Kitsch Kitchen Flamingo & Ananas Pin & Winactie

kitsch-kitchen-pin-win
Het is je vast niet ontgaan dat flamingo’s en ananassen twee van mijn lievelingsdingen in de wereld zijn én dat beide items deze zomer ook erg HOT zijn (zie ook mijn Flamingo Shoptipblog van afgelopen zaterdag).

Een (web)shop waar je veel leuke ananas en flamingo spulletjes kunt scoren, is één van mijn favoriete kleurrijke winkels en merken: Kitsch Kitchen! Zo vind je in hun nieuwe zomercollectie o.a. tafelkleden, plakfolie, deurgordijnen, fietstassen en nog veel meer vrolijke producten met printjes van ananassen of flamingo’s.

Winactie!

kitsch kitchen flamingosIn samenwerking met Kitsch Kitchen, mag ik DRIE van mijn lezers blij maken met DRIE decoratie ananassen in de maat M (20 x 38 cm), in kleuren naar keuze (roze, blauw of geel) én een gezellige flamingo voor in je tuin of plantenpot!

De flamingo (op de foto links, staat ‘ie in de plantenpot) is 38 cm hoog en heeft roterende vleugels.
Je hoeft je geen zorgen te maken dat ‘ie wegvliegt wanneer het hard waait, want hij staat op een pin die in een zachte ondergrond geduwd kan worden.

How To Win?

1) Volg Hare Maristeit + Kitsch Kitchen op Pinterest.
2) Pin een ananas of flamingo product vanuit de webshop van Kitsch Kitchen en gebruik in de omschrijving van je pin de hashtag #pinwinkitschkitchen 

De drie winnaars krijgen op maandag 6 juli 2015 een reactie op zijn/haar pin van Kitsch Kitchen zelf, om de NAW te mailen voor het ontvangst van de prijzen.

Succes! Laat je in een comment weten of je hebt meegedaan?

LET OP: deelname/verzending van de prijzen is uitsluitend voor inwoners van Nederland & België!
PLEASE NOTE: this contest/shipping of the products is available for residents of The Netherlands & Belgium only!

 

TOEVOEGING 3 JULI 2015: N.a.v. jullie vragen en opmerkingen: Helaas worden niet alle pins met de hashtag #pinwinkitschkitchen weergegeven, wanneer je hierop zoekt op Pinterest.
Dit heeft echter geen effect op je deelname aan deze winactie, want de medewerkers van Kitsch Kitchen kunnen via Pinterest Analytics achterhalen wie er vanaf de website heeft gepind. Zij zien dus wél dat je de hashtag hebt gebruikt en meedoet aan deze winactie!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

32 reacties

 1. leuk ik doe mee, mijn schooltas was altijd van kitschkitchen en nu mijn luiertas ☺☺☺ vrolijke producten!!

 2. Super leuk! Ik doe mee <3 flamingo's ! Alleen als ik op de #pinwinkitschkitchen zoek op pinterest dan vind ie niks, doe ik iets niet goed?

  1. Wat gek, goed dat je het aangeeft! Ben nu niet in de gelegenheid om het uit te zoeken, maar ik geef het ook door aan Kitsch Kitchen en we gaan het uitzoeken en zullen er uiteraard rekening mee houden!

    1. Helaas worden niet alle pins met de hashtag #pinwinkitschkitchen weergegeven, wanneer je hierop zoekt op Pinterest. Dit heeft echter geen effect op je deelname aan deze winactie, want de medewerkers van Kitsch Kitchen kunnen via Pinterest Analytics zien wie er vanaf de website heeft gepind en zien dus wél dat je de hashtag hebt gebruikt!

  1. Helaas worden niet alle pins met de hashtag #pinwinkitschkitchen weergegeven, wanneer je hierop zoekt op Pinterest. Dit heeft echter geen effect op je deelname aan deze winactie, want de medewerkers van Kitsch Kitchen kunnen via Pinterest Analytics zien wie er vanaf de website heeft gepind en zien dus wél dat je de hashtag hebt gebruikt!

 3. ik geef het op,
  ik volg jullie beide op pinterest, maar ik snap er niks van. Morgen maar even er voor gaan zitten om te kijk hoe pintrest nu eigenlijk werkt, ga niet zeggen dat het makkelijk is . grrrr lol Moet het even zelf uit vinden, maar goed ik volg jullie beide en ik deel jullie even op fb. <3

  1. Het is echt heel erg makkelijk 😉
   En verslavend vooral! Op Pinterest vind je ook hulppagina’s met duidelijke uitleg trouwens. Installeer het vooral ook op je telefoon, heerlijk om bijvoorbeeld tijdens een treinreis te pinnen en inspiratie op te doen!

 4. Ik doe ook mee! Leuke ananas!
  Maar ook bij mij als je op de #pinwinkitschkitchen zoekt.. geeft ie geen andere aan 😉

  Groetjes!

  1. Helaas worden niet alle pins met de hashtag #pinwinkitschkitchen weergegeven, wanneer je hierop zoekt op Pinterest. Dit heeft echter geen effect op je deelname aan deze winactie, want de medewerkers van Kitsch Kitchen kunnen via Pinterest Analytics zien wie er vanaf de website heeft gepind en zien dus wél dat je de hashtag hebt gebruikt!

  1. Helaas worden niet alle pins met de hashtag #pinwinkitschkitchen weergegeven, wanneer je hierop zoekt op Pinterest. Dit heeft echter geen effect op je deelname aan deze winactie, want de medewerkers van Kitsch Kitchen kunnen via Pinterest Analytics zien wie er vanaf de website heeft gepind en zien dus wél dat je de hashtag hebt gebruikt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret