Behind The Scenes: Zeeman Voorjaarscampagne

backstage fotoshoot zeeman setting
Helaas mag ik er nog niet té veel over vertellen, maar ik kan al wel vast verklappen dat ik één van de gezichten ben die je dit voorjaar in de reclamecampagnes van Zeeman tegenkomt!

Vandaag zijn bij ons thuis de foto’s gemaakt van een aantal (te gekke!) nieuwe Zeeman producten, waar ik zelf ook op sta. Leuk detail: ik heb zelf de styling gedaan!

Het was voor mij niet de eerste keer dat ons huis gebruikt werd voor een fotoshoot (zie bijvoorbeeld deze Binnenkijker in Flair). Maar dit was voor mij wel de eerste keer dat er zo’n groot team kwam opdraven.

backstage fotoshoot zeeman zithoek

backstage fotoshoot zeeman eethoek

Dat was wel even slikken toen er vanmorgen negen (!!!) man zich installeerden in ons kleine poppenhuisje. Binnen no-time stond er overal apparatuur, een koffiezetapparaat, waterkoker, buffet met eten (geweldige catering ook vandaag!) en lagen er overal tassen, jassen en laptops.

Volle bak dus, maar wel erg gezellig. Het team bestond o.a. uit twee fotografen, een Art Director, een visagiste en een handyman (voor het schuiven of verbouwen van spullen).

Vóór de feestdagen was ons huis al bekeken en waren er testshots gemaakt. De plannen voor de fotoshoot hadden we al doorgesproken en de nieuwe Zeeman collectie had ik al in huis. Ik heb hier niets van getoond aan vrienden of gedeeld op social media, best een goede prestatie voor mijn doen trouwens!

Alles verliep vandaag dan ook voorspoedig, gesmeerd en stressvrij. Het was ook een erg leuke en gezellige crew en ze werkten samen als een geoliede machine. Alles werd zorgvuldig en respectvol gebruikt, terug gelegd of opgeruimd: ik heb wel eens anders meegemaakt!

backstage fotoshoot zeeman keuken backstage fotoshoot zeeman setting 3

Ik heb me vooraf dus goed kunnen voorbereiden over hoe ik de nieuwe producten in ons huis zou gebruiken. Geen probleem natuurlijk, want ik shop vrij regelmatig bij Zeeman en het zijn ook stuk voor stuk allemaal spullen die ik zelf zou kopen.
Ik moet ze dit voorjaar zelf ook aanschaffen trouwens, want de spullen werden na afloop weer meegenomen, humpf… (Dit vind ik niet heel erg trouwens hoor, want het zijn natuurlijk Zeeman prijsjes!)

backstage fotoshoot zeeman visagie

backstage fotoshoot zeeman visagie haar

Ik ben wel vaker gefotografeerd voor promotionele doeleinden (zie: In de Media ) en het allerleukst van zo’n reportage vind ik de visagie. Het is heerlijk om zo mooi opgemaakt te worden en mijn haar zat vandaag zoveel mooier dan dat ik zelf zou kunnen stylen!
Ook was er een hoofdrol weggelegd voor onze hoogbejaarde poes Sari:

backstage fotoshoot zeeman setting 2

backstage fotoshoot zeeman tafel

Ons gepensioneerde beestje is zo rustig, lief en knuffelig, ze werkte fantastisch mee en was de beste prop die je als ongeoefend model kunt hebben. Oprecht met een poes knuffelen of ‘doen alsof’ ze niet uit je bakje cruesli mag eten, is een stuk makkelijker dan doen alsof je aan het werk of lekker aan het ontbijten bent.

Sari wist ook niet wat haar overkwam, ze wordt namelijk nooit op tafel getild en ik heb nog nooit mijn eten verlekkerd voor haar neus gehouden 😉

backstage fotoshoot zeeman lunch break

backstage fotoshoot zeeman salade

Ik heb de foto’s al gezien en ze zijn echt te gek, ik ben erg enthousiast! Helaas mag ik ze nog niet delen, maar ze zijn zo helder, scherp, vrolijk en professioneel.

Toen iedereen de deur uit was, heb ik nog wat foto’s gemaakt voor de vierwekelijkse zwangerschapsupdates.
Over 1,5 week is het weer tijd voor de volgende, maar ik word niet iedere dag zo mooi opgemaakt en mijn haar zit zelden zo goed, dus ik vond dat er wel een tussentijdse groeifoto gemaakt mocht worden:

22 weken zwanger

Nog even geduld dus, jullie zien mijn foto’s binnenkort in de folders en via de social media kanalen van Zeeman voorbij komen. Ik geef een gil als het zover is!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

12 reacties

  1. Heel erg leuk! En ik word elke keer weer zo gelukkig als ik fotos van je huisje zie, ik kan nu ook eindelijk beginnen met mijn huis wat kleurrijker maken, dus je huis is zeker een inspiratiebron voor me 🙂

  2. O ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Wat ontzettend leuk dat het allemaal zo spontaan ging (moest vooral hard lachen om: “was de beste prop die je als ongeoefend model kunt hebben”) en dat ze je huis netjes hebben achtergelaten. En zie je: je baby is gewoon nú al een ster. Die tussentijdse foto is zeker geoorloofd, al ben je minstens net zo prachtig als altijd ^^

  3. ooooo ben heel benieuwd!!! Ik kom graag bij de Zeeman, dus zo nieuwsgierig naar de nieuwe spullen! Lijkt me een hele happening al die mensen en camera’s in je huis..hahahahah kan en wil em er eigenlijk niks bij voorstellen..ieeehhhh..eng!!! Prachtige foto’s!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret