LEGO World 2016 WINACTIE!

legoworld1
Voordat je het weet staat de herfstvakantie weer voor de deur en dat betekent…. LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht!
Hier heb ik een paar jaar geleden een superleuke dag gehad met Mika (lees HIER mijn review over de 2013 editie terug) en was hij not amused omdat hij vierde werd in een bouwwedstrijd waar alleen prijzen werden uitgereikt aan de top 3.

Ik was hier ook ‘not amused’ over, want ik was verdorie uren bezig geweest om overal oranje blokjes (een zeldzame kleur…) vandaan te sprokkelen, zodat hij zijn pompoen kon bouwen:

legoworld

Dit jaar gaan we wéér en valt hij voor de bouwwedstrijd in een andere leeftijdscategorie. We zijn al bezig met een plan de campagne, want tsja: bloedserieuze LEGO fans hier hoor 😉

Wat is LEGO World?

LEGO World is het grootste LEGO spektakel ter wereld, dat ieder jaar in de herfstvakantie plaatsvind in de Jaarbeurs Utrecht.
De allerkleinste kindjes kunnen genieten van de LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater, LEGO Friends fans kunnen in een echte kermis attractie stappen terwijl de kids bij LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder.

 legoworld3
legoworld2

legoworld5

De Star Wars fans kunnen ook weer hun hart ophalen, want dit jaar is er een unieke collectie te zien van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Of bestuur je liever je eigen LEGO robot bij de LEGO Mindstorms stand? Alles is mogelijk!

 legoworld4

Daarnaast hebben de bezoekers van LEGO World dit jaar de eer om de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes te komen bewonderen.
Deze ferry boot is maar liefst 12 meter lang en wordt speciaal voor LEGO World helemaal uit Denemarken gehaald. Als kers op de taart is er ook een hele bijzondere real size Porsche te bewonderen, die voor de helft echt is en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

  legoworld7
legoworld8
legoworld10

Op zaterdag 22 oktober 2016 vindt ten slotte de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen plaats, waarbij de winnaars een reis kunnen winnen naar LEGOLAND in Denemarken.

Nieuwsgierig? Wil je meer zien?
Lees dan mijn verslag (met door mij gemaakte foto’s) over de LEGO World 2013 editie!

Goed om te weten, voordat je gaat!

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags.

Ticketprijzen
Tickets kosten online (HIER) €19,50 en aan de kassa €25,00.
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Doelgroep LEGO World
LEGO World is leuk voor kinderen van 1,5 t/m 12 jaar, zowel voor jongens als voor meisjes.
Persoonlijk vond ik het érg druk en overweldigend en zou ik zelf geen al te jonge kinderen hier mee naartoe nemen.

Eten en drinken
Er is catering aanwezig op LEGO World waar je eten en drinken kunt kopen. Maar het is ook toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het evenement.

LEGO verkoop
Er is een Intertoys winkel op LEGO World aanwezig waar je de nieuwste LEGO sets kopen. Daarnaast is het mogelijk leuke LEGO artikelen en losse stenen te kopen in de LEGO verkoop stands. Dus heb je een chronisch tekort aan roze of oranje steentjes, zoek je dat éne poppetje uit een serie Mini Figures of wil je wat poesjes, hondjes, konijntjes, speciale raampjes, deurtjes, dakpannen of losse bloemetjes kopen voor je LEGO stad?
Neem dan al je opgespaarde zakgeld mee en ga los bij de vele stands!

WINACTIE! <GESLOTEN>

Ik verloot 1 x 2 tickets voor de LEGO World 2016 editie.
Hebben?

legoworld6

Geef een hartje voor/LIKE dit artikel op Facebook, Twitter, Instagram OF Bloglovin EN laat in een reactie onder dit artikel weten waar je hebt geliked (eventueel met profielnaam, als deze erg afwijkt van je eigen naam).

Op vrijdag 30 september 2016 krijgt de winnaar hieronder een reactie van mij op zijn/haar comment EN een e-mail.

Good to know: LEGO World is van dinsdag 18 t/m maandag 24 oktober 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht. De tickets ontvang je één week van tevoren en zijn de gehele week geldig.

Meer info over LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht kun je vinden op: legoworld.nl
Ben je een nieuwe bezoeker van mijn blog en een LEGO fan? HIER vind je alle LEGO gerelateerde artikelen op mijn site!
Ik ben ook dol op LEGO 🙂 Nice to meet you!

 

Over de uitslag van deze winactie wordt niet gecorrespondeerd. Lees mijn DISCLAIMER voor meer info over winacties op mijn blog.
Interesse in een winactie op deze website? Bekijk dan de pagina ADVERTEREN.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

66 reacties

 1. Een Like op je FB pagina. Lijkt me super leuk om met Thom, onze zoon van bijna 6 en groot LEGO fan, heen te gaan!!
  Ik wens jullie veel plezier!
  Gr Bar Bara

 2. Hier ook een like op fb! Lijkt mij super leuk om samen met Thies op date te gaan! Klim ik vast weer in de coole mum ladder….

 3. Een like op Facebook gegeven. Ik heb twee LEGO star wars fans in huis. Ik zou t super tof vinden om ze met de kaartjes te kunnen verassen!

 4. Wat zou dit n geweldig verjaarscadeau zijn voor mijn zoontje (1 okt jarig).
  Ik heb meegedaan via een luke op Facebook.

 5. ik zou dolgraag met mijn meiden naar de lego World gaan. We zijn bij de allereerste presentatie van lego friends geweest in het Beatrix theater in Utrecht. Ze hebben ook een grote verzameling lego friends.

 6. Lijkt mij fantastisch, ik heb de aller aller grootste 8 jarige lego fan in huis die elke avond ‘leest’ in zijn legoreclame boekjes van de intertoys. Dus je snapt dat die niks liever zou willen dan naar de legobeurs….
  Een hartje op instagram

 7. Ik heb hem geliked op fb. Ik zou mijn vriend met deze tickets verassen, omdat hij gek is op lego. Dit grote kind (25) kocht vorige maand van zijn verjaardagsgeld een wall e in de lego winkel in Alkmaar.

 8. Ohh wauw! Wat wordt ik enthousiast over deze blog!!
  Wat zou het tof zijn om n mama-zoon dagje te doen en papa en zusje thuis te laten.. eens met mn grote jongen op stap.

  Hij is zwaar lego fan maar stiekem vind deze mama t misschien nóg leuker 🙂
  Ik heb je toffe actie geliked op facebook!

 9. Ik heb geliked op Instagram (TikkieRetro) heb net de foto’s laten zien aan mijn zoon van 6, zijn mond viel zo ver open dat ik hem zelf weer dicht moest doen;) hopelijk kan hij binnenkort al zijn Lego helden ontmoeten 🙂 we gaan tot vrijdag duimen!

 10. Whaha geweldig dat je als mama net zon meegaat in de wedstrijd.
  Jammer dat er alleen een top 3 was voor prijzen.
  Ben stiekem wel benieuwd wat jullie dit jaar dan fantaseren en bouwen.

  Mijn kids zijn natuurlijk ook grote fans.
  Kyano bijna 9 en calista 5,5
  Zoonlief gaat ermee naar bed en staat ermee op.
  Zaterdag kocht hij zelf nog een lego starwarsboek.
  Dat vond ik zelf nog heel interessant. Hihih
  Hier is starwars en nexo knights erg in trek.
  Ja dochterlief gaat hier helemaal in mee maar wel met de diertjes en meisjes van lego friends.
  Zon legobeurs hebben we nog nooit meegemaakt maar lijkt mij en de kids helemaal geweldig.
  Dat zou gaaf zijn.
  Like natuurlijk via Facebook onder Andrea maria

 11. Een like op fb en instagram als @gewoonleukx4 😉 Voor mijn neefje van 6 en vriend van 32 die samen heel graag met Lego bouwen en de mooiste dingen maken. Ze zullen beide hun ogen uitkijken en de collectie flink uitbreiden ben ik bang ? Toffe winactie!

 12. Een like op fb en instagram. Met drie jongens is de lego en duplo hier niet aan te slepen ! Lijkt me super leuk om heen te gaan

 13. Een dikke like op Facebook!
  Ik denk dat mijn zoon van 6, Kay, helemaal uit zijn dak gaat als hij hier naartoe kan! En dan samen met zijn pappa… ze kunnen samen uren bouwen! Zo schattig!!!!

 14. Een like op je Facebook pagina. Vrees dat ik de grootste LEGO fan hier in huis ben, maar zoon wil vást met me mee ?

 15. Lego leuk!! Ik ben zelf ook dol op Lego en mijn man ook hihi naar als ik zou winnen zou dit een geweldig cadeau zijn voor mijn neefje die 20okt 8 jaar word. Super verjaardags cadeau om samen naar toe te gaan, wel even goed bedenken of mijn man mee gaat of ik ? Ik heb een like op fb gedaan en een hartje via insta!

 16. Enorm leuk, ik wist niet dat het ook leuk was voor jonge kinderen! Onze zoon van 4 heeft net voor zijn verjaardag een emmer vol Lego gekregen en zou dit vast leuk vinden. Hoewel misschien vind ik het nog wel leuker om te bekijken en dan samen met mijn vader, die ook uren kan bouwen aan Lego. Toen mijn moeder de weeën lag weg te puffen, zat hij uren aan de Lego tafel om een boot na te bouwen.
  Ag wel ja, wie is er nou niet gek op Lego?
  Op facebook al geliked en ik ga je artikel op instagram liken met mijn account Jippiez_kids.

 17. Ik heb een hartje gegeven op instagram! Mijn man en kleuterdochten zouden heeeeeeeel graag heen willen! XXX zwitsalmeisje #fingerscrossed

 18. Superleuk! Ik waag graag een kansje! Geliked en gedeeld op FB (Marcia Kan), Instagram (#Marcia1981k) en Twitter (@Marcia1981k). Nu duimen maar!!

 19. Oh, leuk! Super idee voor mijn man en zoontje van bijna 6. Ze verdienen wel een leuk uitje samen! Geliefd op fb en instagram

 20. Jaaaaaaaaah!! Ik doe mee!! Moet ik ook nog even een ‘zielig/overtuigend’ verhaal schrijven?? Iets met verbouwen van een huis, verhuizen in een pms week, nog geen verwarming in het nieuwe huis hebben, geen keuken en kinderkamers nog niet af, en owja,,het andere huis moet woensdag leeg terwijl de zolder nog vol staat 😉 Oftewel, we snakken naar een uitje in de herfstvakantie 😉

 21. Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  In de jaarbeurs is dat dan echt het paradijs,
  Nu maar hopen op deze leuke prijs.
  Dan wordt er vast en zeker genoten,
  Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
  We laten dan een fotootje schieten,
  Dan kunnen jullie, na afloop zien, hoe wij genieten….

  Smurf78 (instagram)
  sonja.hubregtse (facebook)

 22. Like op facebook.
  Lijkt me heel leuk om met mijn kleinzoon naar toe te gaan in de herfstvakantie. Hij is een echte lego fan en oma ook ?

 23. Superleuk, geliked op Facebook ik zou hier graag met mijn dochter heen gaan die helemaal verslaafd is aan Lego =D !

 24. mijn zoon van 5 vind de bouwwerken erg mooi, maar veel werk haha luilak…Ik hoop hem nog eens te kunnen besmetten met deze hobby. Als kind vond ik het reuze leuk en maakte ik al mijn barbie meubilair van Lego!

 25. Geliked op fb, zouden mijn grote en kleine zoon (7 en 13 jaar) allebei geweldig vinden! En het is best een uitdaging iets te vinden wat ze allebei leuk vinden…

 26. Wat een leuke blogpost! Ik heb je zeker geliked op facebook want wij zijn hier thuis ook grote lego-fans. We hebben een legostad staan van 6 tafels groot. 🙂 Daarom ook nog bedankt voor je tips in jouw hoe-maak-ik-lego-schoon-blog!

 27. Leuk leuk leuk! Lijkt me super hier heen te mogen met mijn 2 meiden en manlief 🙂 Wij gaan heel hard duimen.

 28. Wij zijn dit jaar van plan om te gaan voor de eerste keer. Met twee hele grote Lego-fans in huis, moet je hier natuurlijk eens geweest zijn. Wat jammer van die 4e plaats in die wedstrijd. Dat is nog heel erg goed natuurlijk maar het was zo leuk geweest als de moeite met een prijs was beloond. Ik denk dat wij die bouwwedstrijd maar aan ons voorbij laten gaan met zoveel goede concurrentie en een zoon die niet zo heel goed tegen zijn verlies kan …. Maar wie weet heb ik hierbij wel geluk en win ik die 2 toegangskaarten!

 29. Het lijkt me super leuk om de tickets te winnen! Mijn zoontje is sinds een tijdje helemaal gek van Lego Ninjago. Op school speelt hij alles “real life” met zijn vriendjes en thuis bouwt hij dagelijks druk met zijn Lego. Stiekem vindt mama het ook heel leuk om te helpen met bouwen 😉 Een vette like op FB!

 30. Oh wat cool. Ik ben een LEGO mom groentje mijn zoon van net 4 vindt het gaaf maar speelt er nog niet heel lang mee.
  Ik gun de kaartjes met liefde aan alle senior LEGO moeders 😉
  Maar wie weet ga ik er toch heen met mijn junior.

 31. Dat zou geweldig zijn voor mijn zoon Bo en zijn vriendje Bernd. Samen spelen ze met Lego, maar ze maken er ook de mooiste stop-motion filmpjes mee. Dit is echt het event voor hen!

 32. Super leuk voor mijn man en zoon. Totaal lego fan. Hier hele lego zolder!
  Geliked op face book. Net naam Gerda Winter.

 33. Erg gaaf om met mijn zoon er naar toe te gaan. Lijkt me geweldig.
  Ik heb geliked op face book met de naam Hanane Rebha

  1. Alweer uw zoontje dat is al de 3e die ik zie, ook heb ik u al eerder zien reageren op een actie met 2 verslchillende heel toevallige dat ze zowel oulhaizoum als Rebha zijn, heeft dus gefraudeerd?

 34. wooo…wat zouden mijn kids hier blij mee zijn! Lego is en blijft leuk voor jong en oud en ze zijn helemaal van de lego nu. Vorig jaar konden we helaas niet gaan en ik hoop dat we de tickets winnen…

 35. Op facebook onder mijn eigen naam deze top actie geliked!
  Dit zou mijn zoontje van 4 super vinden. Die is nu helemaal weg van alles Lego 🙂 Dus ik doe graag mee voor hem, en papa natuurlijk 😛

 36. Deze prijs zou heeeeeeeeeeeeel gaaf zijn voor mijn zoontjes. De oudste is veels te vroeg geboren, heeft gevochten voor zijn leven en vecht nog voor zijn leven met alle obstakels die hij tegenkomt in deze grote mensenwereld. Hij is helemaal weg van Lego en van tijgers. Ik hoop dat hij op jullie kosten een mooie grote sterke tijger in de jaarbeurs in Utrecht mag bouwen, tijdens de Lego dagen….. “”onze vechter”

 37. Geliked en gedeeld op Facebook. Wauw wat zou ik het geweldig vinden om deze kaarten te mogen winnen. Het lijkt ons echt geweldig om naar Lego World te mogen gaan maar in deze bewogen tijden kunnen wij het helaas financieel zelf niet leiden.

 38. Ik doe graag mee voor mijn zoon Nicky, hij houd erg van Lego, zou te gek zijn voor de herfstvakantie.
  Ik waag graag een kansje.

 39. Ik heb onderstaande een like gegeven of een hartje onder de naam Anneliese de Waal =

  een hartje voor/LIKE dit artikel op Facebook, Twitter, Instagram OF Bloglovin

  Groetjes Anneliese

 40. Wat een leuke winactie! Vorig jaar stond mijn vriend samen met onze zoon (6 jaar en mega lego fan!) op het punt om naar Lego Word te gaan, om er achter te komen dat het in de herfstvakantie viel van noord- en middennederland. Helaas voor ons Brabanders.. ? Nu staat het in het de agenda, zodat ze in het weekend kunnen gaan. Deze kaartjes zouden dan heel erg welkom zijn! Ik heb hem geliked op Facebook en Bloglovin.

   1. Nogmaals bedankt!! Had je mail natuurlijk al gezien, maar dit berichtje nog niet.. ? Echt super leuk!! Ons zoontje staan al te trappelen om te gaan. En dan nu in de week vóór de herfstvakantie. ?

 41. Ow wat veel kanshebbers maar ik doe graag nog mee voor mijn twee stoere boys! Dat zou een geweldig uitje zijn in de vakantie. Ik hen het artikel een hartje gegeven op Facebook. Daar sta ik onder johanankejobcassaelmans… Wij gaan duimen!

 42. Oh wat veel kanshebbers…maar ik waag me er toch aan. Mijn stoere jongens willen wel een uitje met de trein in de vakantie en dit is toch een top bestemming! Wij gaan duimen ?

 43. Gereageerd op fb! Lijkt me leuk om met stiefzoon heen te gaan, het is zijn beurt een ‘alleendate’ te hebben want met 2 broers en een zus heb je soms een alleendate nodig!

 44. Jaaaa ik doe graag mee voor mijn zoon Mees ! Hij is dol op Lego en ik stiekem ook. Like op Facebook en Instagram (_mieke_) xxx

 45. Geliked op de fb pagina, zou er supergraag geen gaan met mijn zoontje. Hij xou het echt super vinden.

 46. Daar wil ik graag heen, samen met mijn vriend! Alvast even kijken waar onze kleine jongen,die binnenkort geboren gaat worden, mee zal gaan spelen :).

 47. De grootste lego fans wonen hier bij mij thuis 🙂 Onze zonen van 11 en 8 jaar. Ik hoop dat ik win en ze kan verassen in de herfstvakantie!
  Ik heb het bericht op fb geliked!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret