Throwback Thursday: Op de cover van Vrouw

mariscovervrouwklein

Het leek me wel leuk om er af en toe weer een ‘Throwback Thursday’ in te gooien, jullie ook? Deze week krijgt mijn blog een metamorfose (hadden jullie de veranderingen al opgemerkt?).
Toen ik naar mijn header keek, realiseerde ik dat het deze maand alweer vijf jaar geleden is, dat ik op de cover van Telegraaf’s magazine Vrouw stond. Time flies!

Naast de foto op de cover, stond er ook een mini interview in het magazine:

interview maris 2010

Mijn antwoorden zouden nu nog steeds hetzelfde zijn trouwens, alleen mogen Seth en Norah natuurlijk ook mee op die trip in het Volkswagenbusje. Hoewel een comfy RV me nu meer aanspreekt, dat lijkt me toch wat relaxter om een paar weken in te verblijven.

Het is grappig om te zien hoeveel er kan veranderen in vijf jaar. Ik was toen nét begonnen met mijn webshop en was zo ongelooflijk gedreven. Ook was ik op dat moment single en was mijn Mika nog zo klein.
Nu zijn we vijf webshops en een kindje verder en heb ik mijn webshop carrière aan de wilgen gehangen, maar doe ik nog steeds wat ik leuk vind! En nog steeds met dezelfde passie en gedrevenheid, dat vond ik wel een fijne constatering deze week, dat ik dit nog steeds zo voel.

Wat wel grappig is om te vertellen: tot nog zeker een jaar na publicatie, belden mensen naar onze webshop om te informeren waar die overall toch te koop was 🙂
Deze jeans jumpsuit is van Kuyichi en ik vond het op de dag van de fotoshoot helemaal niet leuk dat ik ‘m aan moest trekken. Op deze dag werden namelijk alle andere vrouwen in schitterende glamour outfits gehuld voor de coverfoto’s van de feestdagenedities. Ik verscheen op de cover van het speciale ‘Klusnummer’ en mijn haar moest er vooral lekker rommelig en nonchalant uitzien.
Achteraf ben ik er erg blij mee, want zoals ik in het interview vijf jaar geleden al zei, kan ik het beste uit de voeten met de verfkwast en inmiddels staat mijn blog vol met leuke klusprojecten en DIY’s!

Is er bij jullie veel veranderd in de afgelopen vijf jaar?
Let me know in een comment!

Oh, en laat me ook weten wat jullie van de nieuwe layout van mijn blog vinden! Ik ben nog steeds bezig met foutjes eruit vissen en plooien gladstrijken, dus mogelijk zien jullie hier en daar iets wat niet klopt of juist ontbreekt: wordt aan gewerkt!

 

Klik HIER voor meer publicaties in de media waaraan ik heb meegewerkt.

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

9 reacties

 1. Super leuk! Ik heb zo’n 2 jaar geleden op de cover gestaan, nadat ik 30 kilo af ben gevallen. Was tof om te doen.

    1. Hahahahahahahahahahaha 🙂
     Jawel hoorrrrrrr: ik vind ‘super’ best ok en zeg het zelf ook vaak. Maar als je erop gaat letten en veel blogs leest (zoals ik), dan valt het op dat alles superleuk, superfijn, superlekker, supergezellig en superspontaan is. En dat wordt dan superirritant. Vooral omdat 90% van de mensen het altijd superfout schrijft en dat vind ik superstom.

 2. P.s. En ik maak even een diepe buiging voor jou! Wat een SUPERprestatie om zoveel gewicht kwijt te raken! Heb ik echt heel veel bewondering voor <3
  Ik zit nu al te worstelen met de discipline/het doorzettingsvermogen om mijn zwangerschapskilo's af te vallen en vind het érg moeilijk. Applausje voor jou!!!

  1. Dat is lief, dankjewel. De strijd tegen de kilo’s is altijd zwaar en nooit leuk. Ik vrees nu al met grote vrezen wat er gaat gebeuren als er een baby’tje in mijn buik groeit.

 3. VIJF webshops? Wauw, wat moet jij het druk gehad hebben! Ik vrees dat ik jouw blog nog niet lang genoeg volg om helemaal op de hoogte te zijn van jouw carrière… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret