7 oktober 2015: Take That in de Ziggo Dome!

Take That Ticket

Toen mijn vriend en ik een relatie kregen, vond hij het leuk om mij te pesten met mijn bakvisliefde voor Take That. Inmiddels heeft hij door dat ik alleen al door het luisteren naar Take That muziek, als een blij ei door het huis stuiter.

Het grappige is nu dat hij meer dan ik nog, altijd up to date is van de whereabouts van de Fab Five Three. Waarschijnlijk omdat hij weet dat ik daarna extra gezellig en lief ben? Zo lag ik bijvoorbeeld al een beetje weg te dommelen in bed, toen hij me enthousiast wakker kwam maken tijdens de afsluiting van de Olympische Spelen in 2012: ‘Word snel wakker, Take That treedt op en ik heb het gepauzeerd voor je!’

Take That Fan

Dit artikel is overigens tot stand gekomen als samenwerking met Ziggo (zij verkopen exclusieve tickets voor het komende Take That concert), maar zoals je weet ben ik een échte Take That fan en had ik hier sowieso wel over geschreven, ook als ik er niet voor gevraagd was 🙂 .

Mijn vriend was destijds ook degene die me tipte dat Take That te gast zou zijn bij Gordon’s talkshow ‘Goor Draait Door’ in december 2014. De kaarten voor deze TV-opnames waren al uitverkocht, maar ik heb toen alles (inclusief ‘Mark The Barbie’) uit de kast getrokken en mijn zwangere buik extra opgeblazen voor een winactie van de Dutch Take That Fanclub. Met succes, want ik was erbij en zag de drie heren van héél dichtbij!

Take That ticket

Tijdens deze opnames vertelden ze over hun nieuwe album en dat er begin 2015 data bekend gemaakt zouden worden voor een Europese tour. Deze week was het dan eindelijk zover!

Take That Goor Draait Door

Foto: TV opnames van Take That te gast bij Goor Draait Door. Ik was erbij!

7 Oktober Ziggo Dome: Tickets & Prijzen

Take That Tour Data 2015

In de Europese tour van 2015 komt Take That één keer naar Nederland. Op woensdag 7 oktober staan ze in de Amsterdamse Ziggo Dome. Van woensdag 28 januari 9.00u tot vrijdag 30 januari 9.00u vindt een speciale Club Ziggo Pre-sale plaats.
Tijdens deze Pre-sale krijgen klanten van Ziggo de mogelijkheid om met voorrang kaarten te bestellen.
Een beperkt percentage van het totale aantal kaarten is hiervoor beschikbaar gesteld. Morgen (30 januari) om 9:00 uur start de reguliere verkoop van tickets via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

De zaal gaat op 7 oktober open om 18:30 en het concert begint om 20:00 (tijden onder voorbehoud).
Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar:

Premium/Golden Circle staanplaatsen voor € 75
1e rang staanplaatsen voor € 55
2e rang zitplaatsen voor € 55
3e rang zitplaatsen voor € 50
4e rang zitplaatsen voor € 45
5e rang rolstoelplaatsen voor € 55

Deze prijzen zijn per ticket en exclusief servicekosten.
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!

Take That LIVE

Ik ben het trauma nooit te boven gekomen, dat ik als 14-jarige bakvis NIET naar een concert van Take That mocht gaan. ALLE meiden van mijn school gingen wel en ik lag ’s avonds huilend in mijn bed naar de radio te luisteren, mezelf kwellend met het concert dat live werd uitgezonden.

Take That Live 2011 Amsterdam
Foto: Take That concert in 2011, waarbij we he-le-maal vooraan stonden!

Nu ik al een volwassen bakvis ben, heb ik deze schade ruimschoots ingehaald. Ik was er in 2007 bij in Rotterdam, toen Take That na een jarenlange radiostilte weer bij elkaar kwam en als viertal ging touren in 2007. Volkomen onverwacht barste ik in huilen uit, toen mijn grote jeugdliefde Mark Owen de ballad ‘Hold On‘ op nog geen 5 meter afstand van mij zong.

Dit was trouwens helemaal niet gênant of zo. Toen ik om me heen keek, zag ik namelijk alleen maar vrouwen van onze leeftijd met diezelfde gelukzalige of ontroerde blik in hun ogen. Het was gewoon een beetje raar en onwerkelijk (ook destijds als bijna dertiger…) om opeens oog in oog met je jeugdidool te staan en een ’trip down memory lane’ te maken. Het was echt een onvergetelijke avond!
Nog gaver was hét concert van 2011 in de originele formatie, in de Amsterdam Arena!

Robbie Williams Hare Maristeit

Foto: mijn vriend heeft me nog wekenlang gepest toen ik in 2011 terugkwam van het Take That concert en in zijn oren bleef tetteren dat ik Robbie Williams had aangeraakt.

Op mijn persoonlijke Facebook pagina heb ik het album ‘Take That Concert 2011‘ publiekelijk zichtbaar gemaakt. Hier kun je zien hoe wij al vroeg in de middag vooraan in de rij (in de regen!!!) stonden te koukleumen en uiteindelijk beloond werden met plaatsen he-le-maal vooraan 🙂

Take That Everything Changes Live Amsterdam 2011

Mijn vriend maakte nog een grapje, of ik ‘m alsjeblieft wilde bellen als Robbie ‘Everything Changes’ zou zingen, want dan kon hij meeluisteren naar zijn lievelingsnummer. Ik ben de beroerdste niet, dus maakte ik maar meteen een filmpje voor hem.

Een concert van Take That staat garant voor jaren ’90 bakvissentiment en een happy buzz die nog dagenlang nasuddert. De band staat namelijk echt bekend om hun memorabele, energieke, vrolijke en spectaculaire live producties. Ook nu dat de heren geen twintigers meer zijn, pakken ze nog steeds flink uit met live optredens.

Rumour has it, dat in 2017 de band nog één keer als een vijftal zal touren voor het 25-jarig jubileum. Hier ga ik natuurlijk mijn oude Take That posters voor uit de kast trekken en er kaarsjes bij branden. One can only dream….

These Days

Zin om al in de mood voor het concert van 7 oktober te komen? Op de website van Mojo Concerts kun je het gehele nieuwe album ‘III‘ beluisteren! Ik vind het eerste nummer ‘These Days het leukst, het is zo lekker blij en catchy met die echte Take That sound:

Met deze single scoorden ze hun 13e nummer 1 hit in Engeland en ook nog eens hun zesde nummer 1 notering in de Britse albumchart.

Welk nummer van dit album vinden jullie het leukst en gaan jullie tickets kopen voor 7 oktober?

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

  1. Wat leuk dat je ze zo dichtbij hebt gezien en dat je Robbie hebt aangeraakt! Ook al ben ik bijna 40 ik merk dat ik toch een beetje jaloers ben haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret