Magische Maaltijdkom

rosti mepal loomm bowl soup
Toen ik deze kom zag, vond ik het maar een beetje een vreemd en raar ding. Totdat ik ‘m in mijn handen had en het kwartje bij mij viel: hij is a-maa-zingggg (denk hier een hyperactief Tellsell stemmetje bij)!

Kijk, als pedagogisch verantwoorde moeder *kuch* pleit ik er natuurlijk voor dat we als gezin tezamen aan tafel de maaltijd nuttigen. Maar zodra die kindertjes uit mijn kielzog zijn, eet ik het liefst ongestoord met mijn bord op schoot voor de TV of boven mijn laptop.
Maar dit is niet altijd even praktisch. Wij hebben bijvoorbeeld een hoogbejaarde poes die altijd om aandacht zeurt en mij kopjes geeft wanneer ik met eten op mijn schoot zit. Niet handig dus, als je een kom hete soep boven je laptop probeert te balanceren.
Ook wil ik graag meteen kunnen beginnen met eten en niet eerst wachten totdat ik mijn vingers niet verbrand aan de buitenkant van de kom.

Al deze luxeprobleempjes, zijn nu verleden tijd. Aanschouw mijn nieuwste aanwinst en deel mee in mijn vreugdedansje:

rosti mepal loomm bowl green

Ziet eruit als een kom met een ‘gek oortje’ nietwaar?

rosti mepal loomm bowl oatmeal

Maak kennis met de ‘Loomm’. My precioussssss 🙂

De Loomm bestaat uit een keramische kom (witte magnetronschaal) en een gekleurde kunststof houder.
De inhoud van de magnetronschaal is groot genoeg voor een gangbare eenpersoons maaltijd. In de schaal (die geleverd wordt met een deksel) kun je zowel maaltijden bewaren (in de koelkast én vriezer) als opwarmen in de magnetron.

rosti mepal bowl loomm oats

De speciale gekleurde houder maakt de Loomm extra comfortabel. Hij is namelijk met één hand uit de magnetron te halen en vast te houden, want de buitenkom blijft altijd koel.

rosti mepal loomm bowls

Ik heb de Loomm nu een paar keer gebruikt voor mijn ontbijt en lunch en ik ben echt enthousiast. Hij ligt lekker in de hand en het formaat is ook precies goed. Ik knoei een stuk minder en kan nu ook met één hand onze poes aaien zonder dat er ongelukken gebeuren. Een echte aanwinst dus!

[bctt tweet=”Shoptip voor liefhebbers van eten op schoot: een magische maaltijdkom!”]

Deze kom is niet alleen handig voor het binge-watchen van series in bed of op de bank, maar ook om mee te nemen naar je werk of wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen.

rosti mepal tomato soup loomm bowl

 

Specificaties van de Loomm maaltijdkom

rosti mepal loomm maaltijdkommen
Merk: Rosti Mepal
Inhoud: 750 ml
Afmetingen 215 x 172 x 98 milimeter
Momenteel verkrijgbaar in 6 kleuren voor €14,99

Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? En eten jullie ook graag (alleen) en met een kom of bord op schoot?
Let me know!

 

Wil je eens per ongeveer 3-4 weken een update ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve winacties die niet op mijn blog verschijnen?
Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE:


*Dit artikel bevat gesponsorde producten. Kijk voor meer info hierover op de pagina ADVERTEREN of lees mijn DISCLAIMER.

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

18 reacties

  1. Wat een handige kom! Baal altijd van het feit dat mijn kommen te heet worden om uit de magnetron te halen en de inhoud koud blijft. Zo kan ik hem tenminste makkelijk uit de magnetron halen 🙂

  2. Ik houd heel erg van soep en dit ziet er uit als een hele handige soepkom! De kleurtjes vind ik trouwens ook erg leuk.

    En ja, alleen eten kan heel heerlijk zijn. Ik vind alleen met manlief eten al een luxe. 😀

    1. Ik vind het een luxe/geslaagde maaltijd, wanneer er tijdens het eten niet gezeurd of gehuild wordt dat het vies/groen/koud/te warm is 🙂
      Dan ga je die momenten dat je alleen (met bord op schoot) en in stilte kunt eten, opeens heel erg waarderen haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret