Frisse Komkommer & Munt Smoothie

komkommer-smoothie-met-munt-en-citroen

Als je net als ik dit jaar het voornemen hebt om meer water en gezonde drankjes te drinken, dan is dit sapje met komkommer, citroen en munt echt een aanrader! In de zomer is het een heerlijk fris, verkoelend en hydraterend zomerdrankje, maar ook de rest van het jaar is het een fijne boost voor je lijf.

Vorig jaar vond ik de how to van deze smoothie op het blog van I love Health en ik maak ‘m de laatste tijd vaker. Very yummy! Vooral na het sporten, wat ook één van mijn goede voornemens is en waar ik nog een beetje mee worstel. Wordt vervolgd…

Ingrediënten

komkommer-munt-smoothie-ingredienten

Halve komkommer
Sap van circa 1 citroen
Handje verse muntblaadjes
1 liter water
IJsblokjes (optioneel)

[bctt tweet=”Hydraterende smoothie met komkommer en munt!”]

Bereiding

Was de komkommer en snijd in stukjes.
Voeg alles bij elkaar in de blender en mix tot een glad geheel.
Garneer het drankje met een schijfje komkommer, citroen of een muntblaadje.
Enjoy!

komkommer-munt-citroen-smoothie

Party Tip!

’s Zomers is het leuk om een grote kan van dit sapje te serveren bij een BBQ feestje.
Voeg er dan nog een flinke schep crushed ijs aan toe en zet er glaasjes met rietjes en cocktailstaafjes naast. Instant party mood!

komkommer-munt-smoothie-close-up

Maak je een DIY of recept van mijn blog? Deel er dan een foto van op mijn Facebookpagina, tweet het naar @MarisMariaRenne of deel je foto op Instagram met de hashtag #haremaristeit
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂


Wil je eens per 1-2 weken een update ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve ‘Members Only’ give aways?
Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE!


Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

6 reacties

  1. Ik ben sinds kort ook helemaal into de smoothies en deze lijkt me ook lekker. Volgens mij maakt de munt het ook wat minder zuur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret