Throwback Thursday: Op de cover van de Zeeman folder

Ik heb al jaren geen Throwback Thursday’s meer gedeeld op mijn blog of social kanalen. Het leek me leuk om deze rubriek weer nieuw leven in te blazen!
Misschien is dit voor nieuwe lezers en volgers ook leuk om wat oude/nieuwe dingen van mij te ontdekken?

Vandaag een kleine throwback naar heel wat kilo’s en vijf katten geleden 🙂
In 2015 stond ik namelijk zwanger en met de destijds hoogbejaarde poes Sari op de cover van de Zeeman voorjaarsfolder:

Zeeman Folder Cover

Zelf vind ik zo’n terugblik altijd erg bijzonder om te zien. Hoeveel er kan veranderen in een paar jaar tijd!
Die knalblauwe kast waar ik voor sta bijvoorbeeld, heeft in 2016 nog in een reportage van Kek Mama gestaan (klik HIER om te bekijken) en kreeg in 2017 een make over.
De buffetkast heeft nu een rustiger pasteltint (klik HIER voor de make over), net als bijna alles nu in de woonkamer. Het lijkt wel een heel andere woning 🙂

En Sari… dit was echt de allerliefste knuffelkat EVER! Toen zij in 2016 op ruim achttienjarige leeftijd overleed, riep ik: ‘Ik wil NOOIT MEER een huisdier!’
Ik was zo verschrikkelijk stapelgek op haar….
Maar een aantal maanden (en een muizenplaag…) later, adopteerden we een jonge lapjespoes die ik Couscous heb genoemd.
Couscous raakte zwanger nog voordat ik een afspraak voor sterilisatie had gemaakt en uit dit nestje is mijn suffe, luie en rode jeweetwelkater Badjak geboren.

Ik heb toen een tijdje flink afgezien (maar ook genoten hoor) met een nestje kittens. Ze hadden ook een eigen rubriek op mijn blog (de soap: ‘Krolse Tijden, Kittige Tijden‘) en een heuse fanbase.
Sweet memories 😉

Maar mensen die me nog niet zo lang volgen, weten vaak niet dat mijn interieur er heel anders uit heeft gezien of dat Badjak nog maar twee jaar oud is en een aantal voorgangers had.

Hieronder de blogpost uit 2015, met mijn bijdrage aan de Zeeman folder.
Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om terug te zien: laat het me weten in een reactie als je verzoekjes hebt voor deze rubriek!

Ik sta in de Zeeman folder! (2015)

Sinds gisteren ligt hij in de winkels en kun je ‘m online bekijken: de nieuwe Zeeman folder.
En wie staat daar (o.a. op de cover) te shinen met bolle buik en de hoogbejaarde poes Sari? C’est moi!!!
Ik dacht dat hij volgende week pas uit zou komen, dus ik was blij verrast toen ik gisteren de eerste tags en meldingen voorbij zag komen van lezers en volgers (thanks nog daarvoor!).

Zeeman folder

Voor de campagne van deze nieuwe voorjaarscollectie, is geen gebruik gemaakt van fotomodellen, maar van ‘echte mensen’ in hun eigen huizen.
Hier kwamen ook geen stylisten aan te pas, iedereen is gefotografeerd zoals ze écht zijn.
De voorjaarscollectie is vrolijk en kleurrijk, dus je begrijpt dat ze zodoende al online zoekend bij mijn blog uitkwamen 🙂

Natuurlijk zei ik volmondig ‘Ja graag!’ toen ik gevraagd werd om mee te werken aan deze campagne. Ik shop immers zelf ook graag bij Zeeman, zoals je vast al had gemerkt in een aantal van mijn shoplogs.

Op het moment van de fotoshoot (mijn verslag over deze dag kun je HIER teruglezen) was ik ruim 22 weken zwanger. Ik ben in een voor mij regelmatig terugkerende setting vastgelegd: iedereen is de deur uit, de 17-jarige aanhankelijke poes wordt nog even platgeknuffeld en ik check mijn mail alvast tussen de nog onopgeruimde ontbijtspullen.

Ik ben echt fan van de vrolijke kleuren  en prints die gebruikt zijn in de nieuwe textielcollecties. Mijn favoriete items zijn de ombre placemats (slechts €1,29 per stuk!) en de kussens met tropische printjes en afbeeldingen van vogels.
De theedoeken, lampionlampjes en plastic opbergrekjes staan op mijn ‘To Buy’-lijstje. En ook de pannenlappen en ovenwanten zijn trouwens érg Hare Maristeit, namelijk: voorzien van ananassen!!!!!

Zeeman folder Maris Maria Renne

Als je iets van de nieuwe collectie hebt geshopt, deel je foto dan op Instagram met de hashtags #thuisbij en #zeeman, zodat je foto opgenomen wordt in de feed en misschien wel wordt gedeeld door @zeeman_textielsupers!

Hebben jullie de folder al gezien? 
En wat vinden jullie van de nieuwe Zeeman collectie?

*Klik HIER voor meer Hare Maristeit in de media

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

12 reacties

  1. Wat leuk! Helaas hebben mijn ouders na 100 jaar ook eindelijk een nee/nee sticker, dus ik kan hem niet in real life bekijken! Maar ik ren van de week meteen naar de zeeman! Ben benieuwd! De collectie ziet er in ieder geval ook heel erg leuk uit! De dipdye placemats passen precies bij mijn interieur :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret