Sinaasappel, Banaan & Kokos Smoothie

sinaasappelbanaankokos1
Deze smoothie maakte ik in een handomdraai. Hij is supersimpel te maken omdat je maar weinig ingrediënten nodig hebt, snel klaar en zoooo waanzinnig lekker!
Ook is ‘ie erg fris, niet al te dik en ik denk dat dit recept ook prima te gebruiken is voor zelfgemaakte ijsjes. Lijkt mij heerlijk in de zomer…

Voor twee grote glazen sinaasappel, banaan en kokos smoothies heb je nodig:

– 6 uitgeperste sinaasappels (inclusief het vruchtvlees)
– 2 bananen
– flinke scheut kokosmelk
Gooi alles bij elkaar in de blender en smullen maar!
Zomerse temperaturen buiten? Voeg dan wat ijsblokjes toe in de blender: lekker fris!

sinaasappelbanaankokos2

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret