Nieuwe shop in Haarlem: My Jewellery Boutique

haarlem

“I ❤️ shopping. I am superficial. Whatever.”

Eén van mijn favoriete webshops en merken, is My Jewellery. Op mijn blog zie je wel vaker leuke en betaalbare kleding, accessoires of sieraden van ze voorbij komen, want ik ben oprecht fan.

Ik deed dan ook een klein vreugdedansje, toen ik een uitnodiging kreeg voor de opening van hun nieuwste filiaal in mijn hometown Haarlem.
Haarlem is (terecht) al vaker verkozen tot de leukste winkelstad van Nederland en een offline winkel van My Jewellery misstaat naar mijn bescheiden mening dan ook helemaal niet in de beroemde Barteljorisstraat (ja: die van het Monopoly-spel 🙂 ).

My Jewellery Boutique: Barteljorisstraat 6 in Haarlem

Ik heb al jaren goede ervaringen met online bestellingen bij My Jewellery, maar het is toch wel érg leuk om alle kleding eens offline in rekken te zien hangen of de sieraden even ‘vast te kunnen houden’. En sinds 25 augustus 2018 kan dit dus in de Haarlemse binnenstad.
Leuk nieuwtje: binnenkort openen ze ook een vestiging in Amsterdam!

In de webshop worden alle items bij de productomschrijvingen voorzien van sfeerfoto’s, waardoor je een goed idee krijgt van hoe iets staat of valt. Maar of iets ook mooi past bij jouw figuur, of hoe bijvoorbeeld de kwaliteit van een armband of setje oorbellen of tas is: soms is het toch fijn om iets even te passen, zien of voelen.

my jewellery haarlem

Nou ben ik wel een hardcore doorgewinterde online shopper en heb ik een redelijk gemiddelde confectiemaat en lengte. Ik weet meestal wel bij welk type kledingstuk of materiaal ik moet kiezen voor een maat M of L en negen van de tien keer doe ik eigenlijk nooit echt een online miskoop.
Ik heb op een bikini na, nog nooit iets hoeven retourneren na een online aankoop bij My Jewellery.

my jewellery haarlem

my jewellery haarlem

Het openingsfeestje in My Jewellery’s nieuwste filiaal was erg gezellig en het kokosdrankje op bovenstaande foto was héérlijk!
De Haarlemse boutique is gevestigd in een historisch pand en is klein, licht (veel wit), sfeervol en erg overzichtelijk.
Mocht je dus in de regio wonen of een dagje shoppen in Haarlem op de agenda hebben staan, dan moet je hier zeker even langswippen.

Extra leuk: je kunt in de boutique ook gaatjes laten schieten!
Houd My Jewellery op social media in de gaten voor leuke acties omtrent ear parties 🙂

Mijn nieuwe items voor deze herfst

En nu zijn jullie natuurlijk poepnieuwsgierig naar de items in deze tas 🙂

my jewellery haarlem

Ik heb een paar outfit foto’s gemaakt met mijn nieuwste gekregen aanwinsten, in combinatie met items die ik al in huis had.

Rosé is mijn signature drankje en deze sweater MOEST ik daarom natuurlijk echt hebben:

rose sweater

Op bovenstaande foto (zwart tulerokje van HEMA en sneakers van WODEN) lijkt het alsof het een outfit voor mijn peuterdochter is. Maar het is heus echt een volwassen maatje:

rose & merlot sweaters

Ik ging een avondje port drinken en kaas snaaien bij vrienden: zoals je ziet zit ik in Team Rosé en mijn vriendin in Team Merlot 🙂
Ik weet dat jullie er naar gaan vragen: de Merlot sweater is van WE (en helaas een oude collectie).

Dit ultrazachte okergele gebreide jurkje (met splitjes aan de zijkanten) zit zooooo lekker! Echt een heerlijk herfstjurkje en leuk te combineren met mijn favoriete laarzen (BRONX) en een omslagdoek of sjaal.

Deze sieraden (allemaal van My Jewellery) draag ik al jaren en matchen vrijwel alle seizoenen met bijna al mijn outfits. De armband met (momenteel voor mij zeer toepasselijke) gegraveerde tekst ‘Met volle angst vooruit’ is mijn favoriet en draag ik dagelijks.

Ik heb ook twee nieuwe rokjes met toffe printjes, die goed te combineren zijn met een gestreept shirt en Dr Martens of sneakers:

Op mooie nazomerdagen prima te dragen met blote benen, op koudere dagen fijn te combineren met een wat dikkere panty.
Ik ben superblij met mijn nieuwe items én dit fijne offline boetiekje in de Haarlemse binnenstad!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

12 reacties

  1. Wat tof dat er nu ook in Haarlem een filiaal van My Jewellery zit! Het is een van mijn favoriete winkels, maar tot nu toe zat het voor mij dichtst bijzijnde filiaal in Utrecht en dat is nog best even reizen 😉 Snel maar eens naar Haarlem toe dus binnenkort! Wat heb je gave items gekocht trouwens. Die “Rosé”-trui en het gebloemde rokje zijn mijn favorieten.

    1. Ik heb de items gekregen en de tekst aangepast zodat het duidelijker is 🙂
      Binnenkort openen ze een vestiging in Amsterdam, misschien is dat dichterbij voor je? Maar een dagje shoppen in ’s lands leukste winkelstad ‘moet’ je sowieso eens doen!

  2. Ja echt leuk ! Was er laatst met Anniek even sieraden inslaan ?wat ook leuk is als ze iets niet op voorraad hebben kan je het online bij ze bestellen en heb je geen verzendkosten! Ann scoorde een leuke ketting met een lobstertje eraan.Food ! Hoe leuk is dat. Ennneeee je ziet er goed uit ?

    1. Dank je wel! Dat kreeftje is inderdaad leuk. Ik had bij Best Kept Secret een feestjurk gezien met print van kreeften, die spookt al te lang door mijn hoofd en moet ik misschien binnenkort maar gaan kopen 🙂

  3. De rokjes zijn leuk. Ik dacht eerst ook een peuteroutfit was…. Jammer dat ze niet in de buurt zitten. Ik wil graag offline winkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret