Film: The Do-Over (2016)

the do-over
Sinds ik heb ontdekt dat Adam Sandler ook films heeft gemaakt waarin hij niet overacteert of met irritante stemmetjes en gekke bekken praat, ben ik hem veel meer gaan waarderen.
Ik vind hem namelijk van nature grappig, aandoenlijk en charismatisch en zijn feelgood films zijn over het algemeen lekker luchtig en grappig.

Eerder deelde ik ook al The Cobbler als filmtip (met hoofdrollen van o.a. Steve Buscemi en Dustin Hoffman) en mijn lijstje met prettige en vermakelijke Adam Sandler films wordt alsmaar langer ūüôā

The Do-Over uit 2016 (die op het moment van schrijven te bekijken is op Netflix) was ook very entertaining: voeg ‘m dus toe aan je kijklijst dit Komkommertijdseizoen!

Waar gaat de film over?

Charlie (David Spade) is een levensvermoeide bankmedewerker die maar wat rondsukkelt in zijn doelloze bestaan.
the do-over

Op een schoolre√ľnie wordt hij herenigd met zijn oude jeugdvriend Max (Adam Sandler) en hij¬†haalt hem over om hun eigen dood in sc√®ne te zetten en samen op avontuur te gaan.
Met hun nieuwe identiteit komen ze er alleen al vrij snel achter dat de mensen als wie ze zich voordoen (inclusief tattoos en andere lichaamsversieringen) in gróte problemen zaten.

Volgens mij is dit de kortste samenvatting OOIT op mijn blog, maar meer wil ik er ook niet over vertellen zonder te spoilen ūüôā
De film is geschikt bevonden voor de leeftijd van 16+ en hier kan ik mij als moeder van een jonge tiener (gezien de vaak grove of seksueel getinte grappen) wel in vinden.

Een perfecte film dus om zonder minderjarige kinderen en met je verstand op nul en een grote bak popcorn te kijken!
the do-over the do-over the do-over  the do-over

Trailer The Do-Over:

Klik HIER voor meer kijktips (films + series) en als je een leuke filmtip voor mij hebt: laat het hieronder weten in een reactie ? 

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetari√ęr, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, ros√© en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret