziek kussen, zodat ik makkelijker naar mijn podcast kan luisteren voor het slapen gaan;
  – Popcorn machine, want ik word heel blij van popcorn.
  🙂

 57. UNICORNS are amazing en fantastic, en OMG de lamp, de mok die enige eenhoorn strooier en dan die te gekke sloffen die matchen dan mooi met mijn Unicorn onesie. Dit zijn de kadootjes die ik zeker voor mezelf zou kiezen. Hier wordt toch iedereen ontzettend blij van.

 58. De Yoyo tafellamp met USB poorten ziet er prachtig uit en laad ook nog eens je smartphone op! Opladen en verlichting op hetzelfde moment! Wat een leuke webshop en zoveel leuke dingen. Daar word je vrolijk van! Hier kom ik zeker nog eens terug om een kijkje te nemen!

 59. Hahaha….wat een geniale cadeaus heb ik zien staan op http://www.radbag.nl!!! Ik ging “even” kijken….heb dus meer dan een half uur op de site rondgeneusd 😉 Het gastenboek voor op de wc vind ik helemaal geweldig, net als de Candy Grabber machine ! (Okee okee, de Breaking Bad blue Crystal Menth..daar moet ik wel even om lachen) 🙂

 60. Wat een leuke site is dat! En een cadeautje voor mezelf uitzoeken is ook niet verkeerd natuurlijk. Als echte kookliefhebber zou ik gaan voor de Ijskoffie maker van Zoku: ideaal voor een lange, warme zomer.. hoewel er voor 20 juni echt enorm plensweer voorspeld is.. Daarom voor de koudere dagen de Visser theezakjeshouder! Super cadeaus!

 61. Oh dit is echt zo leuk!! Vooral die brandblusdrinkfles en de cupcake-koffiewarmer. Die laatste zou echt ideaal zijn, haha. Koude koffie is zooooo yugh. De webshop heeft ook echt geniale dingen. Die bureauventilator lijkt me wel wat, evenals het mystical fire (because pretty, haha). Die ongesteldheidsslipjes zijn ook echt hilarisch. XD Denk overigens dat vriendlief de tetrislamp geweldig zal vinden. 😛

 62. Wat hebben er al veel mensen meegedaan.
  Ik ga toch ook een kansje maken, want ik wil heel graag de Zoku Duo Quick Pop om zelf ijsjes te maken.
  Dat lijkt mij zo handig en zo heb ik altijd ijsjes binnen handbereik 😉

 63. Mijn favoriete top 3:

  1) Verwarmde walvis huisslippers -> heb altijd last van koude voeten met deze lieve slippers nooit meer 😉
  2) Snoepkraam My Pick’n’Mix -> ben een echte snoepkont en hou ook van orde in deze snoepkraam kan ik beide combineren, snoepjes in overvloed en netjes gesorteerd 😀
  3) Eekhoorntje thee-ei -> Voor thee mag je me altijd wakker maken, en deze is zo schattig ♥

 64. Geweldige webshop! Een leuk cadeau zou zijn de Zoku Duo Quick Pop, geniaal bedacht! Zoonlief vindt het geweldig om samen ijs te maken maar een nacht wachten terwijl het ijs in de vriezer zit is minder natuurlijk. Hiermee kunnen we na 10 minuten al samen ijs eten. Verder blijft zo’n lightbox leuk en zou het mijn vriendin opvallen als ik dat Cannabiskookboek tussen haar kookboekverzameling zet? Hahah 😉

  1. Laat je het me weten, of het haar is opgevallen?
   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 2 winnaars en krijgt NU een mailtje van mij 🙂
   Veel plezier met ijsjes maken ook: ik heb sinds een jaar een Zoku pop maker en ben er nog steeds erg blij mee!

 65. Een unicorn sprinkler strooier!!!! Hoe heb ik mijn leven kunnen leven zonder? Ongelooflijk. Die moet je toch gewoon hebben. Al is het alleen al om even naar te kijken als t regent. Hop wat sprinkles over je taartje en daaaar schijnt de zon.
  Prachtig.
  En de rest van de kadobon gaat dan ook vast op aan laat-het-maar-regen-hier-schijnt-de-zon-spullen. ♡it.

 66. Super, super, superleuk! Ik word helemaal wild van al deze dingen! Die mini-stofzuiger Hetty vind ik echt te schattig! Ik doe graag mee!

 67. Ik zou voor de eenhoornslofjes gaan (https://www.radbag.be/eenhoorn-slippers-store-12)
  Ik vind ze al erg lang leuk, maar aangezien ik binnenkort ga verhuizen, probeer ik elke euro te sparen en ze niet uit te geven aan onnodige spullen. Helaas behoren slippers in de vorm van een eenhoorn tot overbodige kosten 😉 Daarom zou het wel leuk zijn om die cadeaubon te winnen, dan is het meteen een cadeautje voor mezelf omdat ik zo goed aan het sparen ben 🙂

 68. Wat gaaf….!!!! Doe heel graag mee…! Ik ga voor de splash kookhulp & snijplank van die dingen die ik erg leuk vind maar geen geld aan uit zou geven hahaha

 69. Zo… ik heb flink de tijd genomen om even rond te neuzen. Wat een coole hebbedingetjes!
  Ook leuk het ‘profilen’ op de site. Blijkbaar zou ik mijn aankomende verjaardag ook een Nerdy Thirty kunnen noemen, als ik de cadeautjes voor mezelf uitkies :p
  De Unicorn mok en sprinkles strooier vind ik fantastisch. Vooral de sprinkles!!! Ik heb je confetti cake nog even opnieuw bekeken en ik ben het er absoluut mee eens dat er altijd meer confetti/sprinkles bij mogen! Altijd!
  (ook zo leuk, die vlaggenlijn! Ga ik proberen deze zomer, voor mijn dochter die 4 wordt dan… niet voor mezelf 😀 De unicorn strooier en überhaupt confetti en sprinkles zijn ook echt voor haar en haar zusje… Echt!)
  Met mijn niet zo subtiele/geheime obsessie met zeekoetjes kan ik het Mana-Tea thee-ei niet weerstaan. En qua budget wordt het toch lastig als ik dit allemaal wil en stiekem ook nog aas op de walvis sloffen…
  (Al ben ik wel bang dat onze kitten dan zal denken dat walvisjacht oké is….)
  De DIY projector sterrenhemel is ook echt hemels! De otter plakbandhouder is te gek! Geen enkel excuus om em aan te schaffen… Ik heb ein-de-lijk een plakbandhouder gevonden waar ik geen eeuwige strijd mee heb tijdens het inpakken van cadeau’s… maar hij is gewoon zo cute!
  Ook heel gaaf is de Scrabble LED-lichtjesketen. En tot slot (dan zal ik ophouden met kwijlen) de flamingo cocktail roerstokjes. Want elk feestje is gewoon leuker met een roze vogel in je glas!

  (Mocht ik dit berichtje nu 5 keer geplaatst hebben, sorry ik maak heeel graag kans 😀 en het verzenden lijkt niet goed te gaan 🙁 )

 70. Oh ja dat weet ik wel, het bookrest bedlampje! Of toch het tuinkabouter bloedbad?
  Of nee, de schoolbord Globe.
  Of, of,of……
  Eerst maar eens afwachten of ik win, dan kan ik daarna de knoop doorhakken 🙂

 71. Ooooh die mini stofzuigertjes!!! Ik heb ook een zwak voor miniatuur,oh hebbuh!!! Haha
  Zo’n aapjes nagellakblazer lijkt me ook super handig ?
  Ik doe graag mee!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret